2010-04-30 @ 08:40:39 / Vardag

Vahlborghs.

Nu sitter jag här i världens skönaste sockar och tittar på snön. Dom har typ små tunna silikoninlägg under till. Sockarna alltså, inte snön. Jag är orolig om det verkligen är så att vi inte har nån engelska idag, där av sovmorgonen jag nu avnjuter. Tänk om vi hade engleska? In that case, we are screwd. Våran klass har missat mååånga engelska lektioner pga konserter osv som vi tydligen inte hade tillåtelse att se. Många har skolkat också, osv.

Jag har färgat håret också! blev faktiskt väldigt bra. Anväde en som hette deep rose, och den gör så att mitt hår får en lite mörkare och "mastigare" färg, haha. Tror jag missade nån slinga dock :c Men eftersom färgen fade:ar ut så fort så måste jag ändå färga om det om en månad.

Om fem minuter kommer Lisette och Jessica på sina små cyklar så jag måste nog börja göra mig klar!

2010-04-29 @ 23:25:03 / Vardag

Kvällsuppdatering

Nyfärgat hår och en hög med gamla skolarbeten på fönsterkarmen. Åh dessa minnen. Nu är det dags att sova tror jag närmare bestämt.

Mitt ben gör fortfarande ont efter senadraget jag fick klockan fem imorse. Kunde inte somna om pga smärtan, det gjorde att jag bara fick fyra timmars sömn igår natt. Hoppas det bli bättre inatt, hejdå!


2010-04-28 @ 22:47:33 / Vardag

Fjårtiz

 

Varför blir man bara nöjd med fjortisbilder på sig själv? Sånna kan man ju inte ha som visningsbild någonstans, då tror ju alla man är fjortis.

 

Ett stort och svårt dilemma.


2010-04-28 @ 21:31:53 / Vardag

This will be the day

Kom just hem från en helkväll på stan! Åt med Lisette och Jessica på subway och sen träffade vi Carro. Vi såg lite på Gertfylking-crew och AIK grabbar på torget, och jag och Jessica upptäckte ett jätteroligt spel på game! hahahaha. Sen blev det att strö gå lite och titta på ditt och datt, men det blev bara en ögonskugga köpt. Nu väntar duschen och sägen på mig, bäst att jag går så dom inte blir sura på mig.

Nej vad läskigt att jag pratade om duschen och sängen som personer! Vem vill duscha i en dusch som lever? Usch på mig!

2010-04-28 @ 15:45:29 / Vardag

Hunky chunky lover

Gjorde som Ida och gjorde lovertestet på GBs hemsida, titta mitt resultat! HAHA


2010-04-26 @ 19:24:12 / Vardag

Tadaaa!

Så, nu har mitt "byta design" blivit klart! Bakgrunden bytt, själva layouten på inläggen och sånt bytt och nu är även min nya header klar! :)
Tyckte faktiskt den blev riktigt fin! Vad tycker ni?

Hiss eller diss på nya headern?


2010-04-26 @ 18:36:56 / Vardag

New header ohyea!

Ny header! Ska centrera den efter middagen! :)

2010-04-26 @ 16:16:22 / Vardag

Keep the fucking magic flowing

Dagen har varit verkligen lugn. Först röst och rörelse på morgonen, då planerade vi inför produktionen vi ska göra i slutet av terminen. Det känns jättehärligt att alla är som på samma plan och har samma grundtanke! Vi kommer dela in oss och jag tror verkligen det här kan bli jättebra. Det lär bli så att vi visar upp i aulan och bjuder in klasserna på skolan och även kanske från balder och kaplan. Jag ska då göra mitt bästa för att det ska bli bra! :)
Taggad är jag iallafall!

 

 

Nu ska jag sätta mig ner och försöka fixa en header! Ciao!


2010-04-25 @ 22:15:08 / Vardag

Till the angels save us all.




Hollywood Undead - Young

2010-04-23 @ 15:12:02 / Vardag

Bad boys, bad boys

Det var jättekul borta på skjutbanan idag! Blev knuffad av en batong men inget mer. Jag önskar jag hade blivit gripen, haha. När vi agerade "Badass cruisers" (ett raggargäng, haha) så skulle vi gå fram mot poliserna och dom andra demonstranterna (en "föräldragrupp") och då var det avspärrat med en massa poliser och vi bröt tillslut bandet och kastade oss fram. Jag kastade mig inte så långt så att dom grep mig men jag önskar jag hade gjort deeeet! haha. Det såg så kul ut! Men jag kastade en massa "sten" (potatis) på dom, moahahaa. Det var kul att kaxa upp sig mot poliserna iaf. Det roligaste var när Sebbe blev gripen! HAHAHA. Han bara stod typ längst bak och så kom det två poliser bakifrån och drog iväg honom och slängde in honom bak i en skåpbil! Hahah. Han såg livrädd ut!

Det var iallafall hur kul som helst, och jag hoppas vi får åka dit igen!!

2010-04-22 @ 21:30:46 / Vardag

Chased by a cop

Imorgon blir vi hämtade av poliser klockan nio på skolan, och åker iväg till en skjutbana. Där ska vi rollspela demonstranter och poliserna ska försöka stoppa oss. Det är polisstudenter som ska lära sig hur dom ska agera vid en demonstration, haha. Kommer ju bli... kul? Eller? Vågar jag ens hoppas på det?
Jag lär nog springa iväg och gömma mig bakom ett träd eller nåt, haha!

2010-04-22 @ 21:19:50 / Vardag

Vad händer?

Jag vet inte vad som händer, men jag gillar det!


2010-04-22 @ 15:38:50 / Vardag

Bilder från klassfesten











Så, det var några av alla bilder som blev tagna under klassfesten! Enjoy!

(Om jag lagt ut nån bild på dig som du vill jag tar bort så fixar jag det direkt!)

2010-04-22 @ 15:16:26 / Vardag

Dagens köp!




Idag efter skolan kunde vi inte hålla oss ifrån att gå en sväng på stan, och då bestämde jag mig för att köpa den här assnygga väskan! Har tittat på den länge men funderat om den kanske är för liten och så, men nu strundade jag i det och köpte den! Det var den sista, hihi. Köpt på Lindex för 199:-!

2010-04-21 @ 20:03:40 / Vardag

Grattis Carro! <3




Grattis på 17-års dagen gumman! Hoppas du hade en awesome dag :]

2010-04-21 @ 19:17:43 / Vardag

You're here, there's nothing I fear.



Så enkelt, så vackert.

2010-04-21 @ 16:02:32 / Vardag

DOH!


2010-04-21 @ 15:59:40 / Vardag

Perfect match



Vilket vackert par, eller hur? :)


2010-04-20 @ 19:46:50 / Vardag

Today tuesday

Det gick ganska bra att läsa upp för barnen idag! Kände ju igen en del eftersom jag praoat där förr :)
Dom såg ju måttligt intresserade ut också, haha. Och Jessicas lillebror Aron var också där och lyssnade, haha han var väldigt blyg och gömde ansiktet i händerna hela tiden! Dessutom fick vi kika på lite bilder på Lisette från då hon gick där. HAHA en bild var ju bara för rolig! Men hon var jättesöt! :)

Sen så gick vi hem till mig och såg Prinsessan och grodan, och den är jättesöt den med! :) Sen började vi se lite av I love you, man men sen skulle dom hem osv. Jag la mig framför TVn nere och somnade direkt, haha. Jag vaknade först halv sju av att Lisette ringde och frågade om jag skulle med till henne och baka men jag skulle fixa med mitt historiearbete och dessutom var jag såååå trööött. Nu ska jag iallafall försöka äta middag och sen gå en promenad!

Ciao!

2010-04-20 @ 07:31:51 / Vardag

Tisdag

Idag blir det att se teatertreornas slutproduktion Peter Pan! Efter det blir det att åka till dagiset Mockasinen och läsa sagor! :)


2010-04-18 @ 22:24:16 / Vardag

I love you, man!

Nu ska jag gå och göra mig klar för sängen, men inte ska jag sova inte! :) Jag tar med mig den sista Cola lighten som är kvar och sätter mig framför TVn och ser en av mina favoritfilmer: I love you, man!
Jag har en tendens att bli otroligt less på filmer efter att ha sett dom en gång, även om dom var skitbra, men jag tröttnar inte på I love you, man! Jason Segel är så mysig! Så mitt tips är att ni ser den om ni får ett tillfälle! :)


Jason Segel


2010-04-18 @ 16:58:16 / Vardag

Recension Percy Jackson och Big Fish

Igår så hade vi en liten filmkväll hos mig :) Jag drack min sodastream cola-light och dippade morotsstavar i sourcream dipp! Yummie! Ett tips om dipp: Man kan blanda ut med naturell yogurt istället för gräddfil om man inte har gräddfil hemma eller vill ha en lightare variant. (Gräddfil är 10% fett och lightyogurt 0.5%) Det smakar likadant tycker jag! :)
Filmerna vi såg var:

Percy Jackson and the lightning thief

Percy Jackson är en tillsyntes vanlig kille som får reda på att han är son till havsguden Poseidon. Han har blivit anklagad till att ha stulit "åskviggen" (nej, inte Harry Potters kvast). Gudarna är ute efter åskviggen och om inte Zeus får tillbaka den så tänker han starta krig med Poseidon mot Hades, och det skulle leda till jordens undergång. Nu har Percy kort tid på sig att ställa allt till rätta, och samtidigt lyckas rädda sin mamma från döden.

Riktigt bra film! Älskade hela filmidén. Regissören till denna film (Chris Columbus) är samma regissör som gjort några Harry Potter-filmer, och jag måste säga att det märks. En del inslag, musiken i vissa delar, osv. Men det störde mig inte ett dugg eftersom att Harry Potter filmernar är otroligt bra gjorda! (I min åsikt).
Skådespelarna var riktigt duktiga, men lite störande var det när Logan Lerman (Percy) bytte ansiktsuttryck var tredje sekund. Men Logan var riktigt duktig ändå. Brandon Jackson (Grover) gjorde ett fantastiskt jobb tycker jag! Alexandra Daddario (Annabeth) var också bra, men ibland kändes hon lite dryg och.. oäkta på något sätt.
Det var också kul att se Pierce Brosnan i en annorlunda roll! När jag tänker på Pierce så tänker jag osökt på James Bond och Mamma mia, haha.

Jag rekomenderar den här filmen till alla som är intresserade av fantasy, äventyr eller bara vill se en jäkligt underhållande film! Den här filmen kan uppskattas av väl vuxna som barn.
Jag ger filmen 4 i betyg!


 

 

 

 

Big Fish

 

Filmen följer den otroliga Edward Blooms liv, genom en serie tillbakablickar som börjar när hans son Will besöker honom för sista gången. Edward är döende i cancer, och Will har inte talat med honom i flera år eftersom han tror att han är en lögnare som aldrig riktigt brydde sig om sin familj. När Edwards berättelse visar sig ännu en gång försöker Will att äntligen förstå sanningen om vem hans far egentligen var.

Åh så bra den här filmen var! Riktigt FANTASTISK. Åh det gör ont i hjärtat av att tänka på den. Jag satt och höll tillbaka tårarna i slutet. Tim Burton är en underbart fantastisk man! Haha. Filmen gav ett starkt intryck redan i början. Skådespelarvis har jag ingenting att klaga på, så jag tänker bara ge ut betyg. Av mig får den 5 -!


2010-04-17 @ 01:35:29 / Vardag

Klassfesten var...

AWESOME!
Kom just hem från klassfesten! My oh my så kul det var!
Är RIKTIGT nöjd över kvällen och nu är jag bara så glader! ;) haha. Jaja, nu ska jag sätta mig ner och se "det regnar köttbullar" eller nåt , skriver mer i helgen! Pusspuss!

2010-04-16 @ 17:35:11 / Vardag

Classpartey!

Nu är man redo för klassfest! Känner mig extremt översminkad, det är ju trots allt rocktema! :)

2010-04-15 @ 23:34:02 / Vardag

Partyparty!

Sitter, eller snarare halvligger i min säng. Hela min eftermiddag + kväll har ägnats åt att fixa med saker till imorgon. Jag sprang runt på stan och letade guldnagellack och hittade bara ett som kostade 150 spänn, men jag var så sur på att jag inte hittat nåt billigt så jag köpte det iallafall. När jag kom hem så ställde jag iordning allt jag behövde för att fixa naglarna, och självklart hittar jag inte mitt svarta nagellack. Jag letar överallt i hela huset i fyra timmar. Sen kommer mamma hem och hon hittar det direkt i badrumsskåpet (där jag letad tre gånger).
Sen satt jag och fixade med mina naglar så jag missade middan. Jag åt senare i min ensamhet, haha.

Efter middagen fortsatte jag med naglarna, sen gick jag min promenad, såg en bit av nyheterna (way to go Island!) och fixade jag till mina gamla jeans. Rev sönder dom här och där och smudge:ade ut lite vit färg på dom också, blev ganska bra faktiskt!

Oj, jag kanske borde berätta att anledningen till att jag gjort allt det här är för att imorgon ska jag på parteyy! Klassfest med rock-tema, kommer förhoppningsvis bli awesome!

(Naglarna målade jag i franskmanikyr-mall fast med svart bas och guldig rand. Dessutom la jag till fem nagelpiercingar! Faktiskt väldigt snyggt!)

2010-04-14 @ 21:18:10 / Vardag

Vinter.

Jag borde veta vem jag är nu
Jag går
Skivan står på något sätt
Funderar på vintern
Ditt namn är splittret i mig medan jag väntar

Och jag minns ljudet av din november centrum
Och jag minns sanningen
En varm december med dig, men jag behöver inte göra detta misstag
Och jag behöver inte stanna på detta sätt
Om jag bara skulle vakna

Vandringen har blivit rensad vid det här laget
Din röst är allt jag hör på något sätt
Ringa ut vintern
Din röst är splittret i mig medan jag väntar

Och jag minns ljudet av din november i centrum
Och jag minns sanningen
En varm december med dig men jag behöver inte göra detta misstag
Och jag behöver inte stanna på detta sätt
Om jag bara skulle vakna

Jag kunde ha förlorat mig själv i hårt blått vatten i dina ögon
Och jag saknar dig fortfarande

Och jag minns ljudet av din november i centrum
Och jag minns sanningen
En varm december med dig men jag behöver inte göra detta misstag
Och jag behöver inte stanna på detta sätt
Om jag bara skulle vakna

2010-04-14 @ 19:35:44 / Vardag

Vardag

Jag är jättedålig på att blogga på vardagar. Jag har inget att skriva om och känner att det finns andra saker att göra. Dessutom laggar internet ihop just nu så jag kan knappt se var jag ska skriva. Men ska försöka lägga ut ett till inlägg snart! Bye!

2010-04-11 @ 00:18:48 / Vardag

JÄVLA LÖRDAGSKVÄLL.

Den här kvällen har absolut inte varit en rolig en. När jag skrivit klart min rapport upptäckte jag att det var sol ute! Och då ville jag verkligen UT. Och jag vet att Jojjo och Sofie brukar vilja gå ut ibland och dessutom bor dom nära, men klockan var halv åtta så jag visste inte om jag skulle ringa eller inte. Jag skickade "Hej! :)" ett sms till Sofie, men hon svarade inte. Jag orkade inte bry mig eftersom jag inte riktigt visste vad jag ville göra ute, det vore dumt att ringa och fråga om man ska göra nåt när man inte vet vad man vill göra. (Lol på mina invecklade meningar). Sen efter typ en halvtimme får jag svar, så skriver vi lite sen skriver jag "och det är soligt ute! Jag vill ut :D" Och vad tror ni Sofie svarar då? Jo: "Okej, jag var nyss ute med Jojjo :)"
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. Det kändes som en bomb sprängdes i mig, varför vet jag inte. Det är ju egentligen ingen big deal alls. Så blev jag på pisshumör och sen när jag tänkte jag kunde gå till hemmakväll för att hyra en film så går solen ner, såklart. Då hade jag ingen lust att gå ut heller.
Så då tänkte jag: "Jamen vafan då laddar jag ner nån film då." Och det brukar jag inte göra, så nu när jag testar så går det så långsamt så jag tror jag dör. 0,7 % på en timme, det går inte. Så då blev jag ännu mer ledsen, så då tänkte jag: "Nä, nu ska jag bara gå ner, poppa popcorn och se nån film vi har hemma!" Men så kommer jag på att mina små föräldrar har TVn. Då tänker jag att jag kan göra det senare.

Då satt jag alltså där och hade tråkigt, och så kom jag på vad jag kunde göra. Sminka mig överdrivet! Alltid kul när man har tråkigt. Så då gjorde jag det, så tänkte jag ju ta kort på det för att visa. Det tog typ en timme innan jag sminkat mig klart för jag ändrade mig hela tiden, och sen skulle jag fixa håret. Jag skulle försöka lyckas att "vika ut" luggen för en gångs skull, men jag testade med plattång och locktång och allt möjligt men mitt hår är tydligen inte till för stylig.. *MUTTER MUTTER*
Så iallafall skulle jag ta korten då, MEN SÅ HAR JAG LÅNAT UT MIN KAMERA TILL ELINA SOM ÄR I UPPSALA!
Och jag höll på att dööööö! Då fick jag ta kort med min brusiga mobilkamera som för övrigt har gått sönder. Det är glapp i knappen man klickar på för att ta kort, så man måste testa och testa och snabba sig och rycka till och tvärsläppa och gud vet vad. Sen när korten hade blivit tagna så hade klockan blivit allt för mycket för att jag skulle ens få poppa popcorn, det låter ju så väldans mycket när man poppar på spisen.
Så ingen film blev det och ingen promenad.

Däremot har jag suttit och redigerat mina sminkbilder. Här är några.

 

 

Ja juste, glömde berätta att limmet till lösögonfransarna var slut, så först använde jag mascara och flytande kajal, men det föll av på ena ögat hela tiden, så då fick jag seriöst ett utbrott och limmade fast det med nagellack, för jag mindes då vi limmade fast en piercing i jessicas ögonbryn med nagellim och jag tänkte "Vafan det är ju nästan samma sak." (Jag var inte vid mitt sinnes fulla bruk pga mitt skithumör) Men ja, det funkade faktiskt och det blev inte precis nån skada eller så, haha. Men pröva det inte hemma, det rekomenderas inte!


2010-04-10 @ 19:22:59 / Vardag

Sunshine oh dear sunshine!

Det är soligt och fint och jag vill ut och göra nånting! Vet att klockan är mycket men wft. Ingen som vill hitta på nåt ute? Haha

2010-04-10 @ 14:34:35 / Vardag

-Badam!

Nu ska jag sätta mig ner och skriva historierapporten, jag nås via sms!

2010-04-10 @ 12:43:37 / Vardag

Love

Pengar, kom till mig!


2010-04-10 @ 12:34:08 / Vardag

Lördag? Eller?

Idag är det lördag. Varför känns det som söndag? Det känns inte värt att hitta på någonting, för lovet tar slut snart. Otroligt deprimerande tanke. Vaaad ska man hitta på? Städa rummet, det måste göras. Historia rapporten ja, den borde skrivas. Vad ska jag skriva om? Skulle vilja skriva om häxorna som brändes på bål, men det har ju Lisette. Vill inte härma henne.. Det blir väl förintelsen helt enkelt, bara för att det är lätt.

Nu ska jag väl... Gå upp på mitt rum. Sen vet jag inte. Jaja, have a great day everybody

2010-04-09 @ 17:28:02 / Vardag

Johann och Ian

Här kommer lite bilder på två snyggingar!

Johann Urb





Och den ÅH SÅ SNYGGE Ian Somerhalder










2010-04-09 @ 17:17:06 / Vardag

Shoeaholic

Dessa skor SKA bli mina, på ett sätt eller ett annat!




Andra snygga skor, hittade på nelly.com





2010-04-09 @ 16:59:59 / Vardag

November downtown

Åh... alltså...

Det gör nästan ont, så vackert.


2010-04-09 @ 16:56:01 / Vardag

Hahaha !

Hahaha! Se hela :)


2010-04-09 @ 16:49:14 / Vardag

Fridays nightlights

Kom just hem från stan, har varit där ensam och köpt ben&jerrys till Carro och Sofie! Köpte även en cola light till mig själv :)

Ikväll blir det filmkväll hos Carro, vet inte vad vi ska se men det blir nog awesome iaf :)

2010-04-09 @ 10:56:19 / Vardag

A nice design makes you happy

Vet ni vad? Jag är faktiskt jätteglad över att jag har en ny design på bloggen. Det känns jättebra och det är roligare att skriva inlägg då.

Nu ska jag pallra mig 10 meter till köket och göra mig en smoothie till frukost eller nåt! :)

2010-04-08 @ 21:35:14 / Vardag

Tack AIK.

Ja. Det var det då.
AIK förlorade mot HV71 med 4-1 för någon minut sen. Det betyder att vi åkt ut, och HV har gått till final. Är jag ledsen? Självklart är jag ledsen. Inte bara för att vi inte kom till final, jag hade bara velat gå på en sista hemma match, en sista. Se Jyri en sista gång i AIK tröjan, och säkert många andra. Nu är jag RIKTIGT glad att jag gick på hockey istället för att se No tears for queers. Den sista matchen jag fick se för säsongen.
Jag är glad att Tim Erixon fick sig ett mål i slutspelet ikväll, riktigt härligt.

Jag är otroligt stolt över AIK. Det har jag redan skrivit, men ändå. Säsongen har varit underbar, att stå i klacken och skrika sig hes. Att be om en kram av spelare efter matchen, att gå hem och sova gott efter vinst. Det har varit en underbar säsong, och jag är så glad att jag tillhör den här staden. Jag är stolt över min stad. Jag är stolt över vårat hockeylag. Jag är stolt över spelarna som testat mååånga klubbar men ändå stannar här. Jag är stolt över dom som nekat stora mängder pengar i superlag för att stanna här. Jag är stolt över juniorerna som i vissa stunder visat hela elitserien vart skåpet ska stå. Jag är stolt över AIK.

Tack så mycket för alla underbara matcher, den fantastiska energin och en toppensäsong.
Tack Skellefteå AIK.
Vi ses i höst.












2010-04-08 @ 14:18:50 / Vardag

Thursdaii

Om tio minuter drar jag mig till Sofie och sen masar vi oss till Jojjo. Vi ska tydligen baka kladdkaksmuffins med marshmallows i, men jag har ju godislöfte så jag får inte äta dom! (DOH)
Men ja, jag överlever! Haha.

Hm, jag skulle tagit med mig min kamera, men den ska Elina låna. Ikväll åker hon nämligen till uppsala. Hon ska på Uppcon, och det verkar verkligen skitkul! Men det är ingenting jag skulle betala tusentals kronor för att åka på. Det är ett anime/manga konvent som är verkligen GIGANTISKT. Jag fick se schemat, och oh boy så mycket dom har! Två japanska band kommer dit och ska spela, Minxnånting och HATT eller nåt sånt, hahaha. En sak som verkade rolig var "speedmeting", som speed-dating fast man bara träffas lite random och man får ett frågekort med frågor man ställer varandra osvosv. Rätt rolig idé!

Men jag kommer vara kvar i Skell istället och följa hockeymatchen via radion.
Nu måste jag dra till Soffepropp, ha det gött mina läsare. (haha fatta ironin, jag har typ inga läsare!)
Kram på den som läser iaf!

 

Picniks bild jag redigerade igår natt när jag hade tråkigt


2010-04-07 @ 22:22:00 / Vardag

Semifinal 4 är över

Tragiskt slut på matchen, i förlängningen gjorde HV mål och vann. Nu står det 3-1 i matcher, och nästa match är också bortaplan. Men det är inte över än!

Men jag måste säga att jag är otroligt stolt över min stads hockeytrupp! Skellefteå AIK har kämpat och kämpat och bevisat att man inte måste vara stenrik och köpa in utlänska spelare för att ta sig någonstans. AIK visar hjärta, och det är jag stolt över! Imorgon tar ni dom, visa vad ni går för!

2010-04-07 @ 21:26:39 / Vardag

- Don't forget about me


2010-04-07 @ 18:39:03 / Vardag

Semifinal 4

Snart är det dags för match igen, kom igen nu AIK!


2010-04-07 @ 15:47:24 / Vardag

Joshua Radin

Idag upptäckte jag en ny artist, Joshua Radin! Hans musik är fantastisk, och därför tänkte jag dela med mig av en låt.

Don't look away



2010-04-07 @ 15:41:35 / Vardag

Ny design!

Ny design på bloggen nu!

Kommer ändra headern sen, och säkert bakgrunden också, men vad tycker ni? :)

2010-04-06 @ 20:33:05 / Vardag

Bilder från Saxnäs

Saxnäs 01/04 - 05/04



Alla samlade



"Du måste vara rikigt skicklig för att lyckas välta här" - David om att Börje vält skotern



David och AnnMari på pimpeltävling. Tyvärr fick ingen fisk!



Världens mest underbara skoter!



Redo för skoterkörning! Haha :)



Solar i en snögrotta



Inne i stugan.

Så, det var dom bilderna! :)



FYI: Vi är inte i fjällen för att åka slalom som alla tror! Vi är endast där för att åka skoter och umgås! haha.

2010-04-06 @ 20:19:26 / Vardag

Smooth(ie) criminal

Idag på stan blev det inte så mycket köpt, som vanligt. Köpte ett puder och en cola light! Yummie!
Fötterna började skrika på hjälp efter ett tag, hade mina höga skor eftersom Johanna tjatat så. Det var i alla fall trevligt att träffa Carro, Jojjo och Ida! Det känns som längesen man spenderade tid tillsammans. Man träffas ju som bara på filmkvällar nu för tiden.. Inget ont om filmkvällar dock! 

När jag kom hem så gjorde jag smoothies! Tänkte ge lite tips på hur man gör en godare smoothie :)





Smoothien är gjord på lätt vanilj yogurt, mycket jordgubbar och lite socker! Svårare än så är det inte. Man får skapa efter smak, men några tips är:
- Ta mer bär än yogurt! Mycket godare!
- Använd lite mjölk i om du inte vill ha den så krämig utan mer flytande, jättegott!
- Sprinkla något fint ovanpå, jag använde vanlig kakao, och det blir gott dessutom!
- Servera i finare glas så känns det mycket godare också! Enligt mig i alla fall :)



Förlåt för dom dåliga bilderna, dom är tagna med mobilkameran!

2010-04-06 @ 10:56:14 / Vardag

Oh joyful, joyful, joyful!

En sak jag är glad över:

- När vi skulle åka bil i 6 timmar så brände jag ut två skivor med låtar, och nu när vi är hemma så spelar dom på repeat här i mitt rum! Härligt att jag fick för mig att bränna ut dom! Go me!

2010-04-06 @ 10:53:58 / Vardag

Fjällen, bloggen och hockeyn.

Då var man hemma från fjällen då! Känns både bra och dåligt. Det känns som att vi precis hade åkt dit när det var dags att åka hem igen, men däremot har jag ju tid att spendera med vännerna nu! Det blev inte taget så många kort eftersom att jag var dum i huvudet och glömde kameraladdaren hemma. Självklart tog batteriet slut efter fyra kort... Men som tur är så har mamma en bra mobilkamera och hon tog några kort iaf, och dom hade jag tänkt försöka lägga ut på bloggen på något sätt.

Jag tänkte att det vore bra om jag beskrev mitt internetproblem för er, så ni fattar varför jag inte är så aktiv på bloggen och inte lägger ut bilder.

På min dator så lägger internet av typ hela tiden, var tionde minut kanske, och då brukar det alltid bli "Webbsidan kan inte hittas" när jag går in på blogg.se, varför just där vet jag inte. Och någonting är verkligen fel eftersom jag inte kan ladda upp bilder, det går bara inte! Inte på någon hemsida. Det blir bara "Webbsidan kan inte hittas" eller liknande.

På datorn vi har nere så har dom ändrat till firefox, och DET ÄR INTE BRA. Den är knappt användbar eftersom att varje gång man klickar upp en ny flik eller liknande så står det bara "Fel vid sidhämtning" eller liknande. Det stör mig så grymt mycket!

Men iallafall, här sitter jag nu och lyckas skriva ett inlägg på min dator, heja mig! haha.
På tal om "heja". AIK förlorade igår, och det var så ofantligt jobbigt att se. Vi ledde största delen av matchen, och sen ska HV självklart göra ett mål när det är typ 3 minuter kvar så att det blir sudden death. Sen gör Jimmie en grov miss när han passar snett bakåt där en HV spelare står, och han tar pucken och satsar och självklart gör han mål... Nu leder HV så att det står 2-1 i matcher, och nästa två matcher är bortamatcher. HV är vanligtvis starkast på hemmaplan, men eftersom att vi vann senast på bortaplan så vet man aldrig vad som händer.

NU ska jag kliva upp och hoppa in i duschen, 10 över 12 kommer Carro och vi ska gå in till stan.
Ha det!