2011-03-25 @ 23:30:29 / Vardag

"I Sverige är vi lagomt kära"

Det finns många reklamer på TV som smakar illa i min mun, men McDonalds nya reklam tar nog priset.

"I Sverige sticker vi ut lagom mycket", så är det en bild på tre klädda fötter vid vad som ser ut som ett möte med män i kostym. En av dem har gula sockar. Jaha? Så det är så vi sticker ut i Sverige. Alla ser likadana ut men så kanske det kommer NÅGON som vågar sticka ut, MED GULA SOCKAR!

"I Sverige blir vi lagom arga". En kille vill gå och lägga sig och sova, men blir störd av oljud på andra sidan väggen. Vad gör han? Han suckar, släcker lampan och går och lägger sig i alla fall. Inte gör han någonting åt det inte.

"I Sverige är vi lagomt kära". En tjej bär flyttlådor, sen går hon fram till sin kille för att kyssa honom, men han pussar henne i pannan och lämnar henne smått överraskad. Är det den passion som finns i Svenskarnas kärlek? Älskar vi inte varann mer här i Sverige än att vi "tycker om varann lite extra"?

Sen visar de då hamburgaren det är reklam för. En helt jävla vanlig hamburgare, med någonting extra på. Och så säger de att den hamburgaren INTE är lagom, i Sveriges mått. Eftersom vi är så lagom i Sverige. Så jävla lagom.

Näe, den där reklamen klarar jag inte av över huvudtaget.


Postat av: Jessica

visst fattar du att det är ironiskt?

2011-03-26 @ 20:45:05
Postat av: Alma

Det är inte alls ironiskt, det visar på "Stockholmsyndromet", att alla är lagom som sagt. Reklamen ska ju visa hur speciell hamburgaren är.

2011-03-27 @ 00:18:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: