2013-08-29 @ 18:38:38 / Fotografi

Lisettes fest i bilder

Här kommer bilderna från Lisettes fest i Lördags! Woop!
Jag körde som sagt på vitt och guld. Handsmycket är inköpt på Gina tricot och halsbandet på H&M. Den stela selfien har jag gjort själv. När de första gästerna och födelsedagsbarnet anlänt satte vi oss ute vid bordet och fyllde glasen för en skål! När vi var samlade allihopa smög jag och Jessica in till köket och blandade skogsdrinkar till de andra! De serverades i fina omatchade glasburkar och mer is och bär! Mums!En fin Lisa! Jessica hade också med sig jättegoda cupcakes med blåbärssmak! Hur gulliga som helst! The birthday kid! Wooo! Här smuttandes på sin drink.En Carro ser någonting intressant på handen, eller kanske kollar hon på klockan? vem vet..Sen blev det mörkt!! Och jättefint!! Ljusslingorna och värmeljusen och de fina människorna <3 Lyckades på nåt vänster ta en suddig bild på mig själv också. Hej hej Alma. 

 
Det gick och kom folk lite i omgångar, och vi spelade spel, lyssnade på musik, delade med oss av våra hjärtans hemligheter och hade det så himla fint. Tack allihopa, och shit vad jag kommer sakna er! 
 
 

2013-08-27 @ 21:19:17 / Fotografi

Det allra sista

Nu börjar det dra ihop sig. Igår sa jag ett sista hej då på jobbet, idag har jag besiktat bilen så att den är redo att säljas, packandet har börjat ta form och vännerna sägs hej då till en efter en. Har konstigt nog inte börjat få panik än, jag har det som bara väldigt bra hela tiden. 
 
Tänkte gå igenom senaste tiden, som den sett ut via instagram.
 
 
För några dagar sedan var kände jag mig ambitiös och ställde mig och lagade Baharatköttbullar med bönor. Tyckte att det var viktigt nog att dokumenteras, haha. (och viktigt nog att dela med mig av på instagram, facebook och blogg. sådeså)
 
 
Hejdå-picknick för Sofie som befinner sig i England i skrivande stund! Ahh tror och hoppas att hon har/kommer att ha det helt fantastiskt bra! I might come and crash on ya couch ya know! 
 
 
En annan dag var strosade jag på stan med Jojjo och Lisette, dom köpte lunch och jag köpte mig en sval milkshake och hoppades att den skulle bringa all the boys to the yard, men blev besviken.. Och sen i Lördags var det ju dags för Lisettes fest! Jag var klädd i vitt, guld och hot pink och var himla taggad när jag började med förberedelserna. Ljusslingor och ljuslyktor, bänkar och bord, mattor och filtar fick träffas på min gård och när mörkret föll blev det så ljuvligt så jag vet inte vad! Lyckades faktiskt ta lite bilder med riktiga kameran också, ska försöka smälla upp ett inlägg med dom också! Hade det så himla fint med dom bästa tjejerna i världen, och tänk att jag hann ha en sån fin och knäpp kväll med dom innan jag åker! Lyckan! 
 

Här har vi Johanna på min altan igårkväll, hon skulle kika förbi en sväng men vi blev sittandes i timmar på altanen. Först drickandes kaffe och senare te med nybakad äppelpaj och tända ljus. Så himla himla fint alltså! 

 
Och här har vi en bild från då jag sitter själv på balkongen och myser. Ja tänk så fint att jag får ta vara på min sista Skellefteå-vecka genom att bara mysaaa och ha det bra. Sen så ska jag så klart få panik över packning och allting senare, men det sparar jag tills på Torsdag. 
 
 

2013-08-24 @ 11:01:34 / Händelser

Om att flytta till Stockholm.

waddap homies
 
Tänkte faktiskt skriva ett inlägg, med text liksom, kan ni tänka er. I vår/sommar har det känts som att jag inte har gjort någonting särkilt spännande, och därför har jag inte haft något att skriva om. Jag har jobbat lite nu och då, som mest varje dag i månaden och som minst bara några få dagar. Men på måndag har jag min sista dag på jobbet, och det känns lite sorgligt. Har ju ändå varit där ett halvår. (assåshitvadtidenhargåttfortmendettarvisenare)
 
Det är ju så att nästa helg beger jag mig söder ut. Stockholm, huvudstaden, fjollträsk, hemmet till låtsats-AIK. Jag ska läsa Teatervetenskap på Universitetet och jag är sååå exciteeed att få tillbaka teatern i mitt liv. Jag får läsa, fundera, diskutera och tänka teater igen. Dessutom så får vi förhoppningsvis se och utföra teater. Shitpomfritt.Och sen så är jag excited över storstaden. Jag älskar storstäder. (det finns inte mycket som slår att promenara runt i storstäder om kvällarna). Och så fokuserar jag på att jag ska träffa härligt folk, ha det himla kul och utforska något nytt.
 
Sedan så kommer jag ju sakna mina fina och knäppa vänner och familj så sjukt mycket, men försöker att inte tänka på det. Fokusera på det positiva, haha! Men tänk på mina fina fina små djurvänner då... Suck. 
 
Jag ser däremot himla mycket framemot ikväll, då vi ska fira snyggaste Lisette som fyllde år i Tisdags. Vi ska vara hos mig och jag är så taggad på hur fint jag ska göra det!!! hahaha! Det blir väl lite som en halv "avskedsfest" för mig och Jessica samtidigt. (glömde nämna att jag och Jessica ska bli roomies/grannar! haha hur stor är chansen liksom???? ps. hon som lyckades fixa boende till mig och hon är bäst i hela universum ds.). 
 
Jag ska försöka slänga in lite inlägg på bloggen när jag är borta och det händer nya saker i mitt liv. Mest för min egen skull, för jag gilla att skriva, men också så ni får hänga med lite. 
Nämen hörrni. Jag tror nog att det här kommer bli förjävla bra. 
 
 
 

2013-08-15 @ 13:55:36 / Fotografi

En helg på Långnäsudden