2010-03-31 @ 13:28:01 / Vardag

Matchen då AIK slog ut förra säsongens vinnare.

Matchen igår var fantastik, underbar, och helt otroligt awesome! Stod dom sista tio minutrarna med världens klump i magen och jag skrek mig hes. Släpp inte in nåt mål, släpp inte in nåt mål, släpp inte in nåt mål! Och det gjorde dom inte heller. UNDERBART! När det var tre sekunder kvar så skulle det bli tekning i AIKs zon. Men då blev det världens avbrott och dommarna diskuterade med varandra och tränarna och alla i kanske... fem minuter. Hela arenan höll andan. Sen ändrade dom klockan, dom fick fem sekunder till. Klockan stod nu på 19:52. Åtta sekunder. AIK VINN TEKNINGEN NU! Men nej, färjestad vann tekningen. Men dom fick inte till målet, och arenan bröt ut i skrik.

AIK ÄR I SEMIFINAL!


Och Rickie har en liten hälsning, han hälsar:

ööÖöÖlOlOlLOOKJjYHuHjKlOkKklOKjnHn KjUhbKMMhuJhkHhjIKl.kKHJhHGgLLLLLLLLLLLLLpöÖ

lÖlkklOLmKiJKW93KL192,M23

2010-03-28 @ 18:57:59 / Vardag

åååh!

ÅHNEJ!

HUR SKA JAG GÖRA NU?!

2010-03-28 @ 13:09:10 / Vardag

Sunday


Idag har jag inga planer alls. Det känns ganska... skönt, fast tråkigt. Hockeyn börjar kring fyra och sänds på kanal 5, så den ska jag se! Annars vet jag inte, ska kanske ta mig för och se December boys som jag köpte för en ca månad sen. Nu ska jag iallafall hoppa i kläderna, take care!


2010-03-26 @ 17:25:05 / Vardag

Norran är för underliga.

Hur fick dom reda på all information så snabbt?!2010-03-25 @ 19:38:50 / Vardag

Tillåt mig KLAGA.

Varför har jag lust att blogga men har ingen aning om vad jag ska skriva?
Jag har inga bilder på kläder eller skor som jag vill visa för er, det har inte hänt nåt spännande jag vill berätta om, det känns onödigt att leta fram nån låt på youtube som jag kan bädda in här eftersom att jag aldrig hört om någon som uppskattat det, jag har ingenting att klaga på just nu. Tror jag.

Jo, msn vill jag klaga på. DET FUNKAR INTE ATT LOGGA IN OCH INTERNET LAGGAR PÅ VARENDA DATOR I HELA HUSET! Och jag skulle till pappas jobb för att städa och tjäna pengar så jag kunde köpa en cola light till filmkvällen imorgon, och vi skulle åka i så god tid så att jag hann hem till vampire diaries. Dessutom skulle jag gå hem därifrån så jag slapp gå ut en promenad senare, men tror ni inte att värmen i huset läggs ner så alla element slutar fungera och pappa måste gå ner i källaren och fixa med det. Så nu kommer jag att missa vampire diaries och jag måste gå promenaden när jag kommer hem och dessutom ska jag hinna duscha och jag hatar att gå och lägga mig med blött hår! Då kommer håret vara OMÖJLIGT att platta imorgon och ju mer jag kämpar desto mer slitet blir det. Mitt hår har dessutom fått en äcklig färg som ser ut som en blandning av rosa, orange och gud vet vad, med en centimetertjock gå rand som utväxt och jag vet inte hur jag ska göra. Vill jag vara rödhårig längre? Ska jag tona det mer åt nåt annat håll? Jag vill inte färga brunt för jag passar inte i det. Jag passar inte heller i blont. Eller rött för den delen men vafan. Jag passar inte i någon hårfärg, jag passar inte i någonting. Jag är pissed of på så mycket just nu jag orkar inte med mig själv.
Jag vill egentligen inte klaga för er, eftersom jag vet att det bara är småsaker jag inte borde klaga på. Dessutom så tror jag inte att så många orkade läsa den här gigantiska klumpen av text, så om nån har gjort det så ska dom ha en eloge. Nu är klockan 25 i 8 och vi ska åka till pappas jobb. Inget vampire diaries för mig ikväll. HELVETTE så arg jag blir.

Den enda jag känner för att tacka just nu är Ida Maria för att hon la ut låten Let me take you there av Plain white T's på sin blogg. Den var bra, lyssnar på den nu. Tack för tipset.

Hejdå.

2010-03-23 @ 19:09:34 / Vardag

Take me there

Ja, alltså... Jag har idetorka. Eller bloggtorka kanske jag borde kalla det.
Jag vill skriva nånting men har ingen idé om vad. Vad jag har gjort idag? Nae, inte så värst intressant, men sure. Det var tänkt att jag skulle visa upp min monolog men det gick inte eftersom att musiken inte funkade, tar det på fredag istället.
Gick sminkad som om jag blivit slagen både i matsalen och på stan och lite blickar fick man ju efter sig. Slutade 11 idag som ni kanske läst.
Vad mer... finns inget att säga.
ÅH vad jag mår piss nu. Vet inte varför, vet inte hur. Jag är inte glad iallafall. Jag orkar inte med all skit som finns i världen.
Hejdå.

2010-03-22 @ 13:30:19 / Vardag

<3

Imorgon slutar vi 11:05!
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLIGT!


2010-03-20 @ 19:23:32 / Vardag

Saturday

Det var tänkt att vi familjen skulle åka till Galtis med en annan familj vi känner, men så blev det inte. Inte för mig eller Elina iallafall. Elina låg i 40graders feber på fredagsmorgonen, så hon fick inte fara. Då kände jag ingen lust att åka och nån var ändå tvungen att stanna hemma med henne om hon blev värre.

Nu måste jag gå ut med Remus på en långpromenad och kanske gå förbi hemmakväll och hyra en film för syrrans pengar, great!

ttyl, bye!

2010-03-19 @ 10:01:13 / Vardag

no galt

Inget Galtis för mig inte. Elina är sjuk.
Då vet ni.

2010-03-18 @ 23:09:10 / Vardag

TRON: Legacy

ÅH.
Jag måste så se den i 3D när den kommer ut.
Helt seriöst.
omg.


2010-03-18 @ 23:00:15 / Vardag

Wonderful

En glad låt till en grå kväll


2010-03-13 @ 11:26:43 / Vardag

John Mayer

Disappointment has a name, its heartbreak.
2010-03-12 @ 18:39:29 / Vardag

Farewell.

Im off to new adventures.

I'll see you when I see you.


2010-03-11 @ 13:14:13 / Vardag

Howdy stranger!

Howdy !

Igår var jag hos Johanna och såg film med Lisette och Sofie. Vi såg två filmer, först såg vi American Beauty. En klassiker jag aldrig tagit mig för och se, men nu visade Jojjo den för oss. Den var riktigt bra! Vacker och tänkvärd. Jag rekomenderar den startk! Jag ger den 4+ i betyg!

Sen såg vi Paranoid Park. Ojoj säger jag... nejnejnejnejnej! Jag skulle kunna sitta och räkna upp "fel" i filmen hela dagen. Allt som allt var det väl en 10 scener. 10! Och allt var repeterat om och om och om igen, den hade ingen röd tråd så man hängde med totalt. Scenerna hoppade från realtiden till dåtid och framtid hit och dit, och allt var bara förvirrande och tjatigt. Musikvalet var uruselt. VINKLARNA vill jag inte ens prata om! Seriöst, när det var en dialog mellan två personer som satt mittemot varandra så filmades en person i två minuter, sen bytte det till den andra och sen var det slut. Dom filmade ryggar och det var dåliga inzoomningar och you name it!
Dom försökte skaffa den där äkta känslan, men det var bara... fel. Jag rekomenderar den inte. Jag ger den 1 i betyg, helt seriöst.


Idag har jag lagt in bilder från kameran till datorn, och det tog en timme typ. Synd att min dator inte tillåter mig ladda upp bilder nånstans. pfft.
Nu är Colin Firth på tv, skriver mer nån annan gång! Ciaao !


2010-03-10 @ 09:15:49 / Vardag

Thankyou!

Tack för en superfin helg tjejer!

2010-03-03 @ 21:07:53 / Vardag

Stugnews 5

Vi träffas klockan kvart i sex hos mig på fredag!
Alla har fått sms om vad dom ska ta med sig, och det kan kännas som att man fick dyra saker men vi har delat upp så att alla har jämnlikt i pris.
It will be amazing!


2010-03-03 @ 21:06:22 / Vardag

OMG

SÅG JUST ALICE I UNDERLANDET.
FYFAN SÅ BRA!