2013-01-26 @ 12:31:03 / Vardag

Ute och fyndar

Hej där! 
 
Idag blir det fotografering (eller photoshoot som vi så fint kallar det) med Johanna! Blir nog kul! Och så har jag hunnit vara på hemmakväll som har 50% på alla köpfilmer och köpt mig fem suveräna filmer! Väldigt glad! 
 
Blir bara ett kort inlägg nu, men titta vilka filmer alltså! 
 
 

2013-01-24 @ 09:43:10 / Vardag

Les misérables

Igår var jag på bio med Ida, Oscar och Lisette och såg på Les Misérables! 
Och oj oj oj. Så bra. Skämtar inte. Vilken film!
 
Först blev jag överraskad över att de sjöng hela tiden, men efter bara några minuter tänkte jag inte på det längre. Det är en lång film (ca 2½h tror jag) och man får följa många personer, det är ett långt tidsspann och det händer mycket. Låtarna är fantastiska och laddade, för att inte tala om skådespelarinsatserna. Herregud. Anne Hathaway. Hugh Jackman. Var har ni gömt dessa fantastiska talanger tidigare? En sån känsla och commitment får mig att rysa in till benmärgen. Så. Jävla. Bra. Jag undrar helt ärligt om det går att skådespela bättre än så. 
 
Det var även många andra som överraskade mig med att kunna sjunga och skådespela så bra, bland annat Eddie Redmayne. 
 
Men ja, snälla se den. Gör det bara.
 
 

2013-01-16 @ 15:54:30 / Vardag

I'm on a boat

Haha sämst rubrik, bara poppade upp i huvudet liksom.
 
Men åh jag är glad, för mina bilder har kommit!! Ah! Alla 300! Hur kul som helst, I love'em! bilder från typ allt möjligt, skolan, vännerna, gamla bilder, resor, you name it. Nu måste jag bara hitta nåt album att rymma dom i! 
 
Annars så gör jag inte så mycket, föräldrarna kom hem från Sri lanka igår med en massa kryddor och te från en teodling. Teet var suveränt! 
 
Ahh nu måste jag åka och tanka bilen. Det här kanske är det sämsta inlägget någonsin? haha! 
cheers hörrni! 
 
En av de framkallade bilderna, Lisette som mexican!
 

2013-01-14 @ 14:18:55 / Vardag

Express yourself

Hej där! 
 
Förlåt för den dåliga uppdateringen. Jag har väl helt enkelt inte haft så mycket att skriva! 
Har sett många bra filmer på kvällarna i helgen. Argo, Django unchained, Silver linings playbook och Beasts of the southern wild. Favoriterna var nog Django och Silver lining, fantastiska filmer! 
 
Vi är ju mitt uppe i the awardseason och i natt var det Golden globes. Vissa vinster kändes givna men tyvärr vann inte många av mina favoriter! Benedict Cumberbatch var nominerad, det var även Ewan McGregor för Salmon fishing in the Yemen och Emily Blunt för samma film, även så var Naomi Watts nominerad för The impossible. Ingen av dessa vann dock tyvärr, men det är kanske inte så underligt när dom stod mot giganterna från bla. Le Miserablés. (är hur taggad som helst på Le mis btw! Den måste ses på bio!)
 
Nu måste jag fortsätta med min dag, ha det bra! 
cheeeers
 
 

2013-01-04 @ 13:32:34 / Vardag

It's mah birthday!

Haha är underligt supertaggad över att det är min födelsedag idag? Hur kommer det sig? Fyller ingen "särskild" ålder och ska inte fira särskilt mycket, men är ändå liksom glad och taggad!

Blev väckt av syster med smörgåstårta och presenter, fick sockar, pyjamasbyxor, ett spel, en ljudbok, presentkort och lite till! Väldigt fint!

Ikväll kommer tjejerna över för ostbricka och så tänkte jag föreslå att vi testar spelet, blir nog fint! Men först ska jag skjutsa systern till flygplatsen, hon åker hem till Uppsala idag! Känns tråkigt, men men..

Hoppas ni har en fin dag där ute i alla fall! Cheeeers!