2010-09-30 @ 23:29:06 / Vardag

SAIK - AIK IF och Idol 2010

Vinst för SAIK! Superhärligt! Dessutom gick Linnea vidare i idol! Geir gick också vidare, jag vet inte riktigt om jag är glad för det eller inte. Helst skulle jag vilja att Olle gick vidare! Han är så duktig! :)

Visste ni föresten att Geir varit med i melodifestivalen 4 gånger och att han presenteras som "etablerad musiker från norge"? Han är även trubadur och var med i duon "Lost and found". Det här hakar många upp sig på på idolsajten. Tycker ni det är fel att en människa med så mycket erfarenhet (20 år i branchen) ska få tävla i Idol?

Även Linda Varg har vunnit en musiktävling på TV och Elin Blom har också varit med i finska melodifestivalen. Glöm inte heller att Kevin Borg som vann 2008 hade varit med i melodifestivalen på malta.

2010-09-30 @ 08:27:12 / Vardag

Time to make a change?

Sitter här med min spruckna läpp och lyssnar på Tom McRae. Jag har ingen aning om vad jag ska ha för kläder på mig idag, allt är smutsigt eller i tvätten :( Eller så passar det inte. Ikväll är det hockey iaf, det ser jag fram emot. Imorgon hade vi tänkt försöka hitta på nåt med dom gamla brudarna, men vi har inte bestämt vad än.

Har ni tänkt på att allt vi gör när vi träffas är typ att se på film? Om det inte är nån fest då. Självklart brukar vi ju prata mycket på filmkvällar och så, men ändå. Vore det inte kul att kunna hitta på nåt annat? Typ... laga middag tillsammans, lunch, dricka te (hehe <3), spela spel eller nåt annat? haha. Kom med förslag vetja!

2010-09-29 @ 22:02:02 / Vardag

Just a big, warm, cosy cup of love!

Ikväll har jag tittat på Idol och blivit uppriven eftersom jag inte vill att någon av killarna ska åka ut. Av tjejerna får gärna Minnah gå vidare, hon var bra ikväll. Efter idol tog jag mig en stor, varm, härlig kopp te! Finns det någonting bättre än en varm kopp te i så här kalla hösttider? Nej, det tror jag inte. Till tekoppen lyssnade jag på Florence + and the machine! Åh så bra dom/hon är! Me like a lot! Det kanske inte är någonting för er, men what the hell, klickar in en liten låt som ni kan lyssna på i slutet av inlägget!

 

 

 


2010-09-29 @ 21:49:43 / Vardag

FINALY GOT CASH BABY!

Idag, äntligen, har jag fått pengar! Första gången sen Juni jag haft pengar att använda till bara lite vad som helst! Självklart så försvann hälften av pengarna första dagen, hihi. Slutade 12 idag så jag gick på stan med Jessica och Lisette, och jag fick köpt ett rött nagellack med guldglitter i, sminkborttagning, underbaaara örhängen och foundation!

 

 

Haha, ni kanske förstår att jag älskar dom? :)


2010-09-27 @ 21:12:21 / Vardag

Mundai.

Först vill jag säga förlåt för dålig uppdatering! Har väldigt lite intressanta saker att dela med mig av, men iaf.
Har just sett på Idol och ska snart slänga mig i duschen (aj? haha) och sen blir det att se Gumball 3000 med Erik och Mackan! Det är jättekul ju :) Har inte gjort sångläxan så mycket heller, och så har jag en bokrecension att göra till imorgon... Känns inte kul.

Även om vi faktiskt har väldigt lite läxor så känns det ändå som huuur mycket som helst. Kanske för att jag alltid skjuter upp allting till sista dagen?

2010-09-26 @ 14:13:14 / Vardag

445

Idag har jag suttit och letat efter hotell i London hela dagen. Jag blir helt galen på alla hemsidor, dom är så fruktansvärt dåliga! Har hittat några alternativ till hotell, men dom är ändå inte jättebra. Dessutom är det olika pris på alla hemsidor och olika erbjudanden överallt...

Jag kan också meddela er om att mitt förra inlägg var inlägg nummer 444! Tänk så många inlägg jag skrivit... Oj oj oj! haha. Det kanske låter mer än vad det är.

Nu ska jag forstätta min hotell-letning! Wish me luck!


2010-09-25 @ 14:45:45 / Vardag

Country strong, 7 january 2011.




I can't wait!


2010-09-25 @ 13:36:35 / Vardag

Some just decide to be devine

Jag gillar verkligen Inside the actors studio. Det är så intressant och James Lipton är så duktig på att intervjua. Jag tror jag ska klicka hem några avsnitt senare idag. För er som inte vet vad Inside the actors studio är, så kan jag berätta att det är helt enkelt ett program där James Lipton intervjuar olika kända människor om hela deras liv. Man får veta mycket om deras bakgrund, deras tankar, osäkerheter, vad som fått dom att forstätta, osv. Intervjuerna hålls på en filmskola med elever som publik. Gäster på Inside the actors studio har bla. varit: Johnny Depp, Angelina Jolie, Bette Midler, Mark Ruffalo, Kate Hudson, Conan O'Brien, Hugh Laurie, Hugh Jackman och många, många fler. 

Inside the actors studio sänds på kanal nio på lördagar från 12:00 till 14:00, missa inte!

2010-09-25 @ 00:19:29 / Vardag

Was she more beautiful than me?

Såg filmen Precious alldeles nyss. Den var gripande bra. Om den verkligen förkänade all uppmärksamhet den fått går att diskutera, men filmen är definitivt sevärd, och jag tycker du ska ta dig för att se den om du inte redan gjort det. Nu tänkte jag lägga undan datorn och försvinna undan i mina tankar en stund. Godnatt.

2010-09-25 @ 00:13:32 / Vardag

I loved you first.

What is my truth?
What are all the lies?
Where will I go when there's nothing at all?
Beneath me, around me, please surround me.
Shivering chest by a firm hold.
I'll be here til' the end.
I'll stand here when you want me.

Constant battles between the walls of my heart.
One smile. One look. Take everything out of me.
Make this thing work, for once, I beg you.
Fuck it up, toss it out, tear it apart.
Just show me a god damn smile.



To tierd to feel lonely
To lonely to feel loved
To loved to be helpless


2010-09-24 @ 19:47:41 / Vardag

Ikväll är du allt jag vill ha.

Fredagkväll och jag står i köket och bakar en kaka till systern. Dansmusiken dunkar ur högtalarna och familjen är ute ur huset. I sånna här stunder mår jag bra.

2010-09-24 @ 07:44:44 / Vardag

When I see your face my heart burst in to fire

Hockeymatchen igår var nog precis vad jag behövde. Vinst med 4-1, men det var inte bara därför. Fick träffa Carro igen, och jag fick stå där i klacken och vara engagerad. Skrika åt felaktiga dommarbeslut, skrika åt tabbar, skrika åt tacklingar, skrika åt snygga passningar, skrika åt snygga räddningar, skrika åt mål. I just can't help to love the feeling.

Skolan känns otroligt jobbig idag. Vi ska börja filma våran film utan att vi ens bestämmt vilka som ska vara med i den. Jag är trött på skolan och allt annat just nu, så snälla låt den här dagen gå fort så jag kan komma hem, krypa ihop i soffan och se på Idol. Tack.

2010-09-23 @ 08:45:17 / Vardag

Mrs Umbrella

Kappan är köpt! Det blev den röda :) Är nöjd!

Nu när jag ska inviga kappan genom att ha på mig den på vägen till skolan så regnar det. Kul. Men det ska inte stoppa mig! Är taggad för dagen! Fram med paraplyet, så kör vi!

2010-09-21 @ 19:03:26 / Vardag

The man knows how to dress


2010-09-21 @ 18:46:26 / Vardag

Sell me your personality

I just want to feel pretty for real



Regning dag igen då. Slutade klockan tolv och sen drog jag på stan med Jessica och Lisette. Vi tittade runt på vinterkläder, jag testade jackorna igen och kunde inte bestämma mig. Det här är nog det svåraste klädvalet jag någonsin gjort! haha. Nu lutar jag mer mot den röda. Det blir nog den. Men den svarta då... Den blir det kanske. Eller den röda. ååååhå. Orkar inte.

Ikväll är det idol, sen ska jag lägga mig och läsa boken till svenskan en gång för alla!

2010-09-20 @ 20:29:26 / Vardag

Another autumn.



2010-09-20 @ 17:40:04 / Vardag

Flyg.

Vi tar allt för givet, och ibland är det allt som krävs för att knäcka oss.


2010-09-20 @ 15:07:52 / Vardag

Black vs. Red

Idag åkte jag hem tidigare från skolan eftersom mitt huvud sved som sataaan. Stannade i stan och köpte kängorna (hihi) och försökte bestämma mig om kappan. Röd eller svart? Jag lutar liiite mer mot svart för att den går att matcha med allt och den syns inte så jävulskt, haha. Men den röda är sååå fiiiin och jag har alltid velat ha en röd vinterkappa. Min favoritfärg är ju trots allt röd! :)

Både Jessica och Elina tycker jag ska välja den röda... hm...

What shall I do?


2010-09-19 @ 20:10:55 / Vardag

Me like


2010-09-19 @ 16:52:19 / Vardag

TAKE COVER! IT'S THE FASHION MONSTER!

Okej, jag ger mig.

Oftast när jag ser någonting nytt modernt så tänker jag "nej men usch, inte snyggt!" Tex. uggs. När det blev populärt tyckte jag det såg så dumt ut, uggs ser ju bara ut som innertyget i en sko? Men nu sitter jag och suktar efter ett par! Vill ha ett par svarta eller bruna! Samma sak var det med kilklackar. Såg det först och tänkte direkt: "Nej men kom igen... Alla har ju sånna och det är inte ens snyggt?" Men sen ändrade jag åsikt och var snabb på att köpa mig ett par! Nu är det kängor jag vill ha... Först när kängorna kom tyckte jag inte att det var särskillt snyggt, men nu vill jag ha ett par mer än någonsin! Så okej, jag ger mig. Kängor är snyggt. Speciellt med nitar. Eller kedjor. Eller båda. Och snörning. Mums.

Euro sko, 599:-

Lite småkär i dom alltså.

2010-09-19 @ 16:32:41 / Vardag

Kappan

Här är kappan jag kollade på idag! Jag tycker den är jättesöt :) Gillar den mer och mer som tiden går, så snart kanske den hänger i min hall!


2010-09-19 @ 15:29:31 / Vardag

Söndag den 19e.

Idag vaknade jag klockan nio även om jag somnade 3... Jobbigt värre. Kunde inte somna om så då passade jag på att läsa boken jag ska läsa till svenskan. Vid tolv följde jag föräldrarna till solbacken! Jag fick inget köpt själv men jag hittade en kappa på Lindex jag kanske ska få :) Är inte helt hundra på att jag vill ha den eftersom jag inte kollat mig runt på konkurensen ;) Den kostar iaf 700:- och finns i rött och svart!

Nu ska jag kika runt på lite skor online!


2010-09-19 @ 15:07:05 / Vardag

I think I still feel.


I don't want to run away
I don't want to be alone
No promises
Now I need to hold you tight
Now and forever my love



I just want to die in your arms.


2010-09-16 @ 23:38:44 / Vardag

Matchen

Ja, matchen gick väl inte så bra som väntat. 50 skott och 2 gick in i mål. Färjestad lyckades dock sätta 3 av 17 (?). Så en förlust blev det, men det är bara bra motivation till nästa match! Då kommer spelarna förhoppningsvis att ta i hårdare, sikta bättre och kämpa ännu mer!

Efter matchen stannade jag utanför Jessicas hus och pratade med henne en bra stund, sen började jag fota henne och lite annat, så slutade det med att vi stod och tog "spökfoton" på henne. Alltså bilder där hon är genomskinlig. Vet inte om hon skulle tycka det var okej om jag la ut nån bild här, så jag låter nog bli. Här är en bild från fanscorner iaf!



Mikko Lehtonen #13

2010-09-16 @ 17:15:02 / Vardag

Tillbaka igen.

Ikväll fylls arenan åter igen. Skellefteå AIK inleder sin Elitseriesäsong. Ses vi på läktaren?


2010-09-16 @ 11:04:15 / Vardag

Min blogg

Nyss satt jag och läste igenom min blogg lite smått, och då började jag tänka på en sak. Visst har min blogg blivit mycket bättre på senaste tiden? Snyggare design, bättre inlägg, fler bilder, mer musik, osv! Jag försöker helt enkelt göra min blogg så rolig som möjligt att läsa! Nu vill jag veta vad ni tycker.  Vad gör jag bra, och vad kan jag förbättra?

Mer bilder?
Mer bilder jag ritat?
Mer bilder på mig?
Mindre eller mer musik?
Mer dagliga händelser?
Mer kläder/hår/smink?
Mer personliga tankar?
Mer filmrecensioner? (Tänkte ju som börja med det men det rann ut i sanden...)
Bättre rubriker?
Mer lättlästa inlägg? Skriver jag för klumpigt?

Eller gör jag helt enkelt allt perfekt? ;) haha. I want your oppinion, and I want it NOW!


2010-09-16 @ 10:32:43 / Vardag

Smakprov

Jag i förrgår var jag ute med Johanna på en liten promenad. Vi gick runt i bonnstan och på nordanå och fotade. Här är några smakprov på bilderna vi tog! (Oredigerade)













2010-09-15 @ 19:27:16 / Vardag

It's a rainy day, don't forget your brollie!

Så. Onsdag. Regn.
Jag, Lisette och Jessica fick till våran förtjusning sluta tidigare (score!) men vi möttes av en mindre glad syn. Spöregn. Vi förstod vad vi hade framför oss. En halv mils cykling i spöregn, utan regnkläder eller någonting regntåligt alls egentligen, utan iförd kavaj.

I en strävan efter att rädda någonting på min kropp mot detta hemska himlavatten så virade jag halsduken runt huvudet och tog på mig mina solglasögon. Resultat: Lady Gaga wannabe. Tillockmed en kille jag cyklade förbi sa till sina kompisar "Akta Lady Gaga!" när dom stod ivägen. Hahah...

Såhär såg jag alltså ut när jag kommit innanför ytterdörren. Lady Gagan försvann efter ett tag och förvandlades till muslim ju mer regn jag dränktes i...


2010-09-15 @ 07:31:26 / Vardag

Morgonjazz

Den här låten piggar lungt upp min morgon!


2010-09-14 @ 21:37:11 / Vardag

Nu äntligen.

 

Klar!


2010-09-14 @ 07:45:19 / Vardag

Inte en bra dag.

Sitter och pluggar min sångläxa i all hast innan jag drar iväg till skolan. Det ser kallt ut ute och det ligger fukt i luften, det betyder att jag plattade håret i onödan imorse. Och inte nog med det, gissa vad jag gjorde igår? Vi fotades till ett projekt jag och några till håller på med, och då hade jag med mig smink till skolan, och tror ni inte att jag lägger ner sminkväskan i fel väska? Jo! Jag la ner sminket i väskan som jag lämnade på skolan. KUL. Så alltså har jag nu försökt så gott det går att sminka mig med smink jag inte brukar använda... Misslyckat. Direkt jag kommer till skolan blir det att greppa sminkväskan, springa in på en toalett och sminka mig! haha.

Det jag saknar från sminkväskan, som jag inte kan vara utan:
- Puder (!)
- Ögonbrynspenna (!)
- Mascara
- Kajal

Nu har jag alltså använt foundation, gammal mascara och JÄTTEgammal kajal. I do not like the way this day is starting out...

2010-09-13 @ 20:14:44 / Vardag

Harry Potter vs Twilight, typ det roligaste som finns?





























































2010-09-12 @ 16:55:16 / Vardag

Here we are at the finish line

Ny header igen! Blev riktigt nöjd med den här! :D

2010-09-12 @ 15:52:29 / Vardag

Close up

Här är några ögonbilder som är tagna med makrolins. Man ser verkligen tydligt hur ett öga är uppbyggt. (Lite äckligt va?)







Källa: www.wonderhowto.com

2010-09-12 @ 01:43:04 / Vardag

That home

Lite bloggande på senaste tiden. Känner mig bara inte livfull just nu, men jag mår bra. Väldigt bra. Har haft en trevlig kväll hos Sofie i hennes nya lägenhet, och den är jättefin! Var där med Lisette och vi åt chokladmousse, såg film, var ute och gick i dimman, osv.

Imorgon har jag inga planer framför mig. Jag vet inte om det känns tråkigt eller skönt.

2010-09-11 @ 00:09:03 / Vardag

Take the gun and count to three.

Som ni kanske märkt så ligger blogglusten nere på noll just nu. Jag återkommer när jag har någon vettig idé till ett inlägg.

2010-09-10 @ 07:36:47 / Vardag

Åhååååå.....

ÅH VAD JAG HATAR INTERNET!
Borde man verkligen få lägga upp sånt här på youtube? Jag börjar ju gråta direkt!

Videon är hittad på Lisettes blogg.

www.lissielimelight.blogg.se


2010-09-08 @ 22:02:24 / Vardag

Time to say goodbye

Det händer för mycket i mitt huvud just nu för att jag ska kunna samla tankarna och lyckas skriva ett bra inlägg, därför får ni bara den här korta uppdateringen. Slänger också in en klassisk vacker låt, varsågod och njut.




2010-09-07 @ 22:49:24 / Vardag

You need to draw the line sometime

Japp! Då har jag varit kreativ på datorn hela den här kvällen också! Har ritat med elektroniskt ritbord i tre timmar nu. JAG HAR KRAMP I MIN VÄNSTERHAND! Det här är i alla fall det jag skrapat ihop

Fyllt i ett foto med svarta konturer! Snacka om att tatueringarna var jobbiga!

 

Orginalbild:

 

Ritade av Marcus Wesslen. Det skulle bara vara nåt snabbt klotter, men eftersom jag är en sån perfektionist gällande sånt här så tog det sin lilla tid... På den här bilden var ögonen jobbigast! Jieses alltså.

 

Bilden jag ritade av:


2010-09-06 @ 20:29:28 / Vardag

Fler timmar...

Haha alltså, nu gör jag det igen! Började tänkte på DBA-bilden jag gjorde igår och jag var inte helt nöjd, så nu har jag suttit ännu fler timmar och gjort den ännu bättre! Men nu är jag nog nöjd snart :) Det roliga är att bilden inte ser komplicerad ut alls, men jag har nästan gjort allt från grunden.

Dead by april-texten i bakgrunden som jag gjorde nu tog jag från ett CD-fodral, ändrade kontrasterna så bara texten syntes och inte bilden i bakgrunden. Sen så förstorade jag den, jämnade ut kanterna med penna, la till det röda "by" (i Dead by april). Sen klonade jag in den, suddade till, fixade och trixade med en massa saker och sen blev det klart! :) Bara texten då alltså, haha.

Här är i alla fall det (nästan) klara resultatet! :)


2010-09-06 @ 13:55:23 / Vardag

Jaså du.



"Alltså, det där måste ju vara världens vackraste bild..." -Lisette


2010-09-06 @ 00:55:03 / Vardag

Let's play.

Nu har jag suttit alldeles för många timmar och gjort den här bilden. Har gjort allt från grunden, DET VAR JOBBIGT. Var tillockmed tvungen att göra klövermärkena själv av cirklar och en triangel! Spadermärkena gjorde jag också själv, med ett hjärta och en trekant. Åhh så jobbigt det var! Men när jag väl börjat på något sånthär så kan jag inte bara sluta mitt i allt, därför tog det här fyra timmar och nu är klockan 1 på natten... Nu skriker sängen desperat efter mig, och tvärt om, så godnatt på er.


2010-09-05 @ 13:35:36 / Vardag

No sleep alone

Igår hade jag en jättebra kväll hos Johanna! Verkligen! Jag får aldrig nog av att sitta och prata med mina brudar ;) Vi såg disneyfilmen Dinosaurier. Igår var jag verkligen osäker på om jag sett den som liten eller inte. En del saker kände jag igen jättemycket, och det mesta av filmen kände jag inte igen alls. Nu pratade jag med min syster och frågade henne om vi sett den, men då sa hon att den var på reklam före en massa andra disneyfilmer vi såg som små, och det var därför jag kände igen så många saker! Haha

Idag får vi gäster klockan 2 (!), och jag sitter nyvaken i pyjamas... hehe. Måste gå och göra mig iordning! Ciaao!

Min sänghimmel


2010-09-04 @ 17:05:03 / Vardag

You remember me

Ikväll är det filmkväll hos Johanna med pizza och härliga brudar! :) Det kommer nog bli kul. Just nu håller jag på att lägga in bilder från kameran till datorn, och guuud så lång tid det tar att vrida alla bilder!

Och nu har jag verkligen ingen idé vad jag ska skriva. Jag brukar oftast komma på någonting random att skriva för att fylla upp inlägget lite, men nu står det stilla. Hm... Jo, en sak kom jag på. Varför är det få online på msn nu för tiden? När jag är online är det nästan aldrig nån online som jag brukar prata med. Tråkigt, tråkigt... haha

 

tittut


2010-09-04 @ 10:44:20 / Vardag

I pray it wont fade away

Kolla på det här, seriöst. Beyonce sjunger till en liten flicka med cancer. Så fint..


2010-09-03 @ 07:56:33 / Vardag

3 September.

Idag är det 3 September, och det betyder att Garrett Hedlund fyller 26. Tänk så gammal han blivit! haha. Första gången jag såg honom var han 22, jieses. Jag tyckte i alla fall att han förtjänade ett grattis.


2010-09-03 @ 07:44:14 / Vardag

Morgonhumor

 


2010-09-02 @ 17:42:32 / Vardag

Alla kan bli stjärnor!

Tänk så lätt det är, med hjälp av ett litet program på datorn kan man förvandla vilken röst som helst så att den låter som en superstjärna! Killen i dom här videorna tex.

En enkel TV-intervju + remix på datorn = Lil' Wayne sound!

Här är vanliga TV-intervjun (killen kommer efter ett tag)

 

Här är remixen


 

Min mammas reaktion efter att jag visat henne detta: "Den där låten var ju bra ju."


2010-09-02 @ 08:25:12 / Vardag

Embrace me

 

 

 


2010-09-01 @ 22:31:56 / Vardag

So... you think you can dance, huh?

Nu sitter jag bänkad framför TVn och finalen av So you think you can dance! Dom det står mellan är Kent, Lauren och Robert. Ingen av dom var egentligen min favorit från början, kanske Kent isåfall, men jag har ingen speciell jag hejar på. Alla är hur sanslöst duktiga som helst och dom förtjänar att vinna alla tre!

Imorgon har jag bara typ tre lektioner och långa hål, som varje dag typ, och det blir väl chill. Jag trivs väldigt bra i skolan nu. Everything is just nice.

2010-09-01 @ 07:57:12 / Vardag

School

Ja, då var man nästan frisk då! Känner mig inte sjuk i kroppen, har inte feberkänsla eller bomullshuvud längre, men jag är täppt i näsan och har ont i halsen! När jag hostar låter jag som någon sorts kråka. Idag blir det skola för mig, skönt, eftersom jag inte klarar av att ligga rastlös allt för länge ;) Jag har min första lektion i Rörlig bild idag! (Film)
Det kommer förhoppningsvis bli jättekul!