2013-07-10 @ 15:44:12 / Vardag

Och så en tripp till Göteborg!

Jamen jag och Ellan var ju i Göteborg också! Helgen efter var det dags för oss att dra vidare och söka nästa skola.

Tog inte så himla mycket bilder där heller. När vi kom till Göteborg så träffade vi finaste Mathilda och satt en stund vid vattnet. Jag har verkligen ett minne av att jag fotade henne också, men hittade bara den på Ellan? Haha men jaja!


Sen efter det var det liksom att vi var på skolan, övade, träffade folk, osvosv, så då tog jag typ inga bilder heller... Hahaha jag är sämst jag vet... Men här har ni ÄNNU en bild på Ellan! som ni längtat! Ja i omklädningsrummet hängde vi ju en hel del... Vi såg ut så här och lyssnade på hiphop typ. 

 


Ni kanske förstår att man blir helt förälskad i stället? Det känns som en helt annan värld! 
Men även den här resan var himla fin ska ni veta. Sommaren i Sverige alltså! 
 
 
 

2013-07-10 @ 15:23:00 / Fotografi

En tripp till Svalöv!

I maj månad tog jag och den ljuvliga Ellan flyget ner till Skåne! Jag hade med mig kameran och fotade lite, men eftersom jag inte orkar redigera bilderna så får ni bara några stycken. 

Vi flög ner till Sturup och tog flygbussen därifrån in till Lund! 
Här ser ni en himla nöjd brud!


En liten butik i Lund med en himla massa färglatt! Ellan fyndade ett par himla fina solglasögon.


Efter några timmar i Lund åkte vi in till Svalöv, där Fridhem låg! 


Skolan har alltså en huskatt om jag förstått det rätt? Som stryker runt på gårdarna och kommer fram och vill bli klappad, och det fick han gärna bli! 

 
Efter några dagar med antagningsprov och sol så använde vi vår sista dag i Malmö, men dit fick inte kameran följa med. Ni får istället ännu en bild på en glad Ellan! 
 
 
Hade i alla fall en otroligt fin resa och träffade himla mycket roligt folk, och som jag sagt förr så är ju Ellan en himla fantastisk respartner! Man har aldrig en tråkig stund, haha!
Och ifall någon missat det så kom ju Ellan faktiskt in på skolan!!!! 10 av 200 tjejer kom in, och hon var en av dom!!! Insane!!! Så nu i slutet av Augusti kommer hon bli en skåning, tråkigt för alla i norr men himla fantastiskt för henne och för Skåne!!! 


 

 

2013-07-09 @ 16:30:00 / Fotografi

Bilder från fotografering med Jojjo och Sofie

Bättre sent än aldrig va? 

Här kommer några av bilderna från då jag, Jojjo och Sofie träffades med kameror och hattar ute i solen. Det här är bilderna som jag började redigera för typ mer än en månad sedan, och sedan dess har de bara legat på hårddisken och jag har inte orkat fixa med dem. Det finns en massa fler bra bilder, och här kommer typ bara bilder på mig, haha. Slängde även med någon oseriös bild, ni får se det som en bonus!