2009-08-31 @ 14:24:52 / Vardag

Anderstorp update.

Tjenare tjenare, nu står jag här på min nya skola. Like it a lot! Jessica, Mathilda och Lisette står bredvid mig. Jag har en timmes hål, och jag har redan haft två st 1timmes hål idag. Suck. Matte sen, efter det slutar jag! Yay för det.

Vettefan vad jag ska skriva mer, laddar upp en bild på my friends in my old school! Likelikelike! Puss ;*


2009-08-30 @ 22:11:23 / Vardag

.

SVEK


2009-08-30 @ 19:19:31 / Vardag

Harry Potter and the halfblood prince, again! :*

Såg min älskade älskade älskade älskade ÄLSKADE film på bio igen,
HARRY THE FACKING POTTER<3 Puss på den, :*
Sen skyndade jag mig (!) till matfesten och träffade Lisette där, så käkade vi kyklingkebab. Gott men mycket! Lämnade mer än halva (y) Sen drog jag hem till henne där jag sitter nu, och lyssnar på the fray och hjälper henne med läxan! Jag vill skriva på min berättelse.. hmpf... haha! Lite jobbigt att den är på engelska men.
Ha det gött nu iaf, puss och kram!

2009-08-29 @ 13:42:02 / Vardag

Godermorgon, både herre och fru!

Tjenare tjenare!
Sitter hos Lisette nu, har sovit här i natt, kul! :D Vi såg en 3D film och käkade cheez ballz. Great! (y)
Ikväll blir det stor filmkväll hos mig med alla 10 gamla goda vänner! Ska bli kul att träffa alla igen! :) Jag älskar att höra om hur det är på deras skola och hur deras klass är.
Vad vi ska se har jag ingen aning om, haha. Jag sitter och lyssnar på bra "punkcovers" (det är inte punk men det kallas så -.-) av populära poplåtar. Haha, det är typ skoj. En del är bättre än andra om man säger så.

Ha det gött nu allihopa! Kyss och smek.


2009-08-28 @ 00:06:42 / Vardag

Phippidippie

Tjenistjenis!

Ligger här och halvsover, har sett två filmer online idag. The hangover och The Reader. Båda var riktigt bra!
The hangover var asrolig, seriöst! Jag behövde en komedi nu. The Reader var riktigt fin, och gud va Kate Winslet är duktig! Jag tänkte lite fel när jag skulle se den, jag tänkte att Leonardo DiCaprio skulle vara med i den, med det var ju Revolutionary Road! Haha.

Okej, jag måååste sova nu, är riktigt trött!
Puss och godnatt små läsare!

2009-08-28 @ 00:03:34 / Vardag

Gaah.

Hur
fan
ska
jag
göra
för
att
glömma
dig?




Rascal flatts - what hurts the most.


2009-08-26 @ 00:42:52 / Vardag

New day, new... what?

Haha, jag måste bara skriva om vad som hände idag vid lunchen! HAHA.
Jag, Jessica och Lisette satt vid ett bord och "åt" en lunch ingen av oss gillade, men vi var vrålhungriga så vi "åt" det iaf. Anledningen att jag skriver "åt" innom sitationstecken är för att jag hann knappt börja äta, så ska alla vi tre gå och hämta mackor. Vi var tvugna att gå till andra sidan för att de hade plockat bort mackorna på våran sida. Iaf så går vi dit samtidigt, och när vi står och smörar så ser jag hur en mattant plockar ihop våra brickor! Hon hade redan staplat upp dem på varandra, och jag hade ju bara ätit några tuggor! Hahaha, vi börjar alltså gapskratta men tycker synd om den lilla mattanten, så vi sätter oss bara vid ett nytt bord med våra mackor :) Enkelt!

Jag är så nervös inför imorgon också! Min första sånglektion... jag vet inte hur det här ska gå, usch! Och gympa imorgon... hm... Ja, vi får se hur det går! :) I'll do it with a smile ;)

Jag tycker att ni borde lyssna lite på den här låten om ni inte hört den förr! Really good I tell you!
http://www.youtube.com/watch?v=xMlou7Q0GRE

Ni får ha det så gött annars, take care everybody!


2009-08-24 @ 23:25:08 / Vardag

Just another day among the others.

Ännu en dag på skolan då :)
Det känns fortfarande riktigt bra ska ni veta! Tycker skitmycket om klassen, alla är så härliga. Idag så hade vi två entimmeshål, och jag, Jessica och Lisette satt i kafeterian och snackade lite :P
Det är lite synd att vi inte är mer med de andra i klassen, även om vi typ är mycket med dem, haha. Vi kan ju gå fram och snacka med dem, sätta oss vid dem och så, men det är inte precis som att vi "är med dem" så mycket. Haha, det låter så lågstadieaktigt när jag säger det sådär. Nej men, jag vill bara känna att vi är bra vänner, eller vad man ska säga :)
Men det här är bara andra veckan, alla känner sig lite osäkra och nervösa fortfarande, så :)
Bara jag blir accepterad av klassen så klarar jag mig bra!


hm... börjar få tillbaka "tänk om de inte gillar mig?"-tankarna igen. Bäst att skaka av mig dem innan de skapar problem i mitt lilla huvud! Fem år av sånna tankar, vill inte att det blir tre år till!

Har iaf varit på stan och köpt en kalender idag, är fortfarande lite osäker på om det var ett bra köp.. Men jag får ta och leva med den nu iaf! Kan tillochmed göra min egen framsida så :)
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer.. Har inget mer intressant att berätta.
Uppdaterar väll snart,
xoxo Alma.

2009-08-22 @ 14:19:23 / Vardag

Anderstorp!

Ja, nu har man börjat på den nya skolan. Det känns faktiskt otroligt bra! Känner redan många, och vi har inga elaka människor precis, haha. Jag längtar fan tills på måndag då man får träffa alla igen! :) Vi kanske borde skaffa en klassblogg, som Elinas klass? Hm.. Deras klassblogg heter glowsinthedark.blogg.se om ni är intresserade, haha! (Hon går NV2)

Jag är lite nervös inför en del lektioner ändå. Jag hoppas inte vi kommer vara tvugna att svara högt på frågor i klassen, för jag är sämst på sånt! Haha. Dessutom berättade våran idrottslärare att teater/dans och SPID är dom mest fysiska linjerna. Vi måste ha bra kondition och allt sånt för att orka jobba på scen i flera timmar! Jag är nervös inför idrottslektionerna också, eftersom att alla som känner mig vet att jag är SÄMST på idrott. Jag hatar det ämnet, seriöst, det är som bara ren förnedring. Suck...

Jag är nervös inför mina sånglektioner också. Tänk om min sångcoach är elak? Tänk om jag sjunger skitdåligt och hon säger det till mig? Aaaah, paniiik! Haha. Men som tur är har Jessica och Lisette sånglektioner före mig, så dom får berätta allt för mig sen! :)

Saknar gamla hederliga 9B, även om min nya klass verkligen är bra. Älskade ju gamla klassen ffs, :)
Jaja, take care nu allihopa!
xoxo Alma

2009-08-16 @ 18:30:43 / Vardag

Anderstorp nästa!

Okej, skolan börjar på tisdag *får smått panik*. Men jag tror det kommer bli awesome, med tanke på min klass! Jag har räknat, och jag "känner" nio av personerna som kommer gå i min klass! (Två vet jag bara vilka de är.) Dessutom har jag gått teater i åtta år, och jag har alltid älskat musik. Jag vill jobba inom film eller musikbranchen i framtiden så det blir nog bra! :) Kommer gå med Jessica och Lisette också, puss på det!
Lite nervös är man ändå, det känns så annorlunda.



Två år och åtta månader, jag älskar dig<3

2009-08-12 @ 21:02:54 / Vardag

Jag lovar.

Jag lovar, jag försöker flyga.
Hemligheter.

Jag lovar, jag älskar dig.
Löften.

Jag lovar, du finns alltid i mina drömmar.
Poesi.

Jag lovar, jag försöker släppa dig.
Lögner.

2009-08-11 @ 15:45:44 / Vardag

m is for music

Tänkte dela med mig av tre überbra låtar. Alla tre bra på sitt egna sätt!

Vackraste texten, som jag känner igen mig i.



Väldigt fin låt.


Skitbra cover, som Carro visade mig!

2009-08-11 @ 15:34:50 / Vardag

Dan growes, who knew?

Alla vet vi att HPskådisarna blir äldre och äldre, och att dom därför skyndar på med inspelningarna av filmerna. Vi vet hur halvtrashig Daniel Radcliffe kan se ut, men har ni någonsin sett honom såhär?

 Och jag som älskar paraplyn...
  Haha now this pic is just hillarious!


Så vad säger ni? Har han blivit en snygging eller suckar ni när ni ser honom? :)

2009-08-11 @ 15:28:47 / Vardag

Yeiha!

Har ingenting att göra idag heller, suck. Vaknade faktikst vid 1 idag! Brukar vakna vid 3 :) Ja, jag sover bort dagarna.
Jag har märkt att jag är en riktig nattmänniska! Jag älskar att vara uppe ensam på natten, se på tv, dricka the, kolla runt på datorn och skriva på min fanfiction! Jag har skrivit klart min första lååånga Harry Potter fanfiction, och nu har jag börjat på en ny, på engelska! Det ska bli intressant :) Igår var jag med Jojjo, vi såg the rocker och hon visade mig en assnygg kille, (Ja Jojjo han var skitsnygg!!) Ni vet ju hur jag känner för låtskrivande, sjungande musikkillar *Dregglar ner tangentbordet*.
Sen satt vi utanför hennes hus och pratade till klockan två på natten. Det var mysigt. Vi pratade om allt från gammla klassen till halvdöda igelkottar. Vi fotade mycket med hennes nya, ascoola kamera! Jag vill också ha en, men jag vet inte riktigt vilken sort. Nikon eller Canon? Vilken är bäst?
Tänkte slänga upp lite bilder på snyggingar :) Enjoy!

andyyyyyyy Andy Six! <3
whoop! Teddy Geiger!<3
FeltanSjälvklart Tom Felton<3
e Det snyggaste paret på jorden, seriöst.

Tänkte lägga upp en bild våran älskade Johnny Depp, men den funkade inte! Puss på honom iaf :*

2009-08-04 @ 00:56:12 / Vardag

London!

Så, tillbaka från att ha varit i London i en vecka! Det var RIKTIGT nice! Älskade varje sekund! (okej, kanske inte riktigt.)
Först bodde vi på ett unket och smutsigt hotell, som vi bara inte kunde stanna på, så vi lyckades få igen pengarna och byta till ett fräshare! Riktigt bra. Vi har gjort allt möjligt, sett alla broar och slott, åkt i London Eye och varit på madame tussauds, och allt sånt! Älskade det!
Slänger upp bilder sen när jag har lagt in på datorn!
Ciaociao X