2010-11-30 @ 23:09:53 / Vardag

I pray it wont fade away

Förlust i hockeyn och missade TV-program samt teater. Måste vänta till ett för att se reprisen på Paradise Hotel, och så orkar jag inte med morgondagens skola för att det kommer vara kallt.

Fick reda på en dålig sak gällande skolan idag, samtidigt som jag fick veta resultatet på oförberedda engelskaprovet, MVG! Skönt, nu kan jag andas ut.

Är lite kluven och tråkig nu så det är nog bäst att jag slutar skriva. Take care guys.


 

 


2010-11-29 @ 23:31:58 / Vardag

I'm going home to the place where I belong.

Jag sitter just nu i min säng och tittar ut igenom fönstret. Väggarna är vita och kala och mysfaktorn ligger nära noll. Idag har jag rensart klart det sista så att det bara ska vara att dra ut möblerna ur rummet när jag ska måla om. Dessutom har jag hängt upp julstjärnan i fönstret och det gav mig lite extra julkänsla.

Nu ska jag skriva litegran tror jag, take care!

2010-11-29 @ 10:18:00 / Vardag

You know I'm a lion baby






2010-11-28 @ 19:07:05 / Vardag

Det heter näsa, inte nos!

Det här klippet har fått nära 300 000 views på youtube. Det är norrans klipp från skyltsöndagen för två år sedan. Det finns tillochmed remixer på den på youtube! haha.


2010-11-28 @ 12:39:53 / Vardag

Signsunday

Nu väntar jag på att Lisa och Lisette ska komma förbi min dörr så vi kan gå tillsammans till stan och kika in skyltsöndagen :) En liten tradition man inte vill bryta! Kanske kommer julkänslan mer då? Vi får hoppas!



 

 


2010-11-28 @ 00:40:02 / Vardag

Chrismasgift?

The ideal gift for the Tom Felton-fan?



 

... okey, I admit... I want it.


2010-11-28 @ 00:19:45 / Vardag

Come on into my arms

Kvällen har spenderats hemma med min syster. Vi har ätit tacos, sett 2012 och druckit energidryck (jag iaf)! Det var trevligt. Nu lyssnar jag på Pantera för första gången och vet inte riktigt vad jag ska tycka, haha...

Julstämningen smyger sig på mig med julstjärnor och porslinstomtar, men det är inte det som ger mig riktig julstämning. Vet inte vad det är som ger mig det, men det är bäst att jag hittar det i tid i år. Förra året fick jag julstämning några dagar före jul, och det är inte särskillt bra...

Nu ska jag kila upp till min säng och skriva lite! Godnatt!


Nachochips + dipp = Mmm...!

Sötaste piloten, hehe ;)

Oplattat hår, I <3 LONDON-tshirt och stickad kofta. Perfekt lördags-outfit, haha!

 



2010-11-27 @ 00:31:29 / Vardag

Oh lovely weather.

Jag älskar snöstormen. Verkligen.
Eller hur var det nu igen?...


2010-11-25 @ 23:04:01 / Vardag

Fredag26.

Känner mig dålig som inte uppdaterat sen i söndags, but on the other hand så känns det skönt. I veckan har twitter, myspace och youtube varit the main attraction på internet för min del. Tror inte ni missat så mycket av mitt liv under uppbehållet, eftersom det bara varit skola.

Tråkigt att jag aldrig har bilder att visa upp heller.. Det ska bättras! Nu ska jag kliva i skorna och gå iväg till Johanna och planera inför jul! Kanske bloggar när jag kommer hem, kanske inte ;) Ha det!

2010-11-21 @ 22:08:09 / Vardag

Sündagh.

Idag har jag ägnat mig åt att rensa mitt rum. Slänga allt som går att slänga, lägga ner sånt som inte används till källaren och så vidare. När jag höll på med detta så upptäckte jag min låda med kort och brev, och jag tittade igenom den och hittade lite roliga saker.

Först det här, när tusan har jag fått ett brev ifrån USA? (amerikanskt kuvert) Mitt namn och adress stod på det (fast med e istället för ä, haha) och det var ingen avsändare, dessutom var kuvertet tomt.. mystiskt.





Sen hittade jag det här fina brevet jag skrivit som elvaåring... Min handstil går att diskutera, hahaha.





Sen när pratar hon svenska? Haha.
Sen så visade Lisette sina skills i word genom att ge mig ett fint diplom!




Och sen så hittade jag den mest klockrena lapp jag någonsin läst, även den skriven av den kära Lisette!
Hahahaha


2010-11-21 @ 22:01:23 / Vardag

Wednesday

Min lejonring <3

Självklart fanns blixtörhängerna i mina öron!

Fick den här mössan av min snälla mamma! (visserligen var det i Lördags, men sak samma!)

 

Har tittat på mössan jättelänge på JC, den kostar 400:-!


2010-11-20 @ 16:18:43 / Vardag

Long time no see


I onsdags vaknade jag upp med 39.6 graders feber, höll tyst om det så att jag skulle få fara till skolan för att sen få se Harry Potter 7.1 (<3) och det var väääärt det! Höll på att dö under cyckelturen till och från skolan dock, -15 minus i en halvmil förfaen, med 39.6 graders feber! I'm a true fighter, haha, nej men det var rent sagt plågsamt. Under dagen tog jag X antal painkillers så febern sänktes lite, så sen när bion började så var mitt sjuka tillstånd det sista jag tänkte på.

Och nu undrar ni, "var filmen bra då?" Och ja. Det var det. Så sjuuuukt jäääävla braaaa, jag dog lite varje sekund. Den här filmen är den som är mest lik boken! Och GUD så glad jag är för det. Alla små detaljer var fantastiskaaa! Gosh! Dessutom fick jag och Jessica gratis popcorn av en som jobbade på bion eftersom vi fick vänta så länge.

Visste ni förresten att Skellefteå nu håller på att installera en 3D maskin? Yes, det hörde jag dom prata om på bion, i salong 1 ska den sättas in!

Efter Onsdagen blev jag då sängliggandes i två plågsamma dagar med den värsta hostan jag någonsin haft och den högsta febern jag någonsin haft. Nu är jag dock feberfri och uppe på benen så ikväll ska jag smyga mig över till Johanna och se film! Har människo-abstinens tror jag, haha.




2010-11-16 @ 22:41:41 / Vardag

Tisdagsuppdatering

Det finns så mycket jag taggar just nu! Harry imorgon, sen vips så blir det advent och nära på det Tron på bio, lilla julafton, vanliga julafton och en skön ledighet! Släkt kommer på nyårs, sen min födelsedag, sen släpper både Dead by april och Lars Eriksson skivor i vår! Can't wait!

Nu ska jag fixa lite grejer med banken på internet, lägga i ordning allt inför imorgon (HARRY OMGOMG) och sen ska jag bara lägga mig ner och sova... Så jäävla skönt det ska bli, hoppas jag får nån timmes sömn iaf. Dom senaste nätterna har jag bara kunnat sova ca 3 timmar pga min hals, men nu har jag ny medicin och hoppas på underverk!

Ha det gött, kommer kanske med en galen uppdatering imorgon kväll efter PREMIÄREN.
I'm going to fucking die.

2010-11-15 @ 10:34:08 / Vardag

Harry Mother Fucking Potter!

FAAAN vad jag längtar alltså. 55 timmar kvar till premiären, då ska jag och Jessica sitta längst fram och äta chokladgrodor och bertiebotts bönor i alla smaker!

Helt seriöst, jag tänker inte på någonting annat nu. Jag har börjat skriva en väldigt bra fanfiction (hehe) och jag taggar att åka hem och skriva! Den kommer bli braaa.

Okej, mitt HarryPotter-taggande tar över skolarbetet (bevis nedan), så nu borde jag lugna ner mig lite.





... Okej, vem försöker jag lura?
Jag kan inte tagga ner. Inte ett jävla dugg.


2010-11-13 @ 15:42:56 / Vardag

Premier 17 december


2010-11-12 @ 07:48:10 / Vardag

Finally friday

Trött och inte peppad på skolan... Största anledningen till det är väl att vi har Rörlig bild idag, suck... Men eftermiddagen blir rolig när vi ska förbereda våra klassiker som vi ska sätta upp! (Shakespear!) Jag har historien Macbeth tillsammans med Jessica, Antonia, Amelia och Anna! Det blir nog bra!

Ikväll blir det en hemmakväll med Idoltittning, och imorgon blir det fest hos Ida! Ska bli awesome!
Nu måste jag sätta mig på cykeln och trampa iväg en halvmil i djupsnön... (Ja, jag klagar)

2010-11-10 @ 14:12:23 / Vardag

And I...

Varför lägga upp en sån här video på youtube?...


2010-11-09 @ 23:14:38 / Vardag

Tuesday

Åh så skönt det är att vara ledig. Idag har jag haft en riktigt bra dag, var på stan med Lisette och fikade samt shoppade lite småsaker, sen blev det en lugn kväll med te, desperate housewifes och nagellacksmålning! Nu ska jag dra mig upp mot sängen och lägga mig och läsa eller liknande, ha det!


2010-11-09 @ 22:14:32 / Vardag

New in



Värme-spray till håret, 80:- Kicks



Ögonskugga, 30:- H&M


Nagellack, 70:- H&M



Armband, 10:- JC

2010-11-09 @ 12:57:57 / Vardag

Får rysningar!

 

Åh vad minnen kommer tillbaka när jag ser det här.

Det känns som det var igår.


2010-11-09 @ 00:38:07 / Vardag

I see trees of greeeeeeeen

 


2010-11-08 @ 22:46:50 / Vardag

Allting var förlorat innan jag såg dig.

Idag när jag skulle gå ut med hunden märkte jag att det var tio minusgrader, och jag blev jätteglad. Det var första gången i vinter som det faktiskt känts som vinter.

Jag älskar vintern, mörkret, snön och stadens fina ljus om kvällen. Det är någonting otroligt vackert i vintern tycker jag. Nu vill jag bara köpa mig en mysig mössa och ströva runt i staden!

Imorgon ska jag träffa Lisette för första gången på 11 dagar! Även om det bara är 11 dagar sen vi träffades så känns det som jättelänge, haha. Vi ska gå in till stan och ta en fika på Waynes och prata om vad som hänt under lovet och lite sånt! :) Blir nog supertrevligt!




2010-11-07 @ 21:39:01 / Vardag

Ny header... igen...

Jag byter header oftare än jagvetintevad, men har suttit och fixat med den här i timmar nu. Hade världens beslutsångest mellan den här och två liknande, men nu har jag äntligen bestämt mig! Vad tycker ni, ser det bra eller konstigt ut?

2010-11-07 @ 15:19:24 / Vardag

Var lycklig för det du har

Det finns så mycket jag är glad för, om man tänker efter.

Jag är glad för att jag lever. Tänk så jävla fucking tursam jag är, som faktiskt lever och är frisk. Och att jag lever i ett bekvämt hus, med hela min familj friska och i livet. Jag är varken blind eller döv och har inget annat handikapp. Jag lever i Sverige som har bra ekonomi, inga krig och inga större hot. Hur stor är chansen, egentligen? Jag räknade just ut att det är 0,1% chans att man föds i Sverige, och ni kan inte argumentera emot att Sverige är ett bra land att leva i.

Jag är glad för att jag har riktiga vänner. Tänk så många där ute som inte har någon äkta vän, någon man kan lita på. Jag har inte bara ytliga vänskaper med människor jag egentligen inte känner, utan jag har vänner jag kan prata med och som jag litar på. Tänk så lycklig jag är för det, och jag älskar dom till döden. Dessutom har jag en massa vänner jag kanske inte umgås så mycket med på fritiden och så, men dom är ändå mina vänner och dom accepterar mig för den jag är. Alla dom är så jävla sköna och jag älskar dom också!

Jag trivs på skolan otroligt bra. Jag har absolut valt rätt linje och jag har världens bästa klass. Alla härliga teatrare jag önskar att jag umgicks lite mer med, för det är ju så att eftersom jag hamnade i samma klass som Lisette och Jessica så är vi ju med varandra hela tiden på skolan. Inget illa med dom, men vi tycker alla tre att det är synd att man automatiskt spenderar mindre tid med alla andra. Och alla härliga dansare som vi kommit så mycket närmare sen vi började tvåan, jag är glad för det! Man har alltid lika kul på klassfester och liknande, mer sånt tycker jag! haha.

Tänk så lycklig jag är egentligen för att jag får resa så mycket. Våran familj har alltid lagt pengar på resande, och gud vad glad jag är för det nu. Alla platser jag har sett, alla flyg jag suttit på, alla hav jag badat i, jag skulle inte byta bort det mot något. Jag känner mig mer världsvan och har större perspektiv på världen efter varje resa jag varit på, och det trivs jag med. Jag gillar att åka bort, även om det bara skulle vara över till finska gränsen, för då känner jag mig mer... "complete" på något sätt. Jag är bara helt enkelt en sån människa som inte känner mig fulländad utan att lära känna jorden jag lever på. Det är nog allt resande som fått mig att känna så, hade jag inte rest så mycket så skulle jag säkert känna annorlunda.

Det finns så mycket annat jag är lycklig för, en massa mindre saker. Som att hockeyn är en del av mitt liv. Säsongskortet var verkligen ett av årets smartaste köp, eftersom det ger mig möjligheten att åka till arenan ungefär två gånger i veckan för att följa AIK i kampen mot seger. Att stå där, skrika åt dåliga domarbeslut, jubla åt snygga dribblingar, flämta till efter en "just på håret"-räddning och att fyllas av glädje av ett mål. Att stå där och helt koppla bort sitt vardagsliv och inte tänka på annat än spelet. Jag älskar det.

Dessutom är jag glad för allt jag kan. Jag är bra på engelska, tycker jag själv. Jag kan sjunga och gör det hela tiden, bara för att jag älskar att använda mina stämband. Jag älskar att bara ta en penna och kludda ner någon liten tomte på ett papper, bara för att jag älskar att rita. Jag älskar att lyssna på bra musik, antingen att klicka sig fram på myspace och hitta någon med ett riktigt bra sound eller stå och skrika längst fram på en konsert. Jag älskar att stå på scen, framför fem personer eller fem hundra spelar ingen roll, men jag älskar att agera. Att ta på sig en roll och gå in djupt för den och analysera personen i fråga, och sen visa upp vad man kommit fram till. Jag älskar att få komplimanger och att ge komplimanger, lite bekräftelse vill alla människor ha. Jag älskar andra människor. Människor som tänker på andra, som ger och ger och inte ber om någonting tillbaka. Jag älskar att se kändisar göra någonting för sina fans, det kan vara allt ifrån en världskänd skådespelare som tackar sina fans i ett Oscars-tal till en okänd musiker som svarar på kommentarer på myspace. Sånt gör mig lycklig.

Nu har jag skrivit ett långt stycke om allt jag är lycklig över, och medans jag skrev så insåg jag mer och mer hur mycket det fanns att vara tacksam över. Jag tror inte på gud och tackar därför inte honom/henne för allt, utan jag tackar alla andra människor omkring mig. Jag vill tacka alla som har någonting att göra med mitt liv.

När jag har så mycket, varför ska jag vara ledsen över det jag inte har? Jag har ingen pojkvänn och har aldrig haft, men är det någonting att vara ledsen över nu? Nej. Skulle det komma någon som älskade mig så skulle det vara underbart, men det är ingenting att jaga efter, för det händer om det händer.

Nu undrar jag om det är någon som orkat läsa denna massiva textmängd, jag förstår om inte alla orkar det, haha. Nu ska jag i alla fall koka en kopp te och hoppas på att min hals blir bättre snart. Tack och kram på alla som läste!



2010-11-07 @ 11:15:19 / Vardag

One day among the others

Idag är jag ännu mer förkyld, har ännu ondare i halsen, ännu ondare i huvudet och nästan feber, så idag känner jag för att göra ingenting. Förutom att skriva, det vill jag göra. Har en recension att skriva och en raport, så dom kan jag ju göra idag. Imorgon börjar skolan om, men vi får se om jag är frisk nog att åka dit. Sen är vi lediga tisdag och onsdag, och fatta hur skönt det känns! En gud i behaglig gärning, verkligen.

Nu ska jag koka mig en kopp te och se någonting obetydligt på TV. Ha det bra!

2010-11-06 @ 13:34:14 / Vardag

Tack allihopa!

Jag vill tacka allihopa för att festen blev så bra som den blev! Det var verkligen jättekul, och jag är glad att alla var med på allt! Det som var mindre kul var att stå och diska upp och städa allting klockan halv fyra på natten... haha :)

Vet inte riktigt vilka bilder jag får ladda upp från igår, men här kommer iaf en bild på mig som kick-ass pirate!


2010-11-05 @ 10:40:50 / Vardag

Tonight's gonna be a good night!

Ikväll smäller det! The one and only Halloweenfest går av stapeln halv sju! Det blir nog askul! Satt igår och sminkade mig som jag ska sminka mig idag, och det blev bra, så nu är det problemet löst! :)

Däremot vaknade jag upp med världens halsont! Det svider och det gör ont när jag pratar, men jag ska dricka redigt mycket te så blir det säkert bättre! :)

2010-11-04 @ 18:20:06 / Vardag

Waka waka eh ey!

 

Ikväll blir det en lugn kväll, handla det sista till Halloweenfesten, lyssna på hockey och se Paradise Hotel. Tänkte hinna med att se en film också, antingen "Låt den rätte komma in", "I taket lyser stjärnorna" eller "Gamer". Vi får se hur det blir med det, haha.


2010-11-03 @ 21:13:43 / Vardag

Tsamina mina eh ey!

 

 

Jag i mormors gamla pälsjacka! (fuskpäls ofc!)

 

Ja, jag mår bra. Är i allmänt glad och nöjd med tillvaron. Det är skönt.

Tänker lite på en dokumentär jag såg igår som hette "Musik som gör ont". Den handlade om hur militärer använt sig av musik som tortyr. Dom har spelat låtar på så hög volym att det gör fysiskt ont i lyssnarens öron, och den har upprepats under flera dygn. Många av dom torterade har varit tvungen att få psykisk vård efteråt. Det är helt fruktansvärt!

Nog om det nu, jag taggar Halloweenfesten (har jag gjort nåt annat den här veckan?...) och dunkar partymusik!


2010-11-02 @ 17:27:30 / Vardag

Fucking fuck fuck!

Hahaha. Svensk kille med lite dåligt temprament? (och dåligt uttal...)

 

...fuck!


2010-11-02 @ 12:43:06 / Vardag

I'm so fierce it's nuts!

Sitter här nu och är påväg att dra till Jessica för att fixa inför Halloweenfesten! Jag är supertaggad och hoppas att alla gästerna är det också ;) Vi kommer nog ha jättekul, bara alla är med och följer reglerna! Moahahahaaaa! (Haha det är inte så farligt som jag nyss fick det att låta)

Eftersom det är Pirattema så kommer jag att klä ut mig till Pirat! SURPRISE! Haha... Däremot har jag kommit på en massa awesome grejer jag kunde klätt ut mig till om det inte vore pirattema, men dom ideérna sparar jag till om det kommer något annat tillfälle lite senare ;)

2010-11-01 @ 23:59:39 / Vardag

Another stupid headline

Jag är riktigt o-blogg-inspirerad just nu. Och JAG VET, jag börjar nästan alla mina inlägg såhär. Men det är sant.
Jag vet inte vad jag ska skriva om, vad ni vill läsa, om ni uppskattar inläggen eller om ni ens läser dom.

Kanske klickar ni på "nästa" på bloglovin om ni ser att jag bara skrivit en klump med text, eller ni kanske bara bläddrar förbi inläggen utan bild om ni är inne på hela bloggen. Ibland får jag ju kommentarer om inläggen, och tack för det! Blir lika glad varje gång.

Nog om det, känner inte att jag får ut någonting från det här inlägget. Nu ska jag ställa bort datorn och läsa Harry Potter och Dödsrelikerna i någon timme eller så! (Jag är så sjuuukt taggad på filmpremieren så det är inte saaaant!)

Godnatt på er, mina vänner!