2011-07-21 @ 01:14:29 / Resor

London dag 3, onsdag 6 juli.

Onsdagen börjades med ett besök på Harrods!



Suddig bild på en tårta. Ja, en tårta. 

















Chokladavdelningen var den enda avdelningen jag kände mig bekväm nog att fota i. Lite konstigt att gå genom rena, lyxiga och sviiindyra avdelningar med barnklänningar för 15.000 pund och fota... 



Jessica köpte tre jordgubbar med lite choklad på för 60 kronor.



Efter Hamleys tog vi tunnelbanan till Piccadilly circus!



Vi gick till Leister square där Harry Potter-stjärnorna skulle se sin film dagen därpå. 




Vandringen fortsatte till Trafalgar square där vi skulle titta till dom som kampade! Där märker vi att torget är avspärrat, och utanför avspärrningen är det väääääääärldens längsta kö, bort från torget och flera gator bort. Vi går fram för att se vad dom köar för, och ser att dom ska få ett armband för att kunna komma in på torget. Vi får då panik och tänker att vi MÅSTE ställa oss i kö! Men vi ser en annan vakt stå bredvid han som ger ut armband, och han har också armband i handen, så vi går fram till honom. Såhär lät våran konversation. 

"Uhm, excuse me. We just wonder, what do you need those for?" 

"We have closed off the square, and you need one of these to get in." 

"Well, how do we get one then?" (Vi menar ju såklart om man måste betala för dom)

"You smile!" 

Vad gör vi då, om inte ler väldigt stort, och vips så har vi fått varsitt armband! Bara så! Gått förbi hela kön och allt! 

Och hur glada blev vi? Jo, såhär glada!







Där ser ni kön! 



När vi fått armbanden och blivit intervjuade av brittisk TV, handlade vi fler trollstavar på Hamleys och gick och köpte oss varsinn filt och mat för morgondagen! Nu hade vi gett oss den på att vi skulle kampa under natten! 









När vi packat våra saker gick vi till en restaurang som visade sig vara mycket dyrare och finare än vi trodde. Spaghetti house hette den. Där råkade jag beställa vitlöksbröd för 65 kronor och en flaska vatten för 30 kronor, inte bra, inte bra. Dessutom fick vi lite smått panik när vi sen skulle betala och man skulle ge dricks, och när man betalade med kort så stod servitrisen och tittade på skärmen för att se hur mycket man skulle ge... 30 kronor fick han i dricks av mig, och samma av Jessica! Hahaha. 

När vi ätit vad som skulle bli vårat sista mål mat på 40 timmar begav vi oss till torget. Våran upplevelse där tänkte jag samla i nästa inlägg.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: