2010-06-30 @ 21:26:52 / Vardag

Summerjobbet






[Lite bilder från sommarjobbet]



"Kom ihåg det här ungdommar: Kärleken är den enda kraft som behövs för att någonting ska leva"

Dessa kloka ord delade en gammal man med sig av på Medicinavd. 6 idag. Applåder fick han av de anda patienterna och vi i "Jeff & gänget." Ja, det är våran grupps namn, klitchigt eller hur? Andra gruppens namn "Omega5" är kanske lite... seriösare.

På den avdelningen fick vi även en hundring av en i personalen! Snällt gjort. Efter dagen var slut stack vi till godisvågen och skulle växla in den till en tjuga var, men så gav hon i kassan fel så vi fick en tjuga extra! Alltså fyra kronor till åt oss var. Hur skulle vi nu fixa detta? Vi ville inte gå och be om 20 enkronor. Efter kanske 10 minuter går vi iallfall in och köper 20 st plockgodisstänger av nåt slag, haha. Jag som tillockmed har godislöfte.. Men jag gav bort två till Jessica :)
Juste. Efter vi gjort upp med pengarna stack jag till Jessicas jobb. Vi gick tillsammans på stan i två timmar och stötte på Johanna och Sofie bland annat! Skoj. Dessutom körde Jessica "Jag har aldrig" mitt på bokia framför dom två snubbarna i kassan... Intressant för dom att höra hennes små hemligheter! ;)

Nu ska jag hjälpa min lilla mamma med att skaffa nån podradio till sin mobil! Ni får försöka livnära er på några andra skitbloggar tills jag kommer tillbaka!

2010-06-29 @ 07:34:19 / Vardag

Never call you back

Sitter här och dricker kaffe och försöker tagga mig själv till jobbet idag. Frukosten står orörd bredvid mig och jag känner att jag borde lägga på en rem (fint uttryck). Borde byta datorskärmen till TV skärmen så jag kan fokusera lite bättre. Vill inte vara sen så Lisette måste stå ute och vänta igen. Inte kul.
Jag hör Hayley Williams sjunga i en låt med B.o.B och det är fruktansvärt bra. Ni borde lyssna, jag la upp den på bloggen för några dagar sen.

För övrigt så är Siri otroligt kelgo och stryker sig mot min arm, slickar min arm och bara vill ha uppmärksamhet, men eftersom jag är upptagen med detta otroligt livsviktiga bloggande så måste jag bara lyfta ner henne på golvet. Vilken värld vi lever i va?

2010-06-27 @ 18:54:34 / Vardag

Iron club & Fight man

Hemma nu, jobb imorgon. Det känns onödigt jobbigt. Vi måste öva mer! Thats for sure. Våra första spelningar är imorgon på sjukhuset. Nästa vecka blir det älderboenden och stan! Eller så var stan den här veckan... minns inte!

Ganska chill ändå, och jag tror hellre att jag skulle vilja jobba i veckan istället för att bara dega.

Nu ska Elina få mig att se Iron man och Fight club... Vad ska jag säga? Det är väl bra att bredda sin vy antar jag, haha.

2010-06-26 @ 02:40:05 / Vardag

Midsommar!

Tack för en fantastisk kväll! Synd bara att så många var tvugna att åka hem så tidigt. Sandra åkte hem redan klockan åtta, Jessica klockan tio, Carro klockan elva, Lisette och Sofie klockan halv ett men jag och Johanna höll festen levande till halv tre! Haha.

Det blev mycket dansande, krälande på golv, musik, mat, dricka, skratt, danslektioner, favorit moves, onda magar, modellkort, mygg osv!

Jag har fått några bilder av Johanna från kvällen, säg till om ni vill att jag ska ta bort någon!
















As I said, säg till om ni vill att jag tar bort någon bild!






Än en gång vill jag säga TACK för en fantastiskt rolig kväll! Ni är bäst.



2010-06-25 @ 16:10:48 / Vardag

Midsommar

Kom just hem från stugan där jag ätit en sillunch hos kusinerna! Tro det eller ej, men det var faktiskt rätt gott! Jag som aldrig gillat sill, haha. Sen kom även Viktor och Oskar dit, och sen åkte jag, Elina och Viktor in till stan med Tim och hans flickvänn Sofia. Vi svängde förbi på Maxi där dom andra handlade inför ikväll och sen fick vi skjuts hem. Elina och Viktor har dragit till en av Elinas vänner och dom kanske kommer hem ikväll, eller så sover dom där.

Själv får jag ju besök av några awesome peeps och det blir nog väldigt skoj!

Nu ska jag få i mig nånting, har bara ätit lite sill och tre bananer idag!

2010-06-24 @ 16:08:48 / Vardag

Take a listen!



Härlig låååt!

2010-06-24 @ 16:06:32 / Vardag

Wihoo

Ännu en bra dag på jobbet och jag sitter hemma och lyssnar på en bra låt. Tydligen ska jag till stugan ikväll, det var jag inte beredd på! Åker in till stan imorgon efter lunch sen, och då är det bara att fixa allt inför midsummer! Hörde att Carro kanske är sjuk imorgon, that sucks, men vi får försöka hålla humöret uppe ändå! :) Haha.

 

Min sko, mina låttexter och min väska ute i solen


2010-06-23 @ 22:00:04 / Vardag

Onsdag 23e Juni

Jag måste ju ha det bästa jobbet någonsin? Seriöst. Idag har vi suttit ute och stekt i solen hela dagen! Repetitioner var det enda som stod på schemat, så varför inte sjunga ute? Har också fått några solon, bland annat låten "Lät du henne komma närmre" av Melissa Horn! Superrrrrr! Och vet ni vad? Jag är inte särskillt nervös inför mina solon. Jag brukar alltid skaka ihjäl om jag ska sjunga själv och typ spy av tanken, men inte den här gången! :)

Livet är great just nu! Saknar mina babes lite men dom träffar jag ju i övermorgon! Jättetaggad över det btw. Hoppas bara alla gör det dom kan för att det ska bli bra, för det är aldrig kul om nån blir sur, ändrar sig, misstycker eller nåt liknande.

Men jag lever livet just nu, och jag gör det med ett leende på läpparna!

2010-06-22 @ 19:45:46 / Vardag

Babe, Iv'e been loving you. Baby, I'm in love with you.

Så, nu har jag jobbat två dagar.
Vi har valt ut låtar och övat på dom och dylikt. Det känns ganska bra.

Just nu sitter jag och saknar gamla vännerna och med det taggar midsommar. Det kommer bli så kul! Sitter nu och laddar ner diverse danslåtar som Jojjo ska bränna ut på skiva. Blir awesome.

Om en kvart är det Ugly Betty och det hade jag tänkt att se med en kopp kaffe i handen.
Ni får höra mer från mig senare! Ciaao

2010-06-21 @ 20:47:37 / Vardag

Klart!

SÅ! :D Nu är bloggen lite större också. Vart det bra eller vart det för stort?

2010-06-21 @ 20:14:20 / Vardag

Ny header

Nu bytte jag header till den nya. Jag gjorde staden guldig istället för svartvit, det kändes lite bättre :) haha. 
Kommer kanske byta tillbaka nångång i framtiden, vi får la se :)
Men tycker ni att det blev bra? Nåt som ser konstigt ut på eran dator eller så?

2010-06-21 @ 19:11:23 / Vardag

Header problem!

Jag har ett problem.

Jag gillar headern jag har nu, men jag håller på att göra en ny som också är snygg.
Vad ska jag ta mig till?

Så här ser den ut hittils


2010-06-20 @ 20:44:03 / Vardag

Today, tomorrow, toyota.

Tjena! Tittade precis ut, och vad är det jag ser? Nästan klar himmel! Känns underbart!
Kanske kommer solen titta fram lite under veckan.

Som sagt så börjar jag jobba imorgon, 9-17 på medborgarskolan. Ska sjunga för gamlingar och sjuka! Det blir nog kul.
Det känns bra att Lisette har samma jobb, då vet jag iallafall att jag känner någon.

Bild från skolavslutningen


2010-06-20 @ 17:08:45 / Vardag

Guests

Nu ska jag upp och sminka mig för om 10 min får vi gäster! Ikväll ska jag verkligen försöka gå och lägga mig tidigt för imorgon börjar jag nämligen jobba!
Lite nervöst är det men det ska nog bli kul ändå! Hoppas jag och Lisette hittar dit, haha!

2010-06-20 @ 16:22:49 / Vardag

The United States of America. All night.

Min dag startade med att jag vaknade klockan 2. WTF KLOCKAN 2?! tänker ni då. Jag tänkte ge er en enkel förklaring.

Igår kom jag hem från en kul kväll hos Carro klockan 11 ungefär. Då såg mina föräldrar på prinsessan Viktorias bröllop fortfarande. Tänk att dom inte ens hade skurit tårtan då... Ja iallafall så stannade jag och såg på när dom skar tårtan och åt den i godan ro, sen gick mina föräldrar och la sig klockan 12 ungefär.

Då fick jag TV och jag såg filmen Up in the air med bla. George Clooney. Den var superbra! Jag rekomenderar den starkt. Den var enkel och fin men annorlunda och faktiskt ganska fängslande. Den handlar om en man som jobbar med att flyga runt hela USA och ge folk sparken på olika företag.

När han flög runt så fick jag dåligt samvete för att jag inte kan alla delstater i USA, så när filmen var klar vid ungefär klockan 02:00 så gick jag till datorn och skrev ut en lista på alla USAs 50 delstater och en karta på dom också.
Så började jag plugga dom jag inte kunde. Sen hittade jag ett spel där man skulle sätta ut USAs delstater på en karta och se hur många man kunde på en viss tid. Det satt jag med i ungefär en timme, och då klarade jag 22/48 (Alaska och Hawaii var inte med) som mest. Efter det gick jag och la mig, och vaknade därför klockan 14:00 idag.
Idag kämpade jag lite till med speler och klarade alla delstater! :D Yay på mig!

2010-06-19 @ 00:39:09 / Vardag

Fredag18.

Ikväll var jag och åt på Dallas med Carro, Sofie, Jessica, Albin och Olivia som kommit och hälsat på i stan! Riktigt kul att träffa henne igen. Sen kom Lisette när drog vi hem till mig och såg Did you hear about the Morgans?. Den var faktiskt riktigt bra! Jag gillar att det var en romantisk komedi men ändå så innehöll den mord, jakt och lite sånt. Det var inte bara en massa relationsproblem hela tiden och sånt, utan den var riktigt underhållande! Fyra av fem skulle jag ge den i betyg.

Sen drog Albin hem och vi stannade och pratade. Sen spelade vi "med vilda gester" och det blev lika galet roligt som det alltid blir! Skratt, skrik och tårar.

By the way så sitter jag just nu och lyssnar på en låt på IdaMarias blogg och granskar mina nya lösnaglar. Förr hade jag ju guldiga lösnaglar, men så tappade jag bort en i eftermiddags och jag tänkte "Skit samma, jag drar väl bara bort alla då". Så gjorde jag det, och då såg mina naglar förskräckliga ut. En massa limrester och skit på dom så jag spontant satte dit vanliga lösnaglar med franskt manikyr på. Tänkte måla över dom med nån annan färg men jag vet inte vilken isåfall.
Nu får dom vara så här ett tag även om dom ser väldigt fake ut.

Nu ska jag gå och duscha för imorgon ska jag på stan med Jessica redan klockan 12.
Sen på kvällen ska jag till Carro på hennes partieee!



Så här har mina naglar sett ut en gång, på första klassfesten med rocktema. I like it!

2010-06-18 @ 17:39:20 / Vardag

I keep dancin' on my own.

Somebody said you got a new friend
Does she love you better than I can?
There's a big black sky over my town
I know where you at, I bet she's around
Yeah I know it's stupid
But I just got to see it for myself

I'm in the corner, watching you kiss her
I'm right over here, why can't you see me
I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home
I keep dancin' on my own

I'm just gonna dance all night
I'm all messed up, I'm so out of line
Stilettos and broken bottles
I'm spinning around in circles

I'm in the corner, watching you kiss her
I'm right over here, why can't you see me
I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home
I keep dancin' on my own

So far away, but still so near
The lights go on, the music dies
But you don't see me, standing here
I just came to say goodbye

I'm in the corner, watching you kiss her
I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home
I keep dancin' on my own



2010-06-18 @ 00:10:23 / Vardag

Happiness should be a big part of your life


2010-06-17 @ 18:00:15 / Vardag

Torsdag

Hejsan!

Nu sitter jag i stugan med internet som laggar big time. Har varit här i mer än ett dygn nu, och jag mår prima! Får riktig sommarkänsla av att bara vara här. Sitta ute i solen, gå ner till vattnet, sitta på bastutaket, osv. Igår natt vid ca klockan 12 så tittade jag ut igenom fönstret och såg två harar :) Så jag tog en morot och bröt den i bitar och gick ut till en av dom. Den sprang in i skogen en bit, men då såg jag två harar sitta kanske tre meter ifrån mig, blixt stilla. Jag gick lite närmare, och när jag kastade en morotsbit till dom så ryckte dom till, sen sprang dom därifrån :) Jag vet inte om dom åt upp morotsbiten, haha.

Nu ska jag gå ner till bryggan en stund :) Ha det gött!

2010-06-16 @ 01:39:17 / Vardag

Sunshine

 



 

 

 


2010-06-16 @ 01:21:53 / Vardag

HERREJESUS

OKEJ ALLTSÅ BARA SÅ NI VET SÅ KOMMER JAG ATT DÖ DEN 19 NOVEMEBER.
FÖR DÅ KOMMER DET HÄR UNDERBARA MIRAKLET TILL MITT LIV.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



SJÄLVKLART SKA JAG SE DEN PÅ PREMIEREN, LÄNGST FRAM I MITTEN.
JAG SKA SITTA BREDVID JESSICA OCH SÅ SKULLE SANDRA OCKSÅ SITTA I MITTEN. IDA SKULLE OCKSÅ MED!
VILKA FLER SKA MED?!

OKEJ NU SKA JAG TA DET LUGNT, HEJDÅ!


2010-06-15 @ 20:21:59 / Vardag

Inköpt igår



Tröja med "puffärmar" 199:-
Ett halsband med många kjedjor 99:-
+ ljusa jeansleggings 349:-

2010-06-15 @ 20:16:41 / Vardag

Oredigerad lycka


2010-06-15 @ 20:01:31 / Vardag

Blubb

Ni kanske (typ inte) har märkt att jag försöker ladda upp fler bilder i bloggen :) Även mycket bilder på mig själv.
Hoppas You enjoy it, annars.. to bad! Haha. Ikväll kommer det säkert fler bilder också, så stay tuned eller nåt! :)
Shit vad mycket engelska jag blandar in i meningarna! Har märkt det. Dessutom säger jag typ alltid Yes istället för Ja, haha.

Nej nu börjar Fula Bettan! See ya bitches!

2010-06-15 @ 19:53:43 / Vardag

I just want to make one thing clear.

Jag kan tycka att Rihanna och Jason Derulo är bra. Det står jag för.
Jag tycker verkligen inte att Katy Perry eller Miley Cyrus är bra. Det står jag också för.

Jag tycker att några av Lady Gagas låtar är bra. Det står jag för.
Jag tycker inte att Justin Biebers låtar är bra på något sätt. Även det står jag för.

Jag gillar Martin Stenmarcks låtar. Det står jag för.
Jag gillar inte Lil Wayne. Han är läskig.

Ville bara säga det.

2010-06-15 @ 18:02:11 / Vardag

Tisdag

Idag har jag varit hos Carro med Lisa, vi såg Snålvatten och jäkelskap! Hahaha dom är så roliga dom filmerna! Love'em!
Sen ikväll så ska jag packa ur påsar på mitt rum, redigera bilder, se Ugly Betty och nåt mer. Ska nog fara och handla, eftersom jag åker till stugan imorgon. Jag åker vid 11 för jag och mamma ska städa hela stugan och sen drar hon hem och lämnar mig där i en eller två nätter.

Jag tycker det är fruktansvärt skönt att åka ut dit ensam faktiskt. Det är tyst och stilla och långt ifrån alla andra (förutom grannarna, lol). Men det ger mig bara tid att tänka och andas och ta det lugnt. Jag kan bara sitta och skriva på datorn i flera timmar och lyssna på musik. Rita brukar jag också göra. Jag får tid till att göra allt det jag inte känner jag har tid att göra här i stan.

Eftersom jag kommer vara i stugan så kommer mitt uppdaterande vara dåligt, bara så ni vet.
So long suckers! (Vars kommer det ifrån egentligen?)

2010-06-14 @ 19:27:53 / Vardag

All you need is a smile


2010-06-13 @ 23:05:45 / Vardag

HELP NEEDED

HJÄLP. Vilken ska bli min nya visningsbild på facebook?
Eller ska jag inte ha nån av dom?

1.


2.


3.

Ser ut som en wannabe ängel hahaha !

4.
A                        B


Nå? Haha xD
Bilderna är tagna idag, men jag är bara så otålig på att byta visningsbild! Vill inte ha en med flugbrillorna och vinterjacka.. haha.

2010-06-13 @ 21:36:37 / Vardag

Where them blogger girls at?

Förlåt för att det varit väldigt bloggtort här nu ett tag. Känner inte att jag har lusten eller orken till att skriva nånting roligt. Är sjuk för tillfället, förkyld. Igår hade jag säkert feber också men nu är jag på bättringsvägen!

Idag ser jag ut som gudvetvad. Vågit, fett hår och inget smink! (Y)
Var just på Ica med Jojjo och köpte morötter till att doppa och varmkorv till lunch imorgon! NOMNOM.

Är värsta taggad på att träffa the girls igen, blir ju kanske på lördag (Eller? Carro kom med information! hehe) och nästa fredag. Nästa fredag är det midsommar, don't forget!
Verkar som att det blir hos mig, och då blir det väl gamla traditionen som får leva vidare med pizza och chokladfondue! :D

Dessutom så har jag och Jojjo snackat om att äta på Subway nån gång snart :) Haha det är mycket som småplaneras nu.
Har ni några tankar så skriv dom för gudskull! I need to know ;)

Nej, nu ska jag .. göra nånting!
See ya in hell bitches.

2010-06-12 @ 00:04:45 / Vardag

Sommaren är här

 

Schteeek


2010-06-11 @ 19:30:12 / Vardag

Skolavslutning!

Glass i lilla teatersalen!

 

 

 

 

Lunch på Subway med dom här tre brudarna!

 

[BILDER FRÅN KLASSFESTEN KOMMER SENARE]


 


2010-06-11 @ 19:14:47 / Vardag

Picknick 10/6

 

 

Okej, eftersom jag var tvungen att ta bort så många bilder blev det bara två. :c

 

 


2010-06-11 @ 18:59:27 / Vardag

Summertiiiime

Förlåt för att jag inte skrivit på ett tag, hehe.
Fick reda på att jag fick MVG i Engelska! HÄRLIGT!

Igår var jag med the girls på en picknick i kyrkbacken! Det var jättekul, älskar varje sekund jag spenderar med dom! Men efter ett tag blev det kallt och jag började må lite illa och få ont i huvudet så jag drog hem. Såg Scrubs och How I met your mother under natten med morotsstavar, sen gick jag och la mig. Idag har jag fikat med familjen på stan för att fira sommarlovet, sen gick jag på stan med Jojjo. Såg studenter och blev glad, sen vid 5 åkte jag hem och åt middag. Grillad kyckling med tsatziki! Gott :D

Nu ikväll ska jag kanske ut och träffa Lisette :) Vi får se vad vi hittar på, haha.

Ha det gött!

2010-06-09 @ 14:17:58 / Vardag

Nu är jag lycklig mina vänner!

Skolavslutning idag då! Sköönt. Har en och en halv vecka kvar till sommarjobbet som typ blir kul, sen flera veckor steeeek! Har kommit på att alla vi oldgirls är lediga "andra perioden" av sommaren! Snacka om passande! :) Då kan man täffas, chilla och kanske åka ut till min stuga och sånt! NICE. Har ni nåt tips på vad vi kan hitta på?

Om en timme drar jag vidare till klassfesten, vi ska börja laga mat redan klockan halv 4! Mmm.... tacos... (Härmar Homer)

Efter skolavslutningen mötte jag och Lisette upp Sofie och Jojjo på stan och vi käkade lunch på Subway. Om ni ska äta där nångång snart och vill ha tips på en god macka, ät Subway melt med bara sallad och gurka och vitlöksdressing! Awesome.
Subway melt betyder att det är kyckling, skinka och bacon på med smält ost.

Sen gick vi på lite affärer innan vi drog hem. Nu ska jag sätta på mig mina guldiga lösnaglar! Ciaaao

Btw, jag fick MVG i både Scenisk gestaltning och Röst och rörelse!
Jag mår som en gud nu, och livet leker!


2010-06-07 @ 17:19:41 / Vardag

Kids life is a party, I'm never growing up.

Faktiskt en härlig låt!


2010-06-07 @ 16:52:05 / Vardag

Femman? Sexan? Nåt sånt!

Gamla goda tiden, eller hur var det nu?
Tjecka in Jojjos och Lisettes mittbenor alltså, HAHA! Så söta!


2010-06-07 @ 16:46:53 / Vardag

Måhndaagh.

NU HAR JAG BYTT SOMMARJOBB!
Awesome!

Musik första perioden istället för filmskola andra perioden!
Nu krockar det inte med trästocks, PDOL eller nånting! HUR FANTASTISKT SOM HELST.
Dessutom så har Lisette samma jobb, samtidigt! FAB.

Nu mår jag VÄLDIGT awesome!
CIAO PUSSGUMMOR.

 

Så här snygg är jag idag, hahahah.


2010-06-06 @ 22:35:26 / Vardag

Detta inlägg ska inte heta nåt med "söndag".

Lyssnar på gitarrmusik med knorriga röster, skriver med Sandra om drömmar och med Sofie om killar.

Livet leker och jag gillar mina korta kommentarlösa inlägg.
Ska jag äta morotsstavar? vet inte om jag orkar längre.

2010-06-06 @ 22:07:10 / Vardag

Lalala!

Help me out of the dark

Tack Lisette för tipset om Matt Hires och den andra snubben! Lovely!

Blev ingen film för mig ikväll, som jag hade tänkt. Blev datorn istället, haha. Men jag är ju fortfarande sugen på dom där morötterna.. hm...

2010-06-06 @ 19:15:40 / Vardag

J. K. Rowling och hennes magiska värld.






Såg en dokumentär idag. J. K. Rowling och hennes magiska värld, eller nåt liknande. En dokumentär om Joanne Rowling, massor av intervjuer och bakgrundsinformation. Den gick verkligen djupt in på hennes personliga och tyvärr deprimerande bakgrund. Hennes förhållande med sina föräldrar, osv. Den var riktigt bra och fick mig bara att avundas henne ännu mer.

Dom filmade henne när hon återvände till sin gamla lägenhet där hon skrev Harry Potter och De vises sten. Det var så överväldigande för henne att vara tillbaka. Det var stället där hennes liv hade fallit på plats, sa hon. Där hon kunde vara ensam och skrivadet blev hennes terapi. När hon klev in i hennes gamla sovrum, som nu tillhörde någon annan, så upptäckte hon att den som nu ägde sovrummet hade Harry Potter böckerna ståendes i en bokhylla. Hon blev så känslosam att hon började gråta, och det förstår jag! Tänk vilken känsla.

Dokumentären var en timme lång, så jag orkar inte skriva ner allt, men det var riktigt intressant för mig som J. K. Rowling-fan! Man fick veta en massor om hennes bardom, hur hon kände om publiciteten, Wizarding world of Harry Potter, se klipp från då hon släppte sista boken och läste högt ur den för 2000 fans, se då hon skrev sista meningarna i den sista boken och klev ifrån datorn med ett leende på läpparna och Lily Allen i öronen, och mycket mer!

Är du intresserad av J. K. Rowling eller Harry Potter, eller bara av författande så borde du se den! Du kommer inte ångra dig.


2010-06-06 @ 12:28:50 / Vardag

Söndaghh tiep???

TjahTjah bloggen!

Asså jag har tiep nyss klivi upp ur sängen, såååå skönt att sova asså? Serri, tiep de bästa som finns?!?!
Idah ska jag träffa några av mina babes och gå å shoppaaaaa! Fick massa pengarh av pappiis idah, för jag MÅSTE juh ha nya skor lixom?! Så jah, nu ska jag bara sminka migh klart och sen dra iväg, så ja kommer int kunna blogga på tiep,,, flera timmar?! Omg.! Ni får försöka klara er utan mej!! <33333

Pusspuss!!!!!!!! <3333333333333

_____________________________________________



Haha, tänk om jag vore en sån bloggare va? Nej men seriöst nu. Jag klev upp för två timmar sen, har hunnit äta frukost, se lite TV och duscha. Har ingen aning om vad jag ska göra idag men jag hittar nog på nåt!
Vill ni hitta på nåt så smsa mig vetja!

Hejdå!

2010-06-05 @ 17:38:08 / Vardag

Piteåhhhh

Nu är jag hemma efter en heldag i Piteå! Det blev lite handlat.
En vit jeansjacka, en svartvit-randig oversize tröja, jeansleggings, sandlaler med nitar och ett par solglasögon! Inte likt mig va? Hahah.

Kanske slänger in en bild på nåt av det senare.

Ikväll ska jag troligtvis vara med Lisette och kanske Jojjo. Vad vi hittar på återstår att se! :)

2010-06-04 @ 19:26:00 / Vardag

Put your hands up


2010-06-04 @ 18:19:27 / Vardag

Strata

Åh Strata är så bra! Återupptäckte en gammal goding för 10 minuter sen, hot/cold. Lyssna och njut!

Hot/cold - Strata

 

 


2010-06-03 @ 21:38:59 / Vardag

Jag har alltid gillat Torsdagar.

Ikväll kanske mitt hår äntligen blir färgat! Yippieee!

Nu mår jag riktigt bra btw. Fantastiskt. Underbart.
Rätt okej iallafall!

Tack.
Tack tack tack.

2010-06-02 @ 18:31:46 / Vardag

Anderstorp kaos

Dagen har varit helt galen! På ett bra sätt.

Först när vi kom till skolan så såg vi ett stort (!) gäng maskerade människor utanför skolan. När vi cyklat förbi märkte vi hur dom kastade vattenballonger efter några, och när vi kommit in i skolan fick vi reda på att det var treorna som kastade. Alla treor var alltså maskerade och kastade vattenballonger hela dagen, utomhus och inomhus. Dom sprutade också med vattenpistol överallt!

Sen fick Oskar utbrott på en kille som sprutade med en vattenpistol på honom och då slängde Oskar en och en halv liter vatten på honom! Haha. Senare kom Jessica, Albin och Ksenia in till dans och teater och berättade att dom hade blivit jagade av typ 20 st maskerade killar. Då fick alla världens lust att ge igen och vi lurade till oss dom, sen kom Oskar springandes med en låda vatten efter dom och killarna sprang för livet! Men Oskar var snabbare och sprang ikapp dom och slängde vattnet i ansiktet på en av dom! HAHA det var awesome! Typ 20 st killar i trean blev ägd av en teateretta! Lovely!

Imorgon har jag hört att det kommer bli slängt ägg och surströmmingsvatten, bara att se upp!

2010-06-02 @ 18:26:34 / Vardag

Is that a wallet in your pocket, or are you just happy to see me?

Hittade bilder på den här supersnygga plånboken på den här bloggen: http://passepartout.webblogg.se/

Söt va?

 

 

 

Det finns både med palm-motiv och stadsmotiv. Har inte sett bild på stadsmotivet men tycker att det låter jättesnyggt!
Plånboken ska finnas att köpa på H&M.


2010-06-01 @ 23:38:55 / Vardag

When everyone's to scared to walk in your shoes, but can work up the nerves to be critics.

Nej. Det här känns inte bra.
Jag vet inte vad jag ska ta mig till. andas och härda ut.

Men så kom jag av en slump in på en blogg. En bild på en våg prydde inlägget och rubriken löd "in a thousand waves a million waves". Då slog det mig. Vad fan spelar det egentligen för roll? Miljoner vågor spolar in över stränder just i denna sekund, tusentals regndroppar faller någonstans just nu, solen bränner måna kvadratcentimeter hud precis nu. Vad fan spelar det för roll för världen? Gör det nån skillnad? Ser någon annorlunda på mig? Nej, typ inte. Dom som känner mig, känner mig. Dom som inte gör det, bryr sig inte. Och om en vecka är det sommarlov. Då behöver jag inte det här längre.

Nej jag tänker inte berätta vad jag pratar om egenligen, eftersom det här inlägget mest är till för mig själv. Få ut, tänk om, sucka och gå vidare.

________________________________________


Läs rubriken på det här inlägget en gång till och tänk efter.
Alla är rädda för att vara i dina skor, men dom kan jobba upp nerverna till att vara kritiker.

Fan att våran värld ska vara så äckligt förorenad.