2013-04-27 @ 16:54:25 / Vardag

Ta mig till havet och gör mig till kung


 
lite ordeigerade bilder från mitt favoritställe här på jorden
 
 

2013-04-27 @ 13:12:18 / Införskaffat

Nytt nytt nytt nytt nytt

 
New in liksom! 
Hatt H&M 75:- // Solglasögon BikBok 79:- // Dödskallearmband Gina Tricot 15:- // Kjedjearmband med pärlor Snö of Sweden, present // 

2013-04-21 @ 13:44:07 / Vardag

Tillslut så blev vi guldstaden.

Mina vänner. 
Nu ska jag skriva någonting som jag har drömt om att få skriva i flera år.
SKELLEFTEÅ AIK VANN SM-GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULD!
 
Kan ni förstå det?!? KAN NI FÖRSTÅ?! Det är så sinnessjukt fantastiskt att jag knappt vet vars jag ska ta vägen. Det var tre dagar sedan men fortfarande är det bara guld som snurrar i mitt huvud. Oj oj oj. 
 
Jag såg matchen hemma i soffan med familjen, iklädd min matchtröja och med en klump i magen. "Tänk om vi faktiskt vinner ikväll. Tänk om guldet faktiskt skulle bli vårat, på riktigt". Sen gjorde SAIK bara mål efter mål, och Luleå var aldrig något hot, men ändå var det inte för än när det bara var några få minuter kvar och det stod 4 - 0 som man vågade tänka att "Nu vinner vi". Och sekunderna gick, nervositeten steg, glädjen rusade, och signalen tjöt. 
SM-GULD. GULD. VINST. AHHH. 
 
Vi skrek halsarna av oss i vardagsrummet och jag kunde bara känna hur det lät likadant över hela staden. TV-sändningen fortsatte och guldhjälmar, medaljer och pokalen delades ut till de hoppande, överlyckliga spelarna. Minuterna efter hördes bilar tuta på gatorna, folk som sjöng och jag packades in i en bekant bil och svängde in till centrum. Bilkö, svartgula kläder, ljud och glädjeskrik. Sen var det upp till ladan som gällde, och det var något jag aldrig varit med om förr. Så mycket folk, bengaliska eldar, sånger och lycka mitt i torsdagsnatten i lilla lugna Skellefteå. Helt fantastiskt! Laget kom två timmar senare än jag trott, alltså vid halv två, och glädjen och stoltheten som delades av alla känns fortfarande overklig. 
 
Dagen efter samlades 10,000 personer på torget och hyllade de guldhjälmsprydda grabbarna. Alla vinst-tshirts var slutsålda men jag fick tag på en dagen efter. Jag känner mig fortfarande så omåttligt stolt över Skellefteå AIK. Över klubben och spelarna som har kämpat som djur, och jag tänker tillbaka på alla matcher jag stått med mina vänner och vrålat i arenan. Alla matcher vi följt, alla resultat vi försökt få fram på mobilskärmarna när man varit utanför 3G-nätet, allt man skippat för att få se en match, alla gånger man jublat över vinster och mörknat över förluster, alla sekunder man räknat ner. Allt detta, under alla dessa år, allt för att äntligen få det som vi fick i år. Det där jävla underbara guldet. 
 
 

2013-04-15 @ 19:06:02 / Vardag

And when he got you down, life got you up again.


2013-04-11 @ 19:15:00 / Vardag

Torsdagslista

hur såg du ut för ett år sedan?

Eh ja visst var slutproduktionen nästan ett år sedan va? 


vilket är ditt mest använda ord denna vecka?

"eh" 


har du någon fobi?

Mjo, djupt vatten. Alltså inte i typ poolar och så, bara typ hav och sjöar. Är inte rädd för att drunkna liksom, det är bara nåt med att flyta och ha en massa vatten under sig och ingen stabilitet och vad som helst kan finnas där liksom. 


vad är det godaste du har ätit hittills i veckan?

Kvällens middag tror jag, currykyckling med wokgrönsaker och banan. mmm... 


vad är det finaste någon har sagt till dig idag?

Att jag är bra på jobbet! 


när kände du dig riktigt nöjd med dig själv senast?

När jag vaknade av mig själv före sju imorse, och typ alla dagar före det haha! 


vad tror du kommer bli roligast i helgen?

När jag får fira Sofie imorgonkväll med bästa bästa vännerna och när jag ska se första finalmatchen på Lördag och dö av spänning!


vilken är din pepplåt för tillfället?

How I want ya - J-Man (feat. Lara Wilson)
Superbra! 


vad har du sysselsatt dig med då du har haft dötid i veckan?

Knepat och knåpat i hjärnan med tankar över ansökningar! Både till folkhögskolan och till universitetet. Bara fyra dagar kvar att tänka!! Har också sett på Sex and the city, tagit långa bad med mina mäktigaste musikallåtar på högsta volym, gått långa promenader med Remus i solen, och sånt fint! 


har du gjort/kommer du göra något i veckan som du inte gjort förr?

Sett en brittisk variety-show! The Crack! Kommer skriva om den! 


vad oroar du dig för?

Ansökningarna! Tänk om jag väljer fel liksom. 


vem är den kändaste personen du har sett på senaste tiden?

Miss Behave, hon som var the star av The crack! Hon har uppträtt på Jay Leno och en massa trevligt. 


vad har varit mest förvirrande på senaste tiden?

ansöööökningarna okej? Vad ska man ta för monologer, vilka papper ska skickas vart, hur får man tag på personbevis, och så vidareeeeeeeeeeee. 


hur ser dina senast tagna webcam-bilder ut?’

Eh, webcam? Vet du vad, den har inte blivit använd på flera år. Ni får senaste instagram istället!

Haha ja här fick ni ju förklaring på The Crack också. 


har veckan varit bra än så länge?
Jadå! Mycket mycket bra! Det får gärna fortsätta så här liksom, hehe! 

 


2013-04-08 @ 13:37:33 / Vardag

Sweet love of mine

 
1. skor jag fyndade för 50kr 2. firade finaste Sofie med gula rosor på födelsedagen 3. fika på lilla mari med Jojjo och Lisette 4. Remus var fin och passade i svartvitt 5. fem tröjor för 145kr på gina 6. min nya fina blå bil 7. fjäll, åh så vackra fjäll 8. fina Lycksele en torsdagskväll

2013-04-08 @ 13:23:49 / Vardag

Jag lever, jag lever, jag lever än

Hej mina små kycklingar! 
 
Jag lever och frodas, trots att bloggen fått ta en liten paus. Det är så att jag jobbat under vardagarna så tiden och orken har inte funnits till ett inlägg. Jag har däremot gjort en massa trevligt på kvällar och helger men jag har ändå inte känt behov av att skriva något inlägg om det. 
 
baahh nu kom Pappa och ber om hjälp i garaget. Kommer snart. 
 
Hahahaha okej förlåt. Skrev alltså det ovan för tre dagar sedan, glömde bort inlägget. 
Jag har varit på en trevlig fest i Byske i lördags, jag har fikat med vänner på caféer, sett nya Game of Thrones (NYTT AVSNITT IDAG OMGOMG), börjat öva på och skickat in mina ansökningar till skolor, jag har varit i fjällen och kört en himla massa skoter, fyndat en massa fint på stan, haft systern på besök, invigt vårjackorna, fått en bil (!!!!!), och ja, en massa sånt trevligt. Ska försöka bli bättre på att blogga, jag ska verkligen försöka... hahaha. 
 
Tycker inte ni dock att det är väldigt dåligt kommentar-system på bloggar? Det känns alltid krångligt att lämna en kommentar, till skillad från t.ex. facebook eller instagram. Speciellt om man är inne på mobilen, då orkar jag aldrig kommentera haha. Så no hard feelings om jag är dålig på att kommentera andras bloggar, och samma när det gäller er att kommentera min. De borde komma på nåt bättre sätt... 
 
Nu ska jag se nya Game of Thrones, äta varma bär med vaniljkesella och jordnötter. (gårdagens efterrätt som jag missade pga illamående, haha) 
 
Cheers buddies