2011-06-30 @ 19:00:02 / Vardag

Stadsfesten!

Stadsfesten är i full gång och jag slösar inte en enda minut!

Ikväll blir det April Divine och Hammerfall, och imorgon blir det att se Erik Hassle (!) och Robyn (!!!!!) på scen! Can't waaait!

Förlåt för att bloggandet står så stilla, så kan det gå! Ha det bra trogna läsare!

2011-06-29 @ 21:25:25 / Musik

Fallulah


2011-06-28 @ 14:27:06 / Vardag

Snabb update

Vaknar klockan tolv, målar garage och förråd och varje dag som går känns som en nedräkning till London-resan och Harry Potter premiären. 

Men nu taggar vi Stadsfesten! Torsdag, fredag, lördag! It will be awesooome! På lördags kvällen blir det partyparty hos Johanna som fyller 18, det blir nog jättekul!


Bjuder på ett av mina favoritframträdanden från Glee, Umbrella och Singin in the rain remix!


2011-06-26 @ 13:57:17 / Musik

The streets have no name

Tack Gud för att du gav oss U2.



2011-06-26 @ 01:00:45 / Film

The Shawshank Redemption

Ikväll såg jag The Shawshank Redemption (Nyckeln till frihet) och jag måste säga att den var helt underbar. 

Jag och mina vänner hade en diskution om filmer natten till idag, och då pratade vi om hur äldre filmer skiljer sig från dagens nya filmer. Jag älskar äldre filmer, dom känns äkta på ett annat sätt och dom håller sig inte alltid inom mainstream-ramarna som man ser hela tiden idag. 

The Shawshank Redemtion var verkligen vacker och jag förstår inte hur jag inte kan ha sett den tidigare, om ni inte sett den, gör det! 


















2011-06-25 @ 15:02:07 / Vardag

Midsummer

Min midsommar började i den röda stugan vid havet. 



Natten innan plockade jag och min syster sju sorters blommor och la under kudden. Tyvärr minns jag inte så mycket av vad jag drömde, det var med en massa folk och så träffade jag Colin Firth och sa att han var fantastisk i The kings speech, haha.










Klockan tolv blev det sill-lunch med en del av farbroderns familj.



Sen blev jag skjutsad till stan där grillmiddagen med tjejerna väntade! Efter en lång panikrunda av "hjälp-alla-kläder-är-i-tvätten" så blev det en vit skjorta och dom vita fjäderörhängena! 




När tjejerna kom bjöd jag på dessa vackra välkomstdrinkar! 





Finaste Johanna hade med sig dom här blommorna till mig, så söt hon är! 



Vi tog plats i partytältet för att grilla!





Johanna agerade grillmästare med några hjälpande händer.




Sen fick gästerna gå en väldigt konstig tipsrunda.



Efter det var det dags för efterrätt! 






Dans runt "midsommarstången" blev det också! 



Sen blev det många parti kubb! 



När klockan blivit tolv känner vi att det är dags att gå in. Vi sitter och pratar och har det bra, klockan hinner bli fyra innan Carro och Jessica blir dom sista som lämnar. 

Jag vill tacka alla för att ni gjorde gårdagen till en sån härlig dag! Tack, tack, tack!



2011-06-24 @ 17:19:46 / Vardag

Glader midsommar!

Det här blir en spännande kväll, regnet faller och partytältet står upp! Hinner inte skriva så mycket nu, håller på med alla förberedelser! 

Glad midsommar på er! 



2011-06-23 @ 17:17:42 / Vardag

Off to the cabin!

Åker iväg till stugan över natten och imorgon kommer jag hem och gör det sista klart inför midsommar firandet som kommer äga rum hos mig! Partytältet är uppställt, jag är supertaggad och jag hoppas på regnuppbehåll! 

Ha det bra här hemma, vi ses! 




2011-06-23 @ 13:48:26 / Vardag

The announcement is out!

JK ROWLINGS ANNOUNCEMENT IS OUT!

Efter ledtrådar med kordinater till olika delar av världen för att hitta bokstäver och slänga ihop dom till ordet Pottermore och en lång väntan så kom JK. Rowling ut med hemligheten bakom det nya projectet Pottermore! Vad är det? Vem är det till för? 

Jo, det är en ny hemsida som kommer vara till för alla Harry Potter-fans över hela världen. Det kommer finnas flera hundra sidor hon skrivit om olika karaktärers bakgrund och historia, tillexempel McGonagalls barndom, karriär på ministeriet och olyckliga kärlek från tidiga dagar. 

Historier hon hållt på i flera år men som hon inte vill publicera i en bok, så hon publicerar dom där istället, på Pottermore. Någon fler än jag som är SUPEREXCITED?!




Kan också meddela att det här klippet hade 3.5 miljoner views efter en halvtimme! 


2011-06-21 @ 18:10:36 / Fotografi

Photoshoot

Här är några bilder från gårdagens photoshoot! Enjooy








2011-06-21 @ 13:40:39 / Vardag

glee glee glee glee glee glee glee glee glee

Igår såg jag klart andra säsongen av Glee! I LOVE IIITTT! Glee måste ju vara en av dom bästa serierna som finns. 

Idag ska jag hitta på något med Sofie och ikväll ska jag hitta på något med Johanna och Lisette, vi får se vad det blir! 

Det här blir ett kort inlägg, men jag bjuder på den här videon. Snälla, klicka på play! 



Uploaded with ImageShack.us

2011-06-20 @ 16:43:50 / Fotografi

När en syster går på balen...

... agerar jag fotograf! Titta så vacker syster jag har! 




2011-06-20 @ 16:33:22 / Fotografi

We'll grow older and you'll be stronger without him

Give in, it´s so hard start
Live in my skin
The bruises are useless
Against it


(webbkamerabilder)




2011-06-20 @ 15:55:02 / Vardag

Dudidamdam

Tjollahopp i stöveln! Allt bra där ute i regnet? 

Idag har jag bara en sak planerat, att åka till biografen och hämta ut HARRY POTTER 7.2 BILJETTERNA! WOHO! Hur exited kan man BLI?! Om någon vill hänga på mig och Jessica på förhandsvisningen 12 juli så köp biljetterna bredvid dom två platserna i mitten längst fram! ;) Hih!

På tal om Harry Potter så skrev jag med Tolga Safer för någon dag sen och idag skrev Matthew Lewis till mig och tackade för att jag röstat på en golf-sak, så fram med anteckningsböckerna och berätta det på erat nästa möte på intresseklubben! 

För er som inte vet vilka det är:




2011-06-19 @ 17:14:10 / Vardag

Sunday, or another, I'm gonna get ya get ya get ya...

Efter flera dagar av inget-görande och Glee-tittande var det skönt att faktiskt göra någonting i helgen! 

I fredags kikade jag förbi hos Jessica där det var förfestande inför några tjejers utgång till Olles. Det blev twister, musik, karaoke, och ett parti kubb. Nyktra mot onyktra. Jag måste säga att trots två förluster i rad mot dom onyktra så skäms jag inte alls, för jag har insett att kubb inte är min starka sida längre. Förut hade jag lätt för kubb och vann ofta och gärna, men nu på senare år har talangen förfallit mig. Jag siktar och siktar och svingar och laddar och tänker "Nu, nu träffar jag!" Och trots en bra känsla när jag släpper den där runda pinnen så vill den aldrig träffa! På sidan om, för långt bak, fel studs, ja, you name it! Så nu kan jag meddela: Jag är inte bra på kubb! Däremot är jag bättre när jag får kasta uppifrån, "danmark-sättet".

Igår följde jag med familjen en sväng till Kåge på båtens dag och tittade på fina segelbåtar. Trots det djupa vattnet den rangliga bryggan vilade på så hade jag en bra stund, det var trevligt. 

Idag så vaknade jag halv tio av mobilens tjut, men kunde inte kliva ur sängen för än tjugo över tio. Klockan elva var jag dock klädd och klar och så hoppade jag på cykeln och cyklade till Carro med Lisette. Vi följde hennes parents till Folkparken och gick ett (långt) varv på loppisen, och jag gjorde ett litet fynd. Filmen Friday night lights för två silvriga femmor! Eftersom jag ändå tänkt införskaffa mig den någon gång om tillfället visade sig så tyckte jag att det var ett riktigt kap. 

När varvet hade blivit gått så åkte vi tillbaka hem till Carro. Där väntade vi på Johanna och sen fikade vi (mmm... honungsmelooon...) och såg på TV. Vi såg slutet av Aquamarine, en film vi sett på för fleeera år sen och som vi upptäckte hade världens sämsta slut, och vi zappade mellan Paris Hiltons new BFF och Livet på BB. När klockan slagit fyra hoppade vi på cyklarna igen och trampade hemmåt. När jag skulle säga hej då till Johanna såg jag i ögonvrån att jordgubbsförsäljningen på Ica var igång, så jag svängde av och köpte mig en låda!

Här är lite bilder från helgen! 


















2011-06-15 @ 16:33:25 / Film

Silver wings, shining in the sunlight.

Idag har jag sett filmen Country strong, och den var bra, alltså, riktigt bra! Håhå jaja. Gwyneth Paltrow, Tim McGraw, Garrett Hedlund och Leighton Meester i Texas var av tre av dom spelar Country-stjärnor (lite ironiskt att Tim McGraw är den enda av dom som inte spelar det, eftersom han är den enda som egentligen är country-artist). 

Det är ett drama i en fantastisk miljö där jag gärna skulle befinna mig, och musiken är ju fantastisk. Jag rekomenderar den till er alla! 


2011-06-14 @ 14:05:18 / Vardag

When a warrior rises another one falls

Sliten, trött men rastlös drar jag iväg in till stan. Vi höres bruuuds! 






2011-06-13 @ 14:34:50 / Vardag

What's up, strange dude?

Förlåt för att det blir så lite bloggande nu för tiden! He ba bli så. 

Håller på att måla en massa, jag har målat två tavlor på Johnny Depp och Benedict Cumberbatch som ska upp på vardagsrumsväggen och jag ska måla några till i samma stil, men så har jag börjat på en tavla av James Phelps så det kommer ta ett tag, haha! 






2011-06-11 @ 20:34:19 / Vardag

Sommar och sol

Idag var jag, Johanna, Lisa, Jessica och Lisette på en liten picknick i stadsparken för att fira sommarlovets början! 
I den böljande hettan delade vi med oss av jordgubbar, kakor och bullar och hade det väldigt mysigt. Sen drog vi oss till det fina soldäcket vid älven och hade det fortsatt bra ett tag! 

Tack för den fina eftermiddagen!














2011-06-10 @ 13:26:10 / Vardag

Sommarlooov, solen lyser skööönt!

Ja men vad säger ni, sommarlov nu då! 

Känns otroligt skönt samtidigt som det känns väldigt konstigt, vi kom ju nyss tillbaka från jullovet? 

Men nu i eftermiddag kan jag inte blogga så mycket eftersom det är fullt med studentfirande här hemma! Ikväll blir det klassfest också, så vi hörs kanske imorgon!

2011-06-09 @ 14:00:38 / Vardag

I been walking in the same way

Solen skiner, skolan är så gott som slut och jag mår väldigt bra. Sommarens planer är lugna, det enda inplanerat jag har är stadsfesten, London och trästocks! Förhoppningsvis så blir det mycket tid i stugan och mycket trevliga stunder med vännerna! 

Just nu är det full rulle här hemma inför systerns student, det blir nog väldigt kul! Vi hörs senare!




2011-06-07 @ 21:54:44 / Fotografi

Sofie blev då äntligen en artonårig flicka!














Lite bilder från då Sofie blev firad i Lördags!

2011-06-07 @ 14:24:24 / Vardag

OH THE HEAT!

27 grader i skuggan, jag brinner upp! Seriöst!
Men jag lägger mig nog ändå ute i solen, I just love it! 




(Inte min bild)

2011-06-06 @ 19:48:31 / Vardag

I know you think I'm silly, but I fucking love it

Alltså, don't blame me, men jag blir ganska så glad ju!



(Fred Weasley)

2011-06-06 @ 19:44:54 / Fotografi

Monday, sunny monday







När man får ligga och ha det såhär bra så skäms man nästan lite...

2011-06-06 @ 19:40:08 / Vardag

Time for an update!

Okej, här är en update från den senaste tiden! 

Igår följde jag Carros familj upp till folkparken och gick på loppis, jag fyndade Säkert!s album Facit för 40:- och Carro hittade lite smått och gott som fick följa med henne hem! Jag hade det väldigt trevligt då vi gick runt bland sakerna och pratade om lite allt möjligt. 

När jag kom hem så lyssnade jag igenom skivan i solstolen på gården, och sen laddade jag ner alla HP-ljudböckerna på engelska och la in på min Ipod! När jag väl skulle lägga mig för att börja lyssna så kommer pappa med en stor låda och säger: "Här har jag ett uppdrag till dig!" 
Vad tror ni det är? Jo, en grill! Som jag ska skruva ihop, ensam! 29 delar, över 50 skruvar och oläsliga instruktioner. Snabbt inser jag att det kommer ta några timmar om jag ska sitta och fixa med det själv, så jag får med mig min syster. Efter en dryg halvtimme får vi även hjälp av pappa, och efter några timmar får vi ihop det till en hel grill! Men tror ni inte då att jag inser att våran grill ser annorlunda ut från den på kartongen, men när jag kollar i instruktionerna så står det att vi gjort rätt. Hjulen skulle vara på höger sida grillen, men instruktionen visar vänster sida! På vänster sida sitter det ett handtag som är gjort för att man ska kunna lyfta upp benen på vänster sida och rulla iväg den med hjälp av hjulen på höger sida... FU! Men vi lät det vara så, hehe. 

Senare på kvällen var det dags för BigBrother final, då den snällaste Simon vann till allas glädje. Min tanke var sen att sova ett litet tag för att vakna i tid till MTV movie awards, men inte orkade jag kliva upp när väckarklockan ringde halv två, utan jag sov vidare tills klockan var 20 i fem, och galan slutade klockan fem... Jag såg då hur de sista priserna delades ut, och sen somnade jag om.

10 i tolv vaknade jag och hoppade snabbt upp ur sängen för att byta om och gå ut och sola! Då fick jag äntligen lyssna på min Harry Potter ljudbok och jag solade i FEM timmar! Galet länge! Efter det var det dags för mig att tillaga den godaste köttfärssåsen jag någonsinn ätit (SERIÖST, fantastiskt gott!) och nu ska jag snart gå en promenad med Remus! (min hund, för dom som inte förstod det)





Galet fin solnedgång under natten mellan fredag och lördag!



2011-06-06 @ 15:31:26 / Vardag

Hehe...

Alltså... Jag SKA blogga! Massa bilder och shit som jag vill lägga ut, men har det lite för bra i solen atm! Pepparkakevarning snart! 



2011-06-04 @ 15:58:40 / Vardag

When life gives you lemons, you say fuck the lemons and walk away!

Men vad är det som händer? Blir förvirrad av den här långa helgen! Idag känns det som en måndag, och jag tänker; "Gud vad konstigt att vara hemma idag...", så tänker jag att det är imorgon jag ska till skolan, men näe! Då är det Söndag! Men dagen efter det, då blir det skola. Fast, NEJ! Ledig igen!
Virrigt värre!

Ikväll ska jag till Soffepropp och fira hennes 18e födelsedag, blir kul! Hade tänkt cykla, men det är så gott som storm utomhus så jag vettefan! Skulle knappt få mig 3 meter fram...

Imorgon taggar jag final i Bigbrother och MTV movie awards! Woho! Hejar på Tom Felton som best villian, men bl.a den rosa nallen från Toy story 3 är också nominerad, så man vet aldrig! Må bäste man (?) vinna!

Är på ett konstigt humör, därav det konstiga inlägget! Ha det bra nu peeps, så hörs vi senare!


2011-06-03 @ 14:51:22 / Vardag

När världen står still och du vill röra dig

Bloggen har fått vila några dagar nu, inget fel med det! 

Igårkväll var jag hos Johanna, vi såg Alice i underlandet och åt jordgubbar med blockchoklad! Väldigt gott! 
När vi sett klart Alice och en till film så låg vi och pratade till klockan tre, och då var det dags för mig att dra mig hem. 

Idag har jag varit en sväng på stan och köpt puder, en ögonbrynspenna, svart akrylfärg och en pensel! Det blir att måla lite idag. Ikväll har jag inga planer, vi får väl se vad som händer. 

Jag kan bjuda på lite bilder från de senaste dagarna!