2010-08-31 @ 16:12:51 / Vardag

Sickness

Ja, den där tanken med att hålla mig frisk gick inte så bra. Blev väldigt förkyld under gårdagen och sen så kom febern. Vaknade imorse och kände mig för sjuk för att gå till skolan, så det blev att stanna hemma idag. Har ätit löjliga mängder halstabletter och säkert en liter te har jag fått i mig, men febern är nu borta och jag satsar på att åka till skolan imorgon!

Bild på Lisettes taklampa...


2010-08-29 @ 15:15:48 / Vardag

Right or wrong, now that you're gone.

I can't live, I can't live, if I can't touch you with my fingertips
I can't live - Justin Guarini


Idag har jag ont i halsen, har druckit te i mängder men det hjälper inte. Desstuom har jag ont i huvudet och är trött och slut. Dom första symptomen på sjukdom? Ja men typ. Men det hindrar inte mig! Imorgon ska jag hoppa upp på cykeln och dra till skolan med ett leende! Haha.

Nu sitter jag i tshirt och några vita, tunna byxor jag aldrig använder eftersom jag passade på att tvätta en massa kläder nu när det är söndag. Ikväll tänkte jag se en film kanske, eller iaf bara ta det lugnt!

Kan nån, kan canon!


2010-08-28 @ 14:55:00 / Vardag

Let me rock you like a rodeo

Nu drar jag snart till matfesten med Jojjo och Jessica! Ska käka nån slags middag, och sen ikväll blir det fest hos Lisette! Längtar!

Just nu håller jag på att lägga in bilder på datorn från kameran, det är så störande att det bara ryms ca 500 bilder på minneskortet!

Trött och sliten krigare från gårkvällen.


2010-08-27 @ 23:18:44 / Vardag

I've not had the time of my life

Alltså. Jag har haft världens sämsta kväll.

Nu gör jag ett sista försök till ha en bra natt, misslyckas jag så går jag och lägger mig. Punkt.

2010-08-27 @ 19:58:02 / Vardag

BLÖÖÖ.

JAG HAR SÅ TRÅKIGT ATT JAG HÅLLER PÅ ATT DÖ.

RÄDDA MITT LIV? VAD SKA JAG HITTA PÅ?

2010-08-27 @ 14:06:24 / Vardag

But if Martin Luther was living.

Okej, som ni kanske läste i förra inlägget så var jag inte pepp på skolan alls! Men direkt jag kom fram så blev det bättre. Dagen var faktiskt riktigt rolig, och kort! Klockan tolv slutade vi och klockan ett var jag hemma och åt mina älskade varmkorvar! Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och hämta min kamera och försöka hitta nåt fint motiv att klicka några bilder på!

2010-08-27 @ 07:49:36 / Vardag

Tierd of being the victim of shame

Just nu känns det som en väldigt grå dag.

Det känns som ett rent helvette att behöva åka till skolan idag. Det är kallt (6 jävla freaking grader!), tendens till regn, jag har ingen varm jacka, mina leggings är smutsiga och det märkte jag precis nu och har inget att byta till. Lekarna och presentationen vi ska visa för ettorna är jag inte peppad på alls, det känns som att sångleken kommer bli rörig. BLÄH. On top of that så är Lisette sjuk idag och hon hade papprerna till sångleken!

Men jag har ett ljus i slutet av tunneln. När vi slutat, klockan 12, så ska jag åka hem och äta varmkorv! <3

2010-08-26 @ 23:12:09 / Vardag

You got me singing like "nanana" every day

Åh så trött jag är. Vill bara sova. Men jag orkar inte.

2010-08-26 @ 08:40:10 / Vardag

Vi ses i mörkret.

Nu är nog sommaren officielt borta! Hösten är här med alla dens härligheter som mysiga stickade kläder, fina paraplyn, orangea löv, varma koppar te, filmkvällar och annat mysigt!

Nu drar jag till skolan en sväng!
Vi hörs senare.


2010-08-26 @ 00:06:02 / Vardag

HUMOR PÅ HÖGSTA NIVÅN

HAHAHAHA FYFAN VA KUL!

Hahaha den fjärde är roligast!


HAHAHA

HAHAHA OMG

Hahaha xD

 

Ni måste ju tycka att nån av videorna var rolig? xD


2010-08-25 @ 18:40:00 / Vardag

"SÅG NI OM DET BLEV NÅT?!"

Tjenare babes och dudes!

Idag har jag varit på skolan, haft två lektioner med endast genomgångar och ett två och en halvtimmes hål! Faktiskt otroligt härligt. Det som varit dagens fokus har tyvärr varit regnet! Jag är blöt och kall från att cykla till och från skolan plus gått på stan.

Om någon missat det så måste jag berätta om Lisettes tabbe! Hahaha! När vi cyklar till skolan cyklar hon alltså med paraply, precis som oss andra, och tror ni inte då att hon håller paraplyet så långt ner att hon inte ser nånting, och därför cyklar rakt in i en bil! Först blir jag chokad men ser sen att hon inte är skadad, och jag brister ut i gapskratt. Hon ser helt upprörd ut och forstätter och slänger direkt ur sig meningen "Såg ni om det blev nåt?!?!" (Nån skada på bilen alltså) Men jag och Jessica är för upptagna med att skratta för att kunna svara, sen börjar även Lisette skratta och det fortsatte vi med hela dagen! Det såg bara FÖR roligt ut! Hahahahaha...
Bara så ni vet så blev det ingen skada på bilen, men däremot ger Lisettes cykel ifrån sig ett roligt pipljud...

Annars så taggar jag lördag, då blir det fest i Lisettes pappas lägenhet! Kommer bli niiiice!

2010-08-24 @ 18:36:05 / Vardag

Tomorrow I'll be gone

Hejsan hejsan!

Nu sitter jag här nere i kontoret igen med min kopp kaffe. Dagen har faktiskt varit väldigt bra! Skönt att vara back on track på ett sätt. Halv nio infann jag mig i aulan för att lyssna på ett av rektorns tal. Sen gick vi bort till dans och teater och pratade. Sen fick vi planera hur vi ska spendera våran fredag. Det är nämligen så att vi ska välkomna ettorna genom att ha en dag med dom som vi leker lekar osv. När vi hade planerat klart (typ klockan tolv) så slutade vi!

Jag, Jessica, Lisette och Albin cyklade in till stan, gick på affärer, fikade på Waynes, gick på mer affärer och sen klockan 6 när allt stängde var vi äntligen påväg hem.

Nu sitter jag och lyssnar på E.M.Ds version av Save tonight. Riktigt bra tycker jag faktiskt! Dom är duktiga och dom har gjort låten på ett fint sätt.

2010-08-23 @ 23:54:45 / Vardag

Ayo ayo, remember me

Har suttit och redigerat lite bilder på mig själv ikväll. Flyttade bland annat över mitt ansikte från en bild till en annan så jag skulle få ett skarpt ansikte på bilden där jag hade DBA tröjan, haha. Annars har jag faktiskt bara ändrat bakgrunden, det svartvita och ljuset är inställningar på kameran.

 

 

 

Visst är jag fiffig? haha...


2010-08-23 @ 20:23:55 / Vardag

Nu blire hårfärgning!

Tjah tjah bloggen!

Jag skrev ju tidigare att jag skulle skriva ett inlägg ikväll, men nu står det still i mitt huvud. Vad ska jag skriva? Ja jag kan berätta att jag ska färga håret ikväll! Mycket ljus guldblont hette den, hoppas det blir bra!

Slänger upp en glad bild på mig som jag tog idag, enjoy eller nåt.


2010-08-23 @ 12:18:28 / Vardag

Sista dagen av frihet?

Så har man kommit fram till den fruktade dagen. Sista dagen på sommarlovet. Man grips av panik och ångest över att man inte utnyttjat dom elva veckornas lov bättre, att man inte hunnit mer, sett fler platser eller umgåtts med mer människor. Man ser framför sig alla veckor och månader av skola, alla prov, läxor, tråkiga lektioner och utdragna håltimmar.

Men för mig känns det faktiskt inte så. Med tanke på vårat bra schema och alla vänner på skolan så känns det faktiskt helt okej att börja om. Visst, jag skulle gärna ha en månad till sommarlov, men man kan inte få allt här i världen. Vi har ungefär två vanliga lektioner per dag, och det gör vi bort på förmiddagen och sen har vi bara teater! Det känns fantastiskt. Dom vanliga lektionerna vi har är svenska, engelska, matte och idrott. Annars har vi teaterlektioner, EOS och individuellt val där jag valt rörlig bild/film. Dessutom har jag en halvtimmes sånglektion också!

Så, hur ska jag nu spendera den sista sommarlovsdagen? Jo, jag ska gå på stan. Måste gå och göra mig i ordning, men jag skriver säkert ikväll med!

2010-08-22 @ 19:54:56 / Vardag

The result

Ja, såhär blev resultatet! Jag orkade inte göra någonting åt deras kläder nu, men ja.
Dessutom så är Marcus inte lik, Alex gjorde en rolig min på bilden jag ritade av så han ser rolig ut och Johans öga var omöjligt att rita så att det skulle bli likt och se bra ut, så jag ritade luggen över det, haha.

 

Storleken gör så man inte ser detaljerna (Jimmies tatueringar bland annat) och kvalitén på min skrivare suger, men här är bilden iaf.


2010-08-22 @ 15:21:37 / Vardag

Draw something shiny if you can

Tjenare tjenare!

Idag har jag inte mycket för mig heller. Sånna här dagar känns så tråkiga, dom bara rinner förbi. Tänker igenom en massa olika saker man kan göra men inget känns lockande. Dock så kom jag på en sak jag ville göra idag som jag inte gjort sen förra julen! Rita! Ja, jag skissar ju en del och kladdar och så, men det var senast i jul som jag ritade seriöst. Då ritade jag ett porträtt av pappa och gav det till honom i julklapp!

Så idag satte jag igång och började rita ett annat porträtt av Dead by april! (big surprise huh?) Hittils har jag bara ritat Jimmie och konturerna på Marcus men förhoppningsvis blir den klar snart!

Ni får ha det så gött, peace!

2010-08-21 @ 18:41:47 / Vardag

Huhuhu

Nu sticker jag till Johanna och ser på sommarkrysset! Och ni som inte lyssnat på Brainwashed än, snälla gör det! (Låten nere i Pontus Hjelm inlägget!)



ITS COMMING TO GET YOU!

2010-08-21 @ 14:51:48 / Vardag

Lurdagh

Godmorgon kära små gosefrön!

Nu är klockan kvart i tre och jag har inte gjort nånting. Det verkar inte som att jag kommer få så mycket att göra idag över huvudtaget. Håller på att måla naglarna i america-style, med USAs flagga. Alltså varannan nagel röd, varannan vit. Så på tummarna tänkte jag måla blått med en vit stjärna, sen kom jag på att jag inte visste var det blå nagellacket var! hahaha, duktig_chey. Så nu ser mina naglar ut som polkagrisar...

Ikväll känner jag för att se Harry Potter och halvblodsprinsen så jääävulskt mycket! MEN JAG HITTAR DEN INTE. :C
Vad ska jag då ta mig till? Sadface. Jag vill typ hitta på nåt men vet inte vad... Nåt tips?

2010-08-20 @ 18:11:00 / Vardag

Fotografering

Idag var jag och Johanna på en liten utflykt till Påfågelns camping! Vi fikade och fotade hela eftermiddagen! Här ska ni få några smakprov på bilderna jag tog. Fler bilder kommer nog senare!






Titta så fin vän jag har! :)

2010-08-20 @ 17:30:31 / Vardag

Pontus Hjelm.



Nu kände jag verkligen för att skriva ett inlägg om den fantastiska Pontus Hjelm. Ni känner säkert igen honom, fd. sångare/gitarrist i Dead by april. Som ni vet har han hoppat av bandet för att satsa helhjärtat på låtskrivandet, och boy, snacka om att det går bra för honom! Han skriver inte bara låtar till Dead by april, utan han skriver också låtar till en massa andra band/artister.

Just nu har jag fastnat för den här låten framförd av Devlin! Gör mig och er själv en tjänst och klicka på playknappen här nere och lyssna en stund.





Han har även lyckats borta i Japan. Han har nämligen skrivit låtar till den japanska artisten Nana Tanimura. Låten "Far away" har blivit soundtracket till TVspelet "Fist of the north star"! Lyssna gärna en stund på den också!




Han har även skrivit den här låten till henne, Believe you. Lite annan stil på låten! Lyssna på den också är du snäll!




Men självklart är det låtarna han skriver till Dead by april som tilltalar mig mest!
Kortfattat så kan man väl säga att han är en liten gud i mitt musikuniversum, hehe ;)


2010-08-20 @ 11:39:32 / Vardag

Within my heart

Smakprov på Dead by aprils nya låt!
http://usershare.net/9p8wio8yl6tt


You remeber me, you remember us.
It was magical when I felt your touch, It's a strong memory still today.
It felt so good with your body close, those days are gone, time flies away.
But it's what I'm dreaming of still today.

I am sad to see that this was all we had
But within my heart, you'll have a place deep within my heart.
A special place for you
No matter what was said and done
Within my heart, you'll always be inside my heart as long as I live.

Every little beat within my heart
is still beating for us
Every little piece of my heart
is still longing for us.
I am not stong enough, I know
I can not ever let you go
Within my heart
Within my heart.



2010-08-19 @ 20:58:47 / Vardag

What to see, what to see...

Hittade inte Harry Potter och halvblodsprinsen, så vad gör jag nu då?... :(
Får väl se nån annan film antar jag. Suck.



Så här snajsig är jag idag.. eller nåt.

2010-08-19 @ 19:50:50 / Vardag

Words are tricky things.

Idag vaknade jag alltså tjugo i tre? Inte bra alls! Jag blev jätteförvånad, så länge brukar jag aldrig sova! Även om jag somnar kanske tre på natten så vaknar jag ändå klockan tio.

Då jag vaknade åt jag frukost till Tyra Banks show, sen bytte jag om och sminkade mig, och så hade hela dagen gått, haha. Ikväll hade jag dock tänkt poppa popcorn och sätta mig ner och se Harry Potter och halvblodsprinsen igen! I just can't have enough of that boy, hahahaha.


2010-08-19 @ 01:42:46 / Vardag

Mitt humör just nu.


2010-08-18 @ 12:41:21 / Vardag

Tjolahopp

Idag blir det stan med Lisette och kanske Johanna! Hinner inte skriva nu, måste göra mig klar och så!
Ikväll blir det filmkväll hos Jessica, jag taggar! :)

Bild jag tog i natt.


2010-08-17 @ 23:00:05 / Vardag

Kvel

Är hos Lisette nu! Vi har fotat lite med min kamera och gjort typ... nåt xD
Imorgon ska jag på stan med henne och kanske Johanna! Sen på kvällen blir det filmkväll hos Jerr3! CIAO

 


2010-08-17 @ 17:25:50 / Vardag

Jasi

Ja, ny header igen, haha.

2010-08-17 @ 16:00:41 / Vardag

This is all, I can't save me.

Idag har jag varit med Sofie på ica och så passade jag på att fota henne lite! Här har ni några smakprov!
(Om du vill jag tar bort bilden på dig Sofie, så gör jag det!)







TITTA så vacker flicka!

(Alla bilder är redigerade i picnik.com)

2010-08-17 @ 02:17:46 / Vardag

Testing the Canon

Kameran är nu min och I LOVE IT!
Den är så fin och underbar och allt :D Har inte hunnit fota mycket alls eftersom batteriet var tvunget att ladda och sen såg jag Åter till Cold Mountain på tv, och den var RIKTIGT bra! Se den!
Här får ni i alla fall en bild jag tog med kameran idag, charmigt va?... haha...


2010-08-16 @ 10:20:18 / Vardag

Det är faktiskt måndag.

Då var man hemma då!

Jag har haft fem underbara dagar i stugan med mina peeps! Vi har varit ute med båten, spelat kubb, cyklat in till byske, sett Disneyfilmer, badat, spelat det årliga partiet familjegeni, pratat, skrattat, och mycket mer!
Jag har haft det så sjukt bra och jag är så glad över att vi inte började tjafsa med varann så mycket :)

Nu är den en vecka kvar. En vecka och sen börjar allvararet. Det kanske låter konstigt, men jag tycker inte det känns så hemskt att komma tillbaka! Jag trivs så bra på Anderstorpsskolan, med alla härliga klasskompisar, alla roliga lektioner, osv. Nu ska vi ju också börja flera nya kurser, få bättre schema (kortare dagar for the win!) osv! Det kommer bli riktigt nice. Dessutom vet vi ju alla hur fort veckorna flyger förbi, så snart är det väl höstlov med Halloweenfest och kanske åker jag till London under några dagar i Oktober!

Idag händer det en rolig sak ska ni veta, jag köper min kamera! Före klockan 3 i eftermiddag kommer jag sitta med min Canon EOS 500D i knäet och lära mig alla kontroller! Wünderful!

2010-08-11 @ 17:56:37 / Vardag

CIAO

Nu drar jag och mina fina små vänninor ut till stugan! Kommer hem på söndag och kan tills dess inte kontaktas!
Ha det bra iaf så ses vi när jag kommer hem!

2010-08-10 @ 12:47:19 / Vardag

So... you think you can dance, huh?

Ikväll är det dags för ännu ett avsnitt av det superbra So you think you can dance!
Är det någon fler än jag som ser på det? Isåfall, vem är eran favorit? :) Det är svårt att säga nån man inte gillar för jag tycker om alla! Haha.

Men Jose Ruiz är verkligen min favorit! Han är så otroligt söt :]

 

Se han dansa så förstår ni vad jag menar!

 

 

So you think you can dance är tisdagar klockan 22:00 och onsdagar samma tid!

2010-08-09 @ 18:04:23 / Vardag

Yeah baby

Då har man bara en dag kvar av jobbet! Känns otroligt skönt. Sen på onsdag åker jag, Johanna, Carro, Ida Maria och Jessica ut till stugan! På fredag kommer även Lisette, Lisa och Sofie och så får vi spendera några härliga dagar tillsammans :D haha.

Det blir nog en massa filmtittade, prat, skratt, spel, badande, båtåkande, eller nåt annat! Kommer bli hur kul som helst.

Och förresten girls, jag ska baka en kladdkaka att ha med som vi kan äta till efterätt eller fika/picknick nån dag :) Ni får gärna ta med någonting ni också!

2010-08-08 @ 23:07:31 / Vardag

The barbie drulers

Då är man hemkommen från Johanna ännu en gång. Jag har alltså spenderat hela dagen med henne, sammanlagt 13 timmar! Vi har sett film, ätit glass och bara umgåtts, riktigt härligt.

Förlåt om jag tråkar ut er med mina korta uppdateringar, men jag har ingenting annat intressant att skriva och jag vill gärna hålla bloggen levande! Bättre med korta halvdaskiga inlägg än inga alls, eller hur? ;)

Förresten så ska jag och Johanna starta ett band som heter Barbie Drullarna, någon som är intresserad av att vara med?

2010-08-08 @ 18:19:53 / Vardag

Dead by rain

Det blev ingen försäljning idag! Det regnade för mycket. Träffade däremot Johanna klockan åtta där uppe och följde med henne hem. Var hos henne till middagen och det var väldigt trevligt! Vi pratade, skrattade, såg film, fotade och hade det allmänt gött :) Sen drog jag hem, åt middag och nu sitter jag här. Händelserik dag va?

Snackade just med han som håller i The april army, och vet ni vad?!
DEAD BY APRIL JOBBAR PÅ EN NY SKIVA! <3 AWESOMEEE :*
Ska släppas i vår!

Me love long time.

2010-08-07 @ 23:47:40 / Vardag

Bad update.

Förlåt att jag varit så dålig på att uppdatera på sistone! Det ska bli skärpning på det, om ett tag, haha. Jag har ju jobbat på pappas jobb tre dagar och nu också varit i stugan! Imorgon ska jag sälja stuff på folkparken och ni får gärna komma förbi och köpa upp mina saker! ;)

Sen på måndag och tisdag blir det mer jobb, och sen på onsdag blir det stugan med the amazing people!
Elina kommer hem från Oxford på onsdagkväll också, men jag hinner åka till stugan innan det så vi ses först när jag kommer hem, dvs på söndag!

Nu ska jag göra mig klar för att sova, är grymt trött och jag måste upp halv 7 imorgon! UH...

2010-08-05 @ 22:59:31 / Vardag

| 0 kommentarer |

Jag tänkte bara meddela att idag är det en vecka sen jag fick en kommentar. Nytt rekord mån tro? ;)

2010-08-04 @ 20:26:10 / Vardag

Jag gör det för dig

Nu är det nära!


2010-08-03 @ 19:09:12 / Vardag

Hahaha

HAHA så söt!

 

Han sjunger efter ett tag, be patient!

 

 

Och den här blir kul efter ett tag! (när dom slutat sjunga om Haiti lol)

 


2010-08-03 @ 18:12:50 / Vardag

Om jag skulle...

... skaffa piercingar i ansiktet så skulle jag vilja ha nåt sånt här!
(Nä okej då, kanske inte... men snakebitesen skulle jag iaf vilja ha!)


 

Obs! Gjorde det bara på skoj på typ 2 min så klaga inte på att det ser fake ut, för det är jag fullt medveten om, lol.

 

Okej den här bilden såg lite klokare ut, whatever



2010-08-02 @ 15:58:13 / Vardag

Bilder: PDOL!

Här kommer några bilder från underbara PDOL och DBA i torsdags!



Johanna och Lisette i snygga tröjor på vandring i Piteå



Med en sko på foten spontanköpte Jessica ett par Adidasskor för 400:-



Och så bytte hon skor mitt i småstaden!



Lisette fotar våra glassar!



Den här tidningen hittade jag på pressbyrån, ser ni vem som är på framsidan?



Det fina sällskapet på pizzerian! (klickbara bilder)



Johannas fina utsikt...



Självservering på tsatsiki! Jag och Jessica var inte blyga! (Jessica tog typ halva min hög sen, haha)



Yeah!



Tada! Tröjköpet!



Bytte om på en toalett, sen var jag ready to rock!



Någon rock-barnkör, gulligt!



Suddig bild på 20 meter tårta



Vilande och väntande på DBA på en trottoarkant



Jessica drar till med sin pose!



Lisette smetar på rött läppstift och blir en rockbabe värd att tala om! haha



Jessica testar ett par blinkande solglasögon.. Det motverkar syftet med solglasögon lite va?



Zandro soundcheckar!



KÄRLEK







Lille Pontus! <3





(Jag skyller på kameran)





Jimmie ♥





Lisette med två Sonic Syndicate dudes!



Superglada tjejer påväg till busstationen!



Lisette tog autografer på armen och jag fick äran att fota dom!
Jimmies på bilden ♥


Det var alla bilder ni fick äran att se!
Det var heltklart en av dom bästa kvällarna på LÄNGE!

2010-08-01 @ 19:29:00 / Vardag

Bilder: Bröllopet!



Kusin Oskar, Lena, kusin Viktor och hans flickvänn Josefina



Brudgummen och bruden kommer mot altaret! haha



Under vigseln



Trubaduren



"Nu får du kyssa bruden"



Fototagning



Förätt

'

Bordsplaceringen! fint!











Liten presenpåse med en kaka i form av en mussla med en godispärla i + ett maränghjärta!



Josefina, Viktor och Lena





Hahaha, kusin Oskar med pappa Dan!



Första dansen!


Och där övergick fotandet till filmning, vilket ni inte kommer ha turen att få se!


2010-08-01 @ 19:06:06 / Vardag

Bröllopet!

Nu är jag hemkommen från Boden! Åkte igår morse vid halv nio, och kom hem idag klockan sex.

Jag har varit på min kusin Daniels bröllop, och det var jättekul! Vigseln var jättefin. Den var i deras stuga, nere på en brygga. Sen åkte vi hem till Kalle och Lena (min morbror och hans fru) med dom andra kusinerna. Alla bara tog det lugnt i några timmar och sen åkte vi iväg till Daniel och Fridas hus. Det var mycket större än vad jag trott! :)
Sen gick vi alla samlade till en festlokal där vi åt middag och umgicks. Efter middagen visade Fridas mamma (?) en film om Daniel och Frida, och då hade dom filmat när Tomas DiLeva (hennes största idol) sjöng in i kameran och önskade dom all lycka och sånt! Frida grät så mycket och det var så fint :') Kunde knappt hålla tårarna tillbaka själv! (även om jag inte gillar DiLeva, hehe)

I början satt jag med mina föräldrar och andra vuxna. Dom pratade om gamla minnen och andra saker jag inte kunde delta i, så jag satt som mest och bet på en sked... haha. Sen kom min kusin Viktor fram och sa att dom inte tyckte jag skulle sitta vid gammelbordet längre, så han tog med mig till deras bord, där alla sk. "ungdommar" satt. Mina fyra kusiner satt där, och en massa annat folk jag inte känner. Pratade med dom ganska länge och hade det allmänt nice.

Senare på kvällen skulle Daniel och Frida dansa den första dansen, och det var väl.. fint? haha :) Efter det blev det en massa dansande, och tro det eller ej, jag var med! hahaha. Sen efter ett tag drog vi oss hem till Kalle och Lena igen, vid kanske klockan 1.

Kort sagt så var bröllopet väldigt lyckat och jag hoppas verkligen att Daniel och Frida är nöjda med sin dag!