2010-01-31 @ 21:21:49 / Vardag

bluuh

Idag har jag inte mått bra alls. Kunde inte ens ligga vaken och klicka på en knapp för att jag mådde så illa, så då somnade jag och vaknade vid tre. Jag har nästan inte gjort nånting. Nu mår jag bättre men jag ska nog dra mig mot sängen och sitta där istället.

Ha det bra

2010-01-31 @ 21:14:47 / Vardag

Look-a-likes?

Har hittat två AIK look-a-likes!



Martin Lundberg?

 (Riktiga Martin)

_____________________________________________


 

Adam Larsson?

 (Riktiga Adam)


Haha jag vet att Adam Larsson look-a-liken inte är så lik, men det påminde lite om honom iaf ;)

2010-01-30 @ 10:54:18 / Vardag

WTF?!

HAHAHA. En riktig "wtf?"-video



Och den här mannen är galet rolig men galet läskig. Hans blick alltså.. Läskigt!



HAHAHAHA



2010-01-30 @ 09:12:14 / Vardag

Hockey brings out the beast in you

Ikväll blir det hockey!
Skellefteå mot Luleå, förhoppningsvis fullsatt arena och energinivån upp till taket! Min syster ska dit med sina kompisar också, och det är riktigt konstigt, för hon gillar inte ens hockey, haha. Hennes kompisar tvingar med henne. Jag hoppas på en jävligt bra match nu, och vinst till AIK så vi kan skratta ut Luleå fansen.

Usch, jag märkte just att min hals inte mår bra. När jag hostar låter jag som en rostig bandsåg. Hoppas det inte blir värre efter hockeyn! (Som i tisdags).

För övrigt så är det ju Robinson finalen ikväll. Har inte följt med i serien, men har sett dom tre senaste avsnitten. Riktigt underligt att det nu står mellan 10 pers istället för att man har 4 givna finalister. Men jaja, vi får väl se om jag orkar kolla på programmet ikväll.

Mer än så hade jag väl inte tänkt att skriva. Klockan är 09:10 på morgonen och jag brukar egentligen vakna vid 12.. konstigt. Men ni får ha det bra så länge!

Ciao

2010-01-28 @ 23:24:44 / Vardag

Blandad musikstil

Ni kanske har märkt att jag har en väldigt blandad musiksmak. Tänkte skriva ner en del artister jag lyssnar/har lyssnat på. Det kan vara allt från att jag gillat en låt med dom till att jag köper deras album och går på konserter.

- Kent
- Lars Eriksson
- Dead by april
- Thriving ivory
- Tim McGraw (country)
- Lars Winnerbäck
- Robyn (en låt)
- Bullet for my valentine
- Andreas Grega
- Lisa Miskovsky
- Lady Gaga (covers på hennes låtar)
- Owl City
- Beyoncé (Halo)
- A day to remember
- Tom Felton
- Herbrightskies
- Teddy Geiger
- The baseballs
- Michael Jackson
- Europe
- The fray
- Marilyn Manson
- Silverstein
- Elin Ruth Sigvardson
- Ministry of magic
- Linkin Park
- Takida


osv.
Ni ser, min musikstil är inte så enformig som man kan tro.


2010-01-28 @ 17:40:55 / Vardag

Rädslan




Då kommer rädslan och tar oss
Då kommer rädslan och tar oss

2010-01-27 @ 15:16:10 / Vardag

Sick with a teacup

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade känns det som. Sitter hemma, förkyld och sjuk, och har inget att göra. TVn är tråkig, as usual, och ingen är online på datorn. Redigerar bilder på picnik och känner mig som världens äckligaste människa. Kul? nej.

Så här ser jag ut en sjuk dag som denna. Tekoppen i högsta hugg


2010-01-24 @ 18:47:32 / Vardag

hot bath and cold weather

Nu ska jag ta en promenad i kylan, sen ska jag ta ett varmt bad med musik, choklad och en bra bok (Hoppas jag inte tappar den i vattnet! haha). Hoppas förkylningen som jag drar på mig packar väskorna och far. Jag vill inte bli sjuk!

Ha det mysigt ikväll nu allihopa!

2010-01-24 @ 16:09:27 / Vardag

I love you, man

Igår såg jag och Lisette filmen I love you, man!

Peter Klaven (Paul Rudd) ska gifta sig med sin vackra flickvänn Zooey (Rashida Jones), men han har ett problem. Han har inga vänner, och därför ingen som kan vara hans best man på brölloppet. Han bestämmer sig för att gå på en del man-dates för att hitta en vän. Tillslut hittar han den ovårdade Sydney (Jason Segel) och dom blir genast bra vänner. Men Peters förhållande med Sydney skapar problem i hans förlovning. Hur ska han lösa det?

I love you, man får helt klart en fyra av mig! Den var riktigt rolig och hade helt oväntade inslag. Jag måste berömma Paul Rudds insatts i den här filmen, han var riktigt rolig! Jag visste att Jason Segel kan vara hysteriskt rolig, och honom hade jag ganska höga förväntningar på, men Paul Rudd hade jag inga höga förväntningar på. Paul visade verkligen en rolig sida av sig själv och han var fantastisk i rollen som lite "awkward". Jason levde upp till mina förväntningar, han visade hur duktig han är.

Filmen överlag var bra gjord, och den var inte lika förutsägbar som filmer i den här genren brukar vara. Den var riktigt rolig och jag tycker att ni borde pallra er till hemmakväll och hyra den!




2010-01-23 @ 19:09:36 / Vardag

Tjabbadabba

Jag har inte skrivit i bloggen på några dagar nu och det är bara för att jag inte vet vad jag ska skriva. Flera gånger har jag skrivit inlägg men sen tagit bort dom direkt efter.
Jag vet inte vad ni vill läsa och därför är det mycket svårare att skriva.

Var på hockey i torsdags, och vi vann! Alltid härligt att stå i klacken när laget kammar hem en vinst. Idag har dom också spelat en match, och den matchen vann dom också. Lovely lovely! Jimmie Ericsson gjorde två mål vilket vi har väntat på ett tag nu, och vad jag förstod så var både Skrbek och Lundberg tillbaka och friska.

Igår så var jag på filmkväll med världens bästa girls hos Carro. Vi såg Sanningen om rödluvan. Visst var geten rolig men bortsett från det så var filmen ingen höjdare. Animeringen var dålig och det blev lite tjatigt med samma visa om igen. Filmen var förutsägbar men det kan man nog inte klaga så mycket på eftersom det faktiskt är en familjefilm. Man förstod tidigt vem som var tjuven osv.
Om jag ska ge den ett betyg så får den en 2a av fem, tyvärr.

Ikväll ska Lisette sova över hos mig och det kommer bli skoj! Vi ska hyra film och flumma på :)
Bara lilla sega Pette blir klar snart xD


2010-01-21 @ 22:42:27 / Vardag

Oh damn it.

Ibland säger man så dumma saker och märker det inte för än när det är för sent.

Jag menade såklart inte så, vill inte vara dum!

2010-01-21 @ 22:25:33 / Vardag

Randommm

A) Ta fram mobilen & gå in på kontakter.
B) Håll inne neråtknappen en stund & släpp.
C) Skriv vem det blev som svar på frågorna.
D) Fuska INTE skriv dit den det blir direkt!
Jag älskar mest: William Marklund
Jag hatar: Jon
Min bästa vän är: Pappa
Jag har alltid varit kär i: Skeden xP
Jag vill mörda: Sandreeii (Skogman, haha<3)
Jag vill se ut som: Kevin Borg
Jag vill hångla med: Jon
Jag har varit otrogen med: Sandreeii
Det finns en som ser ut som en gris, den personen är: Mathilda
Den roligaste personen jag vet är: Jojjo
Den söötaste personen jag vet är: Anna W

Hahah jadu

2010-01-20 @ 21:24:42 / Vardag

.

So just pull the trigger.

2010-01-20 @ 15:35:20 / Vardag

Inga ord behövs


2010-01-17 @ 20:02:38 / Vardag

Bildredigering

Jag har suttit och redigerat bilder på AIK-spelare.

Det är inte jag som har tagit bilderna





2010-01-17 @ 00:27:42 / Vardag

BADGER BADGER BADGER, MUSHROOM!

www.badgerbadgerbadger.com

Hahahaha kolla om ni har lika sjuk humor som jag!
Och se tills ormen kommer!

2010-01-16 @ 23:51:17 / Vardag

En dag, när vindarna bär!

Sitter hos Pettis nu och vi har som sagt käkat kladdkaka, men långt ifrån hela xD hahaha. COLA IS THA SHIIET, DUDE!

Btw, varmkorv boogie.

2010-01-16 @ 19:35:08 / Vardag

Lördaghh

Hockey idag, det var awesome som vanligt! Vi vann med 4-1 (mot Södertälje).
Bråkade med pappa idag, han vägrade hämta mig från hockeyn och jag ville inte gå 50 min i högklackat och -15c. Men som tur var så erbjöd sig Jessica att skjutsa hem mig, och det var väldigt snällt! Nu har jag ätit middag och ska hem till Lisette. Kanske blir det lite kladdkaka? ;)

Ha det gott och njut av helgen!

2010-01-16 @ 00:27:41 / Vardag

Samtal är bland det finaste som finns.

Ang. förra inlägget så var jag ursinnig för stunden och fick ett utbrott, så det är fint med mig annars, inget har hänt mig.

Ikväll har jag varit hos Jojjo med Lisette, vi såg Lets dance och pratade om lite allt möjligt. Jag älskar att prata med vänner, det är någonting av det finaste som finns. Man önskar att samtalen aldrig slutade!
Jag vill träffa alla vänner igen och bara prata, om allt mellan himmel och jord. Ligga vaken hela natten och inte vilja somna.

Jag är så lycklig att jag har några som jag kan prata med. Att jag har några som jag längtar efter att bara prata med! Ni är värda guld, och utan er skulle jag inte vara mig själv.

Tack för att ni finns
Kram


2010-01-15 @ 18:39:58 / Vardag

FUCK YOU ALL!

MEN FÖR HELVETTE NU FÅR NI GE ER!

2010-01-14 @ 17:56:36 / Vardag

Im yours!



Haha, är han inte söt? :D

2010-01-13 @ 23:41:52 / Vardag

I'll follow you until you love me, like a paparazzi.

Vi har en jättejobbig uppgift på ESVn. Vi ska göra en rörelsekarta i par. Det går till så att (ni kommer inte fatta nåt) en börjar på punkt 1 i rummet och den andra börjar på 5. 1an ska göra ljud, och 5an ska visa en känsla. Sen ska man släppa det och gå rakt till en annan punkt i rummet vilket för 1an är station 2 och för 5an är det station 4. Där ska båda göra rörelser som ska vara inövade i olika tempo, nivåer och.. nåt mer. Sen ska man vara klara samtidigt och gå rakt till bådas punkt 3. Där ska man göra en spegelövning och det ska inte synas vem det är som styr. Sen ska man ta sig på ett annorlunda sätt till sin nästa punkt, den som började på 1an är nu på 4an och den andra är på 2an, sen ska man göra rörelsemönstret igen. Efter det springer man till sin sista punkt och då blir det tvärtom så den som gjorde ljud i början ska nu visa en känsla och den andra ska göra ljud. Man får inte improvisera någonting eftersom vi ska visa upp det två gånger. Punkterna man går/springer till ska vara utbestämda och man får inte bara gå nånstans. 

Vi hade alltså en halvtimme på oss att komma på allt, och den här uppgiften är till för att höja betygen, men alla måste göra den. Det ska visas upp i en danssal där våra två lärare tittar på.

Hur kul som helst!
Eller? Nej.

Kom precis på mina rörelser nu ikväll, och ja, det är ju inte MVG-nivå precis, hehe. Jag gjorde bara nånting.
Dessutom ska jag stå rakt uppochner och skrika och stampa och slå i golvet utan att meddela en känsla med kroppen när jag är på punkt 1. Kuuul...


2010-01-12 @ 23:06:05 / Vardag

suck

Inte pepp på skola alls.

2010-01-10 @ 18:42:04 / Vardag

Btw

Har ni märkt att i min blogg så snöar det från en stjärnklar himmel?



Jag gillar det

2010-01-10 @ 18:30:52 / Vardag

-

Allt har ett värde men inget har nån mening.

2010-01-08 @ 17:21:57 / Vardag

Shoes shoes shoes

Dagens inköp




2010-01-07 @ 22:11:57 / Vardag

Frissan

Jag har klippt mig, och det blev jävligt kort :(
Men i övrigt vart det fint! Lägger upp nån bild sen nångång.

2010-01-04 @ 12:18:20 / Vardag

4-1-2010

Då fyllde man år igen då :)
Fick ett par jättefina lovikavantar, en AIKnalle, en hårtork, pengar till hockeyn och pengar till klippning! Väldigt fint. Ikväll blir det nån sorts filmkväll hos mig men vi ska träffas på hemmakväll. Blir nog riktigt nice :)

2010-01-02 @ 16:21:56 / Vardag

Lovdag efter lovdag.

Nu känns det verkligen att det är jullov. Jag var vaken till fyra inatt och vaknade klockan två idag, av att pappa väckte mig. Åt en långsam frukost framför nåt slöprogram på tv, och sen såg jag föräldrarnas bil rulla in på uppfarten så jag satte av i en väldig fart till mitt rum så dom inte skulle märka att jag inte bytt om klockan fyra på eftermiddagen. Mamma kom upp till mitt rum precis när jag dragit på mig jeans och hockeytröja, och så skäller hon på att jag inte städat bort i köket tillräckligt. Jag går ner, ställer bort tallriken, koppen och smörkniven och går sen upp till mitt rum igen. Kollar nån blogg, bdb och facebook samt märker att alla roliga människor är offline, och nu sitter jag här. Har ingenting att göra, what so ever. Ska väl snart äta middag, men efter det vet jag inte heller.
Baaah. Lov är skönt, men faktiskt otroligt jobbigt ibland.