2009-09-28 @ 22:13:39 / Vardag

It's the small things that makes the biggest smiles.

Känner mig lite nere ikväll, vet inte varför.

Det var en skitbra dag på skolan idag för övrigt! Vi (dom flesta av teatrarna) satt i ett rum och pratade i typ två timmar. Vi körde typ sanning eller konsekvens utan konsekvens, haha!
Jag vågade typ inte svara på några frågor, även om jag inte har så mycket att avslöja precis. Men jag vet inte, jag är väl rädd att folk ska se mig på ett annat sätt eller någonting. Jag vet att de inte gör det, men tankarna finns där iaf. När vi gick en runda för att berätta typ snällaste komplimangen man fått och jag sa att jag inte kom på nån, att jag typ inte får komplimanger, då öste dom på mig komplimanger! Haha det var lite kul, då blev jag glad :) hahah. It's the small things that make the biggest smiles ;) eller nåt, haha.

Jag har funderat på att köpa Jimmie Strimells (sångaren i dead by april) iPod. 80 gb! Signerad! Med hans favoritmusik! Men det blir nog inte av, eftersom att jag har en och han ska ha 1000:- för den.

Har jag nåt mer att berätta?... Hm... Näe, det räcker väl så tror jag :)
Ha're gött, piss och kräm (som Johan skulle ha sagt)
X


2009-09-27 @ 13:49:56 / Vardag

Swinefluu.

Min tremening och hans fru och barn har svininfluensan. Jag har aldrig pratat med dom typ men det känns ändå förjävligt. Han barn är 1 och 4 år och alla ligger inne på sjukhuset i karantän. Minsta barnet ligger i ett syretält för att kunna andas... Åh jag är orolig för dom. 


2009-09-27 @ 13:40:27 / Vardag

Thats enough for now.

Idag blir det att se Harry Potter och Halvblodsprinsen på bio för tredje gången! :)
<3
Jag har nog inget annat intressant att skriva.
Jo, jag var hos kusinerna i boden igår, Kalle fyllde 50. Kul att träffa Oskar och Daniel, och jävlar så gammal Daniel har blivit! Hahaha. Dom stack typ direkt så jag och Elina satt ensamma bland alla vuxna som snackade om fiske. Kul. Sen åkte vi hem och var hemma typ halv 1, och då gick jag direkt och la mig, så trött som jag var.

2009-09-18 @ 17:16:46 / Vardag

La la la la

Ikväll blir det matte-party hos Jessica med Lisette, Sandra och Ben and Jerry! :) Kommer nog bli skoj x)
Skolan är väldigt bra nu för tiden, klassen är så rolig! Haha, !
Okej, jag hinner inte skriva mer nu, men vi får la höras ! Piss och kräm, som Johan skulle sagt.


2009-09-14 @ 07:37:47 / Vardag

keeeeeep (8)

Tjenare! Igår lyckades jag inte bränna min skiva med alla awesome låtar, D: Men! Jag lyckades lägga in dom på Ipoden. Det är ju en början, eller hur? ;) Förlåt föresten för musiken som spelas på min sida, som inte går att pausa någonstans. Jag gjorde nåt konstigt för att få det så, och nu när jag ångrar mig vet jag inte hur jag fixar det. (Alma-skills vetni). Jaja, måste gå ner och äta frukost nu innan jag drar till skolan! Ciaaao

2009-09-11 @ 08:00:02 / Vardag

Tjudelu

Tjenis! Allt bra med er? Great.
Igår var vi på Dags bondgård och höll i getter och får! Alla djur var skitsöta, hihi.
Shit måste dra nu, de väntar på mig!
Skriver mer sen, TJAO!

2009-09-03 @ 22:47:00 / Vardag

Bleachhh

Blekt håret once again, det blev inte stor skillnad. Mamma missade en fläck, så nu har jag en grå fläck mitt bak på huvudet, yay... :( Ska fixa det i helgen iaf! :) Haha<3

2009-09-03 @ 18:59:31 / Vardag

<3

Idag är det Garretts födelsedag! Bakade en tårta och allt :)
Grattis bby :*


2009-09-02 @ 21:03:10 / Vardag

.

Imorgon är det Garretts födelsedag. Det känns kul samtidigt som det känns jobbigt. Håller på att skriva ett brev till honom som jag inte kommer våga skicka. Åh, det här är plågsamt.


<3