2012-08-31 @ 21:52:08 / Vardag

ermahgerd fersht

Hej där!
 
Fest hos Elisa, så fint så! Marturd och en Lovisa är också här!
Har det bra!
 
Kram!
 
 

2012-08-30 @ 16:17:32 / Fotografi

I've haaad the time of my liiiife




 
 

2012-08-30 @ 15:34:04 / Vardag

Hej och god dag!

Hallå i hatten!
 
Allt bra där ute? 
Själv har jag tagit ledigt idag och imorgon, dvs att jag har jobbat klart på Strike produktion! Känns skönt att ha några dagar off. 
 
Kan meddela att jag mår bättre nu, vilket är bra! Köpte nyss ett 16gig minneskort till min kamera, har uppdaterat mitt CV, ska dricka en kopp te, ska äta middag på matfesten ikväll och sen ska jag vara med Lisette och Johanna ikväll! Det blir fiiiint! 
 
Det känns skönt att må bättre, och jag tänkte på ett citat jag kom över; 
"Be with someone who makes you happy" 
 
Väldigt bra tycker jag. 
 
Jaaaajaaaa. Konstigt inlägg. Men ni får ha det fint där ute! Kram!
 
 

2012-08-27 @ 19:07:37 / Vardag

Dagen

Idag har varit en dålig dag. Men sånna måste man också ha, och med tanke på att jag bara haft kanske två dåliga dagar på typ tre år så tycker jag att jag har bra statistik.

Är glad över att The big bang theory går på tv och att Emil Jensen finns.

Sen ska jag gå och lägga mig. Det brukar vara skönt. Och så ska jag dricka te. Det är gott.

Hoppas ni där ute har en bra dag!



2012-08-26 @ 19:30:23 / Vardag

Oh Alma

Hade en såndär jättefin kväll igår!

Jag och Mathilda var festtaggade men fick inte med oss nån, så vi omdirigerade våra planer och jag åkte hem till henne och vi bakade kladdkaka, drack vin och såg på tre svinbra filmer!

Hesher, Kung fu panda 2 och Brokeback mountain! Alla helt olika men ändå alla superbra!

Hade hursomhelt en fin kväll i Bergsbyn! Tack Ruldis!

Färgade också håret igår, askblont. Jättekonstigt men tyckte det vart bra!



2012-08-23 @ 21:06:06 / Fotografi

Illustrationer av Marcus Gunnar Pettersson

Här får ni se lite fantastiska bilder, hoppas ni finner dom inspirerande! 

 

http://www.marcusgunnar.se

 


2012-08-22 @ 11:06:05 / Vardag

Baby, mah baby

Hoooj!

Onsdagen är i full gång och just nu tar jag en paus från jobbet och vilar min rygg. Har stått framböjt (det är nog inget ord..) och klippt glasfiber, bleedermatta och en blå plast hela förmiddagen.

Idag är ändå en bra dag, det är skönt väder, jag ska äta nudlar till lunch, och kvällen kommer bli väldigt bra då vi ska träffas vi gamla tjejer och äta middag tillsammans och ha en liten hejdå-kväll till Jessica som flyttar till huvudstaden imorgon!

(ps, JAG VILL OCKSÅ FLYTTAAA, ååhhhh)

Finns det något mer trevligt att berätta... Hm... Sitter och lyssnar på ganska konstig men underhållande musik, typ Peacock, Freestyler, osv. Tror jag byter spellista nu.

Så, nu lyssnar jag på Backstreet boys istället, bra det!

Jaja, nu måste jag väl sluta blogga, min lilla paus är över. Ha det bra i alla fall!


2012-08-21 @ 21:24:19 / Vardag

Goddagens!

Hallå där!

Jag åker mot jobbet just nu och är tröött! Åkte just förbi Brännanskolan där nya små elever gick omkring, sjukt konstigt.

Tänkte också på att nya personer börjar atorp nu, och jag måste faktiskt säga det att jag tycker det är sjuuuukt sköööönt att jag inte har skola att gå till nu!

På tal om inget så åt jag på Allstar igår med några fina människor! Sen drog vi till Elisa och drack te, även det var väldigt fint!

Nä nu är jag framme på jobbet! Ha de!


2012-08-18 @ 12:30:00 / Fotografi

Hej i hatten!

Jag undrar om jag skrivit den rubriken förr? Haha, det har jag säkert! 
 
Nu tänkte jag uppdaterar er lite om vad som händer i mitt liv, har inte bloggat på fem dagar tror jag. Förlåt för det! Känner hellre att jag bloggar sällan och skriver mer och om mer intressanta saker än bara tväruppdateringar nu och då som säger "Idag har jag varit på jobbet! Är trött så det blir en lugn kväll". 
 
Nu har jag då tänkt att gå igenom min senaste tid med hjälp av mina instagrambilder! He bli väl kul? 
 
 
Jag har börjat jobba på Strikeproduktion igen, och spenderar mina dagar där. Bilden till vänster är dock från förra Lördagen då jag jobbade en natt på Verandan! Det var kul! Fick ett samtal av Ida Maria kring middagen om jag kunde tänka mig att rycka in. Det var lite svårt att komma in i det i början men när det var fullt av folk så var det bara att springa på! Haha. Jag tror inte att det jobbet är något för mig men det är alltid kul med nya erfarenheter!
 
 
Till vänster ser ni min utsikt från sängen när jag vaknar. En jordglob, mina röda sidengardiner och en massa grönska utanför fönstret. Det är så mycket med det jag gillar! Röd är obviously min favoritfärg och jag tycker gardinerna är faboulus, och jag älskar jordglobar/världskartor och allt liknande. Jag älskar jorden! Haha och vem gör inte det liksom? Bilden till höger så kan nog alla se att det är min finaste underbaraste sötaste katt Siri som ligger på mitt täcke och är trött! Hon blir så otroligt söt på bilder så det finns mycket bilder av henne på min instagram! Haha
 
 
Jag minns inte vilken kväll det var, kanske var det förra Söndagen, så såg jag och Elina min nyköpta Kung fu panda 2! Och herregud så bra den var! Haha! Mycket bättre än första (enligt mig) och jag kan. inte. förstå. hur. animerarna. kan. vara. så. bra. SJUKT IMPONERAD är jag. (Visserligen är jag alltid imponerad av animerade filmer, jag förstår det bara inte. Herregud) Till höger ser ni helt enkelt några birdiees på rad! 
 
 
Någon kväll (eh, det kanske var förra veckan, hehe) så gick jag en promenad och gick förbi Nordanåteatern och blev ledsen. Saknar teatern så jfpaojfpwoejpka-mycket. Jag behöver teater i mitt liv! Och så saknar jag veckan vi spenderade där tillsammans, teaterklassen. Åh. Nä nu ska jag inte bli så sentimental! Blir bara ledsen, haha!
Sen till höger ser väl alla att jag visar min tekopp. Te är så gott. I just den där bilden visar jag min handmålade kopp (visst är den det?) från något märke eller nåt, och mina nymålade naglar i matt turkos! Tjuusigt!
(I koppen fanns teet "cozy christmas" från temagasinet! Jag vet, det är sommar, men det är så gott!) 
 
 
Först ser ni från twitter, Oliver Phelps (George Weasley) tweetade mig igen och jag blev glad, sen till höger ser ni nya instagramutseendet som jag gillar skarpt! Följ mig vetja, almalindstrom1! 
Och hörrni! Ni har väl inte missat att här till vänster kan ni se mina favoriserade tweets?
<----------------  DÄR (typ) 
Massa bra kan dyka upp där! (bläddrar ni ner bara lite ser ni det Oliver Phelps skrev)
 
 
Här har ni mina snygga skor som jag hade på mig när vi åt "hejdå"-middag för Albin på O'learys! Det var en fin sommarkväll på uteserveringen och Ceasarsalladen var godare än någonsin! (Ska laga den hemma ikväll!) 
Albin flyttar till Härnösand av alla ställen på Måndag, han har kommit in på en dansutbildning. Suuuuuperkuuuuul för honom och hoppas det kommer gå bra! Men ja, självklart kommer det gå finfint! 
 
 
Sådär, nu har mitt Cambridgecertifikat kommit med posten! Wooohooo! 
Och till höger, ja, min nya spotifylista! Jag sitter faktistkt och lyssna på den nu! Backstreet boys, Five och självklart mina älskade N'sync! Hahah! Känner mig så cool just nu! Superkul att lyssna på! "Everybooody yeaa... Rock your body yeaaaa.... Everybody yeaaaa.... Rock your body right. BACKSTREETS BACK, ALRIGHT!" 
Men bäst är ju Incomplete med Backstreet boys! Den är ju faktistk bra på riktigt! Lyssna på den om ni glömt!
 
 
Min bäbis har fått ett nytt skal också! För 150:- fick Union jack pryda baksidan av den! Tyckte det var liiite väl högt i pris (när jag tänkt beställa ett liknande för 39) men när jag testade det så blev jag kär! Det är matt och liiite gummifeeling, bara så att det blir lite mjukt, inte så att det blir jobbigt! PERFEKT! Det är av märket Benjamins SKILL FWD, om någon är intresserad! 
På sista bilden ser ni dagens fina frukost! Lovely huh? 
 
Sådär! Det var de fina bilderna jag hade att visa er! 
Hoppas ni har det fint och att ni får en bra helg!
 
 
 

2012-08-12 @ 16:20:34 / Tankar

Closing cycles

Den här texten har Paulo Coelho skrivit ut på sin blogg, och det var så bra så jag kan bara inte hålla den ifrån min egen blogg. Läs den om du har tid, och speciellt om du står inför en ny start i ditt liv. Det tar bara en minut.
 
 
Closing cyles

One always has to know when a stage comes to an end. If we insist on staying longer than the necessary time, we lose the happiness and the meaning of the other stages we have to go through.
Closing cycles, shutting doors, ending chapters – whatever name we give it, what matters is to leave in the past the moments of life that have finished.

Did you lose your job? Has a loving relationship come to an end? Did you leave your parents’ house? Gone to live abroad? Has a long-lasting friendship ended all of a sudden?
You can spend a long time wondering why this has happened.

You can tell yourself you won’t take another step until you find out why certain things that were so important and so solid in your life have turned into dust, just like that.
But such an attitude will be awfully stressing for everyone involved: your parents, your husband or wife, your friends, your children, your sister.
Everyone is finishing chapters, turning over new leaves, getting on with life, and they will all feel bad seeing you at a standstill.

Things pass, and the best we can do is to let them really go away.

That is why it is so important (however painful it may be!) to destroy souvenirs, move, give lots of things away to orphanages, sell or donate the books you have at home.

Everything in this visible world is a manifestation of the invisible world, of what is going on in our hearts – and getting rid of certain memories also means making some room for other memories to take their place.
Let things go. Release them. Detach yourself from them.

Nobody plays this life with marked cards, so sometimes we win and sometimes we lose.
Do not expect anything in return, do not expect your efforts to be appreciated, your genius to be discovered, your love to be understood.

Stop turning on your emotional television to watch the same program over and over again, the one that shows how much you suffered from a certain loss: that is only poisoning you, nothing else.

Nothing is more dangerous than not accepting love relationships that are broken off, work that is promised but there is no starting date, decisions that are always put off waiting for the “ideal moment.”

Before a new chapter is begun, the old one has to be finished: tell yourself that what has passed will never come back.
Remember that there was a time when you could live without that thing or that person – nothing is irreplaceable, a habit is not a need.
This may sound so obvious, it may even be difficult, but it is very important.

Closing cycles. Not because of pride, incapacity or arrogance, but simply because that no longer fits your life.

Shut the door, change the record, clean the house, shake off the dust.

Stop being who you were, and change into who you are.


2012-08-12 @ 16:15:58 / Vardag

Men en del av mig är ändå din, fast jag önskar att jag aldrig ville se dig mer

Så där ja! 
Då var det Söndag igen. 
 
Igårkväll fick jag ett oväntat samtal av Ida Maria och hon frågade om jag ville jobba på Verandan och plocka glas under natten. Eftersom jag inte hade några andra planer så tackade jag ja! En erfarenhet extra skadar ju inte! Trots att jag var lite nervös och att det gick lite trögt i början så lossnade det senare när det kom mer folk och det var faktiskt rätt kul. 
 
Kom hem vid fem imorse och då var det bara att slänga sig i sängen, eftersom jag hade två till jobb idag! Arbetat på tre olika jobb under ca 16 timmar är inte dåligt det! haha... Det hade varit fantastiskt skönt med sovmorgon efter den här dagen, men men, imorgon ska jag upp och jobba klockan 8! 
 
 

2012-08-09 @ 21:54:00 / Vardag

Harry Potter-maraton!

Harry Potter-maraton hos Lisette!

Jordgubbar också!
Perfekt!



2012-08-07 @ 18:11:07 / Införskaffat

Bra shopping!

Två par svarta jeggings - 250:-

Vit stickad tröja - 100:-

Solbrillor - fick gratis med tröjan! (woho!)

Två par örhängen - 40:-

Mascara och eyeliner - 130:-

 

520:- för hela köret! Väldigt värt!

 

 


2012-08-07 @ 13:32:56 / Vardag

Vi missar att låten tar slut

Då har ännu en helg gått förbi!
 
Jag har gått på stan, köpt fjorton filmer (oops), köpt två par örhängen och lite sånt! 
Igår hade jag en väldigt bra dag! Träffade upp Albin, Antonia och Jessica på stan vid ett, vi gick runt några timmar och sen gick vi hem till Antonias fina lägenhet och pratade, läste skvallertidningar och såg Batman begins! Vid åtta hoppade vi på cyklarna och åkte in till stan igen för att se nya Batman! Och OJ SÅ BRA DEN VAR! Jag har aldrig varit riktigt insatt i Batman-filmerna men den där var riktiiiigt bra, gosh! 
 
Ni borde verkligen se den! Seriöst guys! 
 
Nu är det dags för mig att göra mig klar för dagen och sticka iväg någonstans, ha det bra! 
 
Här är elva av de fjorton filmerna plus en bild på mig från igår med ett av de nya örhängsparen! 
 
   
 
 

2012-08-03 @ 14:55:23 / Vardag

Så sluuut

Jag vet inte varför men jag känner mig alldeles slut, ingen energi alls. 
Kanske måste jag koka lite kaffe. 
 
Snart kommer i alla fall Lisa förbi en sväng, blir fint! 
 
Haha vilket onödigt inlägg! Aja, förlåt! 
Ha det! 
 
 

2012-08-02 @ 14:21:00 / Fotografi

Ego-listan

En bild på dig du tagit själv.


En bild på dig en främling tagit.

 

En bild på dig du älskar.
(i London)


En bild på dig du hatar.


En gammal bild på dig.


En ny.


En bild på dig i din bästa outfit.
(haha)


En bild på dig du inte alls förstår.


En typisk bild på dig.


En bild på dig med rekvisita.


En posig bild på dig.


En bild på dig du inte visste togs.


En ärlig bild på dig.


En bild på dig och någon du älskar.


En bild utan dig.

 

En bild på dig och någon du saknar


En avslutningsbild.