2012-06-30 @ 19:11:12 / Vardag

Stadsfesten!!

ÅH TAGGAR DEAD BY APRIL IKVÄLL! 

Annars så befinner jag mig nu oftast inne i stan då stadsfesten är i full gång, såg Veroncia Maggio igår och ikväll DEAD BY APRIL, haha kan skriva det hur många gånger som helst! 
 
Åh, har inte sett dom live på jättelänge! Kommer slungas tillbaka till minnet från sjuan/åttan så hårt! Haha! Ååååh! 

Nä nu ska jag göra mig klar ännu mer och snart bege mig mot stan! HA DET! 
 
 

2012-06-26 @ 07:45:48 / Musik

Så fantastiskt

  
 

2012-06-24 @ 17:58:42 / Film

When life gives you lemons, take the lemons and run

Hallå alla där ute i cyberrymden! 
 
Förlåt igen för att jag är dålig på att blogga, det går lite segt känner jag. Har ingen aning om vad jag ska skriva och vet inte om ni vill läsa nåt heller, hoppas väl det i alla fall. 
 
Jag hade en fin midsommar i Fredags med vänner, grillning, kubb och fondue! Vi spelade även trivial pursuit där jag och Carro vann så stiligt! Klockan hann bli två innan alla hade dragit sig hem och då la jag mig och läste HP2 som jag senare läste ut dagen efter. 

Igår så var det en riktigt slödag här hemma, jag och Elina var mest hemma och såg på "The woman in black" och "Tomorrow when the war began". Äntligen fick jag se The woman in black! Riktigt kul att se Daniel i en annan roll och jag tyckte han gjorde det bra trots att själva filmen kanske inte levde upp till mina förväntningar! Som skräckfilm föll den ganska mycket eftersom den inte var läskig.. haha. Men filmen var snygg, jag gillade castingen och ljussättningen och framförallt sceneriet och kostymen! 
 
 
 
 
Det var Elina som ville att jag skulle se Tomorrow when the war began, som baseras på en bokserie (med typ sju böcker eller var det var hon sa). Den var riktigt bra! Det kändes genuin och äkta meeeen, gillade inte slutet! Den slutade mitt i historien, bara så att det skulle kunna komma en fortsättning. Visst kunde det få bli en cliffhanger, men då vill jag gärna att det är en historia i filmen som avslutas men den ger möjlighet till en ny historia i nästa film. Den här slutade som mitt i alltihop, jättekonstigt. Men annars var den bra och ni borde se den! 
 
 

2012-06-17 @ 14:40:47 / Vardag

En kväll hos Johanna

Igårkväll åkte jag och Lisa hem till Johanna för att ha en trevlig kväll med kubbspelande i solen. 
Men, det blev ingen sol. Haha! Vi fick helt enkelt vara ute och spela i regnet! Men det gjorde mig ingenting!

Det gick faktiskt bra för mig trots att jag inte är jättebra på kubb, jag vann en gång och när jag var själv mot Johanna och Lisa (som båda är bra) så ledde jag jättelänge men fick aldrig ner den där sista klossen, så fick dom ner en och sen flöt det på så bra för dom så dom vann! Det är ju så att eftersom jag en gång medgett att kubb är en sak jag inte är bra på så tror alla plötsligt att jag är sämst i världen! Och dom skrattar åt dom som måste vara på mitt lag (haha det är sant) men jag är ju faktiskt inte så dålig! Ska nog passa mig med att säga att jag är dålig på nåt, hahah. 

Efter det regniga kubbspelet så gick vi in i värmen och såg på film. Jag var inställd på att se någon seriös film men vi slutade upp med att se Kejsarens nya stil, haha! Men jag hade inte sett den förut så det gick fint! Efter det såg vi en film som jag tyckte var helt brilliant, 9! Ni kanske har hört talas om den, det är en jättefin film som är så fantastiskt bra gjord att jag blir glad i hela kroppen! Haha. Ni borde se den om ni får chansen!2012-06-17 @ 14:11:30 / Fotografi

Balen 2012

Haha, bättre sent än aldrig! Här har ni några bilder på mig och mina kavaljerinnor!

 


2012-06-14 @ 15:57:43 / Vardag

I'M ALIVE

Haha, hej där ute.. 

Jag lever trots att jag uppdaterat lite på senaste. 
Dock har jag varit sjuk enda sen studenten, förkyld och feber och hostat och allt! Men nu är jag på bättringsvägen! 

Igår åkte jag till Umeå och gjorde fem stycken Cambridgeprov, jag hade det första klockan åtta på morgonen och det sista klockan sju på kvällen, så det var verkligen en lång dag! Hoppas på det bästa nu så kanske jag har ett Cambridgecertifikat snart! 

Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, haha... Har haft en ganska tråkig vardag hittils, eftersom jag varit sjuk, så jag har inte så mycket att berätta! 

Hoppas ni har det bra i alla fall! 2012-06-11 @ 14:19:30 / Fotografi

Bilder från studenten

2012-06-10 @ 00:45:13 / Vardag

Och nu har jag tagit studenten!

Ja, nu har jag äntligen tagit studenten. Nu är jag inte längre en skolelev. Nu går jag inte i klassen Es3c. Ååååh.

Men jag hade en fantastisk dag igår! Fina fina klass, varför ska det vara så svårt att säga hej då? 
Jag har (okej då, hade... buhuuu) världens finaste klass. Åh vad jag älskar alla så, och hur ska jag kunna vänja mig till en vardag utan alla? 

Det finns en anledning till att jag grät i säkert fyra timmar igårkväll på förfesten, haha.. Jag insåg hur hemskt det kommer bli att lämna allt det här ljuvliga. Även om farväl är sämst på jordklotet så kan jag tänka på hur jävla bra jag har haft det i Es3c. Trots att vi hatat varandra, blivit less på varandra och annat jobbigt så har vi alltid haft varandra och jag verkligen älskar de fina stunderna vi haft. 

Fyhelvette vad glad ni har gjort mig under dessa tre år, och jag känner mig som en helt ny människa än den jag var då jag klev in i klassen. 
Återfödd, återuppväckt, odödlig.

Så en sista gång vill jag säga tack, tack till alla fina individer jag blivit så glad att se i korridorer, klassrum och självklart på scenen. Vi kan verkligen skapa magi tillsammans. 


Tack till alla fantastiska vänner i Es3c, jag kommer ärligt och innerligt sakna er något så fruktansvärt. 2012-06-07 @ 22:13:37 / Vardag

FÖR IMORRN TAR VI STUDENTEN

HELT SJUKT.

Jag hade en fin bal, en fantastisk onsdag med fest på verandan, en skön dag med restaurang med klassen och...
IMORGON DÅ JÄVLAR.
STUDENTEN.

HELT HELT GALET. ÅÅH.

Bilder och allt sånt får ni sen! 2012-06-04 @ 21:21:00 / Vardag

Nytt bildspel i headern!

Slängde upp lite nya bilder i headern! Kommer kanske ändra det snart igen eftersom jag bara tog lite bilder och inte riktigt tänkte efter, men ja, enjoy i alla fall!

Och förresten så är det balen imorgon, ska försöka hålla mig från att skriva ett inlägg som heter "Vad är väl en bal på slottet?". 
Men jag är taggad! Det ska bli kul! 

Nu ska jag återgå till städningen jag höll på med så hörs vi senare! Ciaaao bitches! Här har ni en bild på det billiga och svingoda kaffet jag drack till frukost i England! 


2012-06-04 @ 08:14:12 / Vardag

LÅT STUDENTVECKAN BÖRJA!

Nu påbörjas min sista vecka i skolan någonsin.

I tretton år har jag haft som rutin att kliva upp och åka iväg till en skolbänk, att vänta på raster, klaga på skollunch, vara försenad med skoluppgifter, men inte nu längre. Nu, mina vänner, kommer allting som jag någonsin gjort att ta slut. 

Vi slängs nu ut i ovissheten och det är först nu man kan vara tacksam över skolarbetet (trots att man inte kommer på ett skit man lärt sig) och det är dags att, just det, klara sig själva. 

SÅ, efter det fina talet så säger jag:
STUDENTVECKA, COME AT ME BRO! 
Är så sjukt taggad på att få spendera många timmar med min fina klass den här veckan så jag går snart av! 
Sen så är det ju sjukt sorgligt att vi kommer skiljas men det låtsas jag inte om
2012-06-03 @ 21:21:59 / På scenen

Tjoo!

Idag har det blivit en dag som bestod av att gå på stan och inventera lite! Köpte ett halsband, örhängen, smink och sminkborstar och lite sånt!

Men nu sitter ni väl och taggar big brotherfinalen hoppas jag? Haha! Annars så taggar jag veckan som kommer nu, STUDENTVECKAN VAFAN! Haha åhhh kan inte förstå det än!2012-06-02 @ 16:18:37 / På scenen

Oh you!

Nu drar det ihop sig mot studenten och vår klass har minsann tänk att fira det!

I förrgår var vi på grillning hos Julia och igår var det klassfest hos Hanna och sen utgång till Mollys!

Hade det fruktansvärt kul och kan inte vänta till nästa vecka då det händer mer spännande saker!