2012-11-11 @ 16:44:13 / Vardag

Söndag

Hejsan hoppsan! 
 
Tänkte sätta mig och blogg lite, men då slog det mig att jag inte vet vad jag ska skriva, haha. Duktigt! 
Igår träffade jag och Lisa upp en tjej vid namn Josefin som vi träffat förr! Vi tog oss en fika på ett fint café i haga och efter det åkte vi till hisingen för att gå upp på Ramberget. Det hade blivit mörkt när vi kom upp och det var helt fantastiskt fint! Jag har en liten weakness för storstäder i mörker. Det är så vackert! Vi stod där på klipporna och bara andades in utsikten, och jag ville aldrig gå därifrån. 
 
Idag har jag inte gjort någonting egentligen, somnade vid tre igår så när jag vaknade vid tio ville jag inte kliva upp för än vid ett.. Det är också nackdelen med att ha en sån fin och bra telefon som jag har, man kan förlora sig i den i flera timmar! haha
 
Idag är det också farsdag som ni säkert inte har missat, så jag vill säga grattisgrattis till världens bästa pappa! Han kommer ner hit till Göteborg på Torsdag och ska vara här under helgen, det kommer bli jättekul! 
 
Nu ska jag ta min kamera och gå ut och försöka knäppa några foton, det är inte ett så bra ljus så vi får se hur resultatet blir! haha! Hoppas ni haft en bra helg peeps, och att er vecka blir finemang också!
 
Cheeers! 
 
 


Postat av: PD

Hej gumman, du skriver som en ängel! Jag menar du skriver så fint och det värmer verkligen!
Papa D

2012-11-11 @ 17:33:21
Postat av: Louise - Elsalouise.blogg.se

Fin blogg! :D

Svar: Tack så mycket! :D
Alma

2012-11-13 @ 23:40:32 / http://elsalouise.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: