2011-05-30 @ 21:08:14 / Vardag

If it's illegal to dance, then bring me to jail!

Sinnessjukt!
2011-05-30 @ 18:48:18 / Vardag

Aaaw..!


2011-05-27 @ 17:04:11 / Fotografi

Another overdose, just for you.


[även om detta inlägg ligger i kategorin Fotografi så är det självfallet inte jag som tagit dom]


2011-05-26 @ 11:33:48 / Musik

Några favoriter

2011-05-25 @ 20:17:30 / Vardag

Onsdag of dooooom

Nu, nu ska ni få höra om min dag här. 

Började med Rörlig bild på morgonen, och den lektionen slutade klockan 10. Sen var matten inställd, och efter lunch hade vi teater men alla behövde inte vara där om dom inte ville för att Maggan skulle prata med några från klassen. Efter teatern så hade vi svenska klockan halv tre till halv fyra, och tror ni inte att läraren är borta? Svenskan blir då också inställd, och jag har min sånglektion halv fyra till fyra. Jag går till sånglektionsrummet och väntar, men sångläraren kommer inte. 

Då håller jag på att tappa besinningen, jag hade alltså väntat från klockan 10 till halv 4! Men hon kom, bara tio minuter sent, tur var väl det! 

Imorgon har jag då sovmorgon till halv 2, vilket innebär både filmtittning och HP-läsning i natt! Imorgon ska jag vakna vid 11 och känna mig extremt utvilad och må väldigt bra.

2011-05-25 @ 07:59:19 / Vardag

When everyday is something worth waiting for

Att vakna upp till solen.
Att sträcka ut handen och klicka på play på fjärrkontrollen till stereon.
Att kliva upp och hasa sig igenom morgonens vanor till Veronica Maggio.
Att dricka kaffe framför datorskärmen för att se vad som hänt under natten.
Att låta håret vara som det är bara för att det känns skönare.

Att ha huvudet fyllt med tankar om vad som komma skall.
Att få ångest över oavslutade project och arbeten som ska lämnas in.
Att inse att det inte är så jävla jobbigt.
Att slå på musiken igen.
Att tappa bort ångesten mellan tonerna.
Att förstå att det alltid löser sig tillslut.
Det löser sig alltid tillslut.2011-05-23 @ 20:28:22 / Vardag

I'm on the right track.

Trots oväntad regnskur och blockerande antivirusprogram så har jag det väldigt bra nu. Längtar ihjäl mig till Stadsfest och London, i sommar ska jag ha det bra har jag bestämt! Jag vill göra en massa kul!

Jag vill grilla goda köttbitar på kalla altaner med tiotusen mygg kring öronen, jag vill sitta kring fontänen på stan och prata tills arbetarna stiger upp för en ny måndag, jag vill äta sallad vid älven och prata om gamla favoritlåtar och fula frisyrer, jag vill fota suddiga bilder på en dansande Robyn medans jag själv inte kan stå still.
Jag vill umgås med de bästa människorna i världen.

Med solen närvaro hinner timmarna rinna förbi i förfärlig fart, klockan är halv nio men det ser ut som att det lika gärna kan vara klockan sju. Det betyder att jag borde hitta något vettigare att göra än att ligga på min säng med Veronica Maggio. Vi hörs igen snart, mina förföljare!

2011-05-22 @ 20:31:57 / Fotografi

Sunny Sunday sundae!


2011-05-21 @ 22:55:09 / Fotografi

It's time for you to overdose[även om detta inlägg ligger i kategorin Fotografi så är det självfallet inte jag som tagit dom]

2011-05-21 @ 21:25:34 / Vardag

I'm beautiful in my way, cause god makes no mistakes

Idag har jag rensat och städat och fixat i extremt många timmar! Men det var otroligt skönt, fick ordning på en massa saker som bara legat som högar i lådor och så. 

Nu sitter jag framför TVn och ser repriser på 99 saker man måste göra innan man dör från TV6 play. Jag har kopplat datorn till TVn, men har ändå lyckats så jag kan använda datorn som den är också! Woho! 

Igår var jag, Lisette och Johanna hemma hos Carro och hade det bra! Vi åt popcorn, bläddrade mellan kanaler på TVn, pratade och hade det bra! På trean visades filmen Quarantine (en skräckfilm) och Carro och Jojjo gömde sig bakom kuddar medans Lisette satt och skrek, haha! Det var väldigt kul! Tack för en bra kväll girls!
2011-05-20 @ 16:51:14 / Vardag

Platsen finns, och du hör dit.

Lady Gaga - Born this way, The country road version

Haft några grymma dagar med lugn, skratt och härliga människor. Igår hade vi dans på gympan då dansarna lärde oss en dans, det var väldigt kul! Annars så har jag väl haft lite lektioner här och där, och ikväll ska jag till Carro och ha det trevligt! 

Snart är det då sommarlov och jag ser fram emot det till hundra! Det kommer bli så otroligt kul! Stadsfest, sol, fester, osv!

2011-05-19 @ 08:29:32 / Vardag

Have you read the news?

Tänkte visa er mitt senaste nagelpynt! Tidningspappersmönster!


Hur är detta nu gjort? Jo, ett vitt baslack som inte behöver vara så jämt om man vill få till den "knövliga" känslan, eller vad man nu ska säga, haha!
Sen doppar man fingrarna i någon slags kirurgisk sprit, men har man inte det kan man göra som jag och använda whiskey! Sen trycker man på tidningspappret i ca. 15 sekunder. Efter det är det bara att ta bort pappret och lägga på ett överlack!

2011-05-18 @ 19:49:39 / På scenen

Agera för världen

Det skulle vara jättekul (eller vad man nu ska säga) att sätta upp en föreställning för att samla in pengar till välgörenhet, t.ex. barnsjukhus, sexhandeln eller liknande. Det kom jag på när jag pluggade inför mattenationella och läste om en klass som samlade in 10 000 kronor när biljetterna kostade 75 kronor styck. 

Hjärnan sprudlar med tankar kring vilken sorts uppsättning det skulle kunna bli, vilken scenografi som skulle kunna finnas, ljussättning, musikinslag osv! 

Haha jag blev jättetaggad på det här nu!  
2011-05-17 @ 22:44:38 / Vardag

Livet är hårt för dom hårda

Nu har lugnet lagt sig, men det har inte jag. Jag borde sovit några timmar nu ikväll för klockan 12 i natt ska jag se på Pirates of the caribbean på bio! Lär väl vara hemma vid 3. Sen har man skola halv 9 dagen efter och går till 4, haha. 

Någonting säger mig att jag kommer vara GANSKA trött! Men ja, livet är hårt för dom hårda. 

Nu ska jag fortsätta se på Bigbrother och sen göra mig klar! Vi höööres! 2011-05-17 @ 18:05:39 / Vardag

IHIII!

Woho! Gissa om jag blir glad och ser det här på min twitter!

Och vad är nu det här? Jo, Oliver Phelps, som spelar George Weasley i Harry Potter, svarade på min tweet! Hahaha holy macaroni alltså! :D Jag blev ungefär så här glad:

2011-05-15 @ 22:50:58 / Vardag

Att snubbla på mållinjen.

Jag har börjat se en dålig trend nu i och med att Finland vann VM-finalen över Sverige. 

-Skellefteå AIK var serieledare under en lång tid i Eliterien, men snubblade på mållinjen och hamnade trea eftersom de förlorade sista matchen. 
-Sen kom dom ända till final, vilket de inte gjort sen 78, men så fick de inte hem något guld för att de snubblade på mållinjen. 
-Igårkväll gick det riktigt bra för Saade i Eurovision song contest, och låg högst upp länge men även han snubblade på mållinjen och kom trea.
-Nu vann Finland i VM-finalen mot Sveriges tre kronor, som även de, snubblade på mållinjen.

Nu vill jag gärna se en förändring på det här. Nästa gång det går bra för någon eller något, så vill jag att det går hela vägen.
2011-05-15 @ 21:47:02 / Vardag

Jag minns första gången jag kysste henne, det var som att slänga ner en brödrost i ett badkar. Det var 220 volt, rätt in i kroppen.

Idag har jag verkligen inte gjort mycket vettigt. Det fanns en massa saker jag ville göra, men ändå inte, och då blev det inget av de. Har fotat, bland annat nya bakgrunden som bloggen fått nu. 

Har fixat lite med kameran så jag kan filma längre sekvenser! Guld värt! Nu är jag riktigt taggad på att starta något filmprojekt. 

Just nu växlar jag mellan hockey VM och Big brother på tvn samtidigt som jag fixar lite med bilder. Jag kan bjuda på en bild då jag har en fjäder i håret, haha.

2011-05-15 @ 01:24:14 / Musik

"Brons är ett smutsigt guld"

Så, då har man sett Eurovision då! Det gick ganska vilt till i soffan då Eric SaAade låg på första plats och kämpade om att hålla sig kvar där, men tillslut gled han ner till en blyg tredjeplats strax under Italiaaa. Vinnarna blev då Azerbaijan med svenska låtskrivare och svenska körartjejer. 

Ett bidrag som skar lite i hjärtat var Islands bidrag, "Coming home", vars sångare hade avlidit men hans vänner bestämde sig för att uppträda åt honom. En härlig, glad låt med texten:

"I'll see you soon, cus I can't wait for tomorrw.
To say the things I wanna say, you're smile will always lead my way.
I can't wait, I'm coming soon, I just wanna see your face again."

Det var nästan jobbigt att se på, när de stod där med sina leenden och gråa västar... Men nu till något annat, det fanns en låt jag gillade riktigt mycket! Superhärlig låt med snygg scenbild, om du är nyfiken på att höra vilken låt det är så föreslår jag att du klickar på play här nedanför!2011-05-14 @ 14:47:47 / Fotografi

Påsktrams av Snape

Såhär gulliga var jag och min syster när vi var små, det var kring då andra Harry Potter-filmen kommit ut. Vi bestämde oss alltså för att rita Harry Potter-motiv på påskäggen istället för vanliga mönstrerna, riktigt charmigt om jag får säga det själv! 
Hahaha, en väldigt fin Hermione jag gjorde...


Hahaha det här är en favorit: Påsktrams av Snape!


Ron med världens finaste hår...


The one and only Harry Potter!


Det här ska alltså föreställa Gilderoy Lockhart... (Gyllenroy Lockman)
Vad jag inte förstår, är att jag skrev "Ålder: 63"? 
Hahaha...


Jag avslutar med den här klockrena texten under ett ägg,
"Hermione Granger = ALMA!!!"


2011-05-14 @ 11:52:14 / Vardag

Vi kommer alltid ha paris

Då var det lördag igen! Veckorna springer ju förbi snabbare än gudvetvad. Jag börjar helgen med nybakta scones, kaffe och brittiska husprogram, lovely! 

Ikväll blir det Eurovision song contest hos mig med härliga brudar, det blir nog väldigt kul!


Här är en bild på ett påskägg pappa målade för många år sedan, haha!

2011-05-13 @ 18:49:10 / Fotografi

You'll find a reason for love.


2011-05-13 @ 07:41:47 / Vardag

You gotta be the one that saves me

Startar fredagen med en stor kopp kaffe och ett halvt glas yoghurt.. Kanske inte den bästa frukosten precis. Det är då bättre än min katts frukost, hon har tydligen helt slut mat så det måste inhandlas så snart som möjligt! 

Idag har jag då ännu ett engelskt nationellt prov, listening! Det är alltid de proven som brukar ha konstigast svar och alternativ, men det ska nog gå bra! 
2011-05-12 @ 22:22:31 / Fotografi

Lev som du är

Promenader i kvällssolen med Veronica Maggio och hjärnan full av tankar är inte fel någonstans. När kameran är med blir det lite roligare också.
2011-05-12 @ 18:26:02 / På scenen

The freakshowdance

Tog med mig min kamera till dansföreställningen och knäppte några bilder! Enjoy!2011-05-12 @ 16:12:35 / Vardag

Snabbkaffe och färggudar
Kaffe är en fröjd för själen.  

De sista veckorna innan sommarlovet är alltid så härliga. Idag hade jag bara ett nationellt prov i engelska och så såg jag på dans3ornas föreställning The freakshowdance, och dom var huuur bra som helst! I loved it! 

Idag är jag ensam hemma hela dagen, och nu sitter jag och tittar på Shear genius. Det får mig att vilja fixa till mitt hår... haha! 

Nä, nu ska jag göra mig en till kopp kaffe!

2011-05-12 @ 08:10:16 / Vardag

You're my wonderwall.

Solglasögonen på, hittar ny musik, går långa promenader, dricker kaffe, har lugna skoldagar, dagdrömmer, går på Londons gator i googlemaps, mailar med min mamma som befinner sig på andra sidan jordklotet, funderar på varför jag inte fått en kommentar på över en vecka, och har det ganska bra. 

Så ser väl min vardag ut nu för tiden. Ingenting särskillt precis. Nu ska jag t.ex. hoppa upp på cykeln och trampa iväg till skolan för att ha nationella prov i Engelska. Ha det bra!

2011-05-11 @ 19:08:05 / Musik

Where was I when the rockets came to life?


2011-05-10 @ 19:49:16 / Musik

Hawaaaaiiii

Draco Malfoy. Bleached badboy. 

Sen färgar Tom Felton tillbaka håret till sitt naturliga ljusbruna och tar upp gitarren och sjunger en låt om Hawaii. 
Supergullig låt, men när man tänker honom som Draco Malfoy samtidigt... blir det bara fel. 2011-05-10 @ 19:41:05 / Vardag

There's no other place I'd lay down my face

Som ni kanske märker så sker det förändringar på bloggen, IGEN! Hahaha, jag vet, jag blir aldrig nöjd! 

Nu måste jag bara skaffa mig en fin header så är jag nöjd!

2011-05-10 @ 19:10:41 / Vardag

Fint fint!

Fin dag!

Började dagen med film på svenskan och sen for klassen på studiebesök på Västerbottensteatern, vilket var väldigt kul! Jag älskade att gå runt i kostymförådet, rekvisitarummet, studion, skräddarrummet, osv! Det triggade lite framtidstankar. 

Efter det var det lunch på Balderskolan, och det var fint för jag fick träffa fina vänner! Jojjo, Carro, Lisa och Sofie! Sen blev det en eftermiddag av solande och fika-ätning hos Sofie till halv 4 då jag skrev KUHIprov. 

Till middag blev det fish and chips (♥) och ikväll är det Desperate housewives! 
2011-05-09 @ 15:53:40 / Vardag

Åh vilken underbar daaaag

Fy vilken härlig dag! Soligt och fantastiskt! 

Härlig cykeltur, en sväng i Antonias bil till Hemmakväll för inköp av dricka med Veronica Maggio dundrandes i högtalarna och en massa sol! Lovely! 2011-05-08 @ 22:36:30 / Fotografi

Differences of habit and language are nothing at all if our aims are identical and our hearts are open.
2011-05-08 @ 12:21:30 / Fotografi

Knytkalas-fika!

Igår var jag, Lisette och Elisa hos Mathilda (eller ja, hos Mia) och hade det väldigt trevligt! Vi hade knytfika med en massa godheter. Vi spelade Mario Kart, gick på grädd-jakt, såg Black swan, gjorde pannacotta, pratade, skrattade, körde lite crosstrainer, osv! 


2011-05-07 @ 16:57:27 / Vardag

Lördag 7th of may

Idag har jag varit på stan med syster och shoppat inför hennes bal! Igår köpte hon en balklänning också, vi har alltså skaffat henne en hel bal-outfit på ett dygn! Inte dåligt inte! :)

Hon har köpt snygga skor, en väska, örhängen osv! Själv köpte man också (ÄNTLIGEN) en vårjacka! Det blev en beige trenchcoat från Lindex, 299:-! 

Här är en liten titt på hur den ser ut!

'


Ikväll blir det knytfika på seminariegatan! Weho!2011-05-07 @ 16:52:39 / Vardag

Ett minnesvärt ögonblick

Jag är med i en tävling att vinna Sony ericssons Xperia arc!
http://vinnarc.feber.se/

Tävlingen går ut på att man ska lägga upp en bild från ett minnesvärt ögonblick, och det gör jag med glädje.
Här är mitt bidrag.

Det är en dålig och mörk bild på en toffs som sitter på min vante. 

Den här bilden tog jag den 11 mars det här året.
Det är inte bilden i sig som är det viktiga, utan när jag tog den.

Jag satt på en spelning i ett litet mörkt café, och det här var den enda bilden jag vågade ta, jag var så nervös.
Artisten som spelade var Lars Eriksson, en man vars musik jag lyssnat på i nästan tre år, och det här var första gången jag träffade honom.

Hans musik var speciell för mina öron från första gången jag hörde honom. Det var någonting i hans röst och i hans texter som fångade mig direkt. Jag fann tröst i hans musik och den fick mig att må bra. Han förändrade mitt liv och hjälpte mig att se världen på ett annorlunda sätt. Han är den person jag avgudar mest i den här världen, och han är min största inspirationskälla. 

Jag hade drömt om att träffa honom, att jag skulle sitta på ett tåg i flera timmar för att sen gå en snöig promenad för att komma till något okänt ställe, men så blev det inte. Helt plötsligt, från ingenstans läser jag på facebook att han ska ha en spelning i min hemstad Skellefteå om en vecka. Paniken spreds eftersom jag skulle befinna mig ute i min stuga i skogen med några vänner då, men efter många om och men så fick jag mig till spelningen. 

Det var ett av de mest magiska stunderna i mitt liv, och det känns så overkligt att det faktiskt har hänt. Jag fick sitta där i ett fullt café, ensam vid ett bord och se honom stå på scenen. Han sjöng låtarna jag så länge lyssnat på och vänt mig till när jag mått som sämst. Hela upplevelsen var så overklig. 

Jag fick prata med honom. Han kände igen mig från då jag skrivit med honom på internet. Han gav mig en kram och tackade mig för att jag kom. 

Det var den mest magiska, och mest overkliga, stunden i mitt liv.

2011-05-06 @ 17:19:53 / Vardag

Dear 16-year-old me.


2011-05-05 @ 20:25:00 / Vardag

Harry Potter tattoos

Att hylla det intensiva Harry Potter-deceniet med en tattuering är ju inte helt fel tänkt, men då gäller det att välja rätt motiv. Här kommer några... diskuterbara. 

2011-05-05 @ 12:20:11 / Vardag

Take me baaack!

Haha, stolt tjej!

Näe men seriöst nu då. Jag måste till London i sommar. Jag måste. Pengar och medresande är enda frågetecknet.2011-05-04 @ 21:37:08 / Vardag

Cykeltomtarna.

Lisette skulle ut och flytta sin cykel såhär i kvällskvisten, som tur var kom hon tillbaka oskadd. Jag kände mig skyldig att berätta historien om vad som kan hända om hon inte hade turen med sig. Såhär löd det. 


Ja man vet aldrig seru
man får vara försiktigt för cykeltomtarna
En kulen kväll kan dom dra sig fram seru,.
titta lit på cyklen
vakta över gårdsplan
tiss he kom nå folk.
cykelflyttarfolke.
sånna som duh.
och jah
Då kom he shmå tomtar
men sina minitoffler seru
he kan ta si småschtenen
läggarom i minitofflerna sina
å schlängom på cykelflyttarfolke
Då kan he gå vilt till
Int mången som komme från en minitoffelattack seru
Så he va ba turen som rädda digh ikväll seru
annars kund du gått därifrån meh blåmärken längs knäschkålen och bitmärken på hjässan

2011-05-04 @ 20:52:40 / Vardag

Så jävla bra! Haha!


2011-05-04 @ 18:53:53 / Vardag

When your hearts know exactly what it needs.
Älskade trappan från Harry Potter-filmerna. 
Fan så bra jag mådde när jag stod där.

Igår kväll kom jag över de mest fantastiska Harry Potter-videorna och jag höll på att dö. Sista filmen kommer ju för faaeeen ut i sommar. Åh vad jag kommer gråta floder. The end of an era. Uhhuuu.

HUR ska jag få tag i pengar till en Londonresa 5-9 Juli?... Eventuell sommarjobbslön hinner inte komma in på kontot... Men jag ska FANEMEJ dit. ÅH.

2011-05-04 @ 18:33:50 / Vardag

Du vill att livet ska vara vackert, ändå gör du det fult
Ganska skön dag ändå.
Dagarna har en tendens till att vara det nu för tiden.

Ikväll kan jag antingen åka iväg till Brännanskolan och se sjuornas show, bara för att, eller stanna hemma och göra diverse skolarbeten... Jag har väl kanske tre (?) uppgifter som ska lämnas in. 

Kanske borde jag lita på mitt förnuft och göra det som egentligen borde göras... 2011-05-03 @ 20:27:56 / Vardag

On the green


2011-05-03 @ 18:29:41 / Vardag

Peace, love and understanding

Otroligt trött! Somnade i soffan vid 4 och har inte riktigt vaknat sen dess. Och så verkar jag ha dragit på mig någon förkylning också... Inte bra! 

I eftermiddags var jag och såg på Gökboet, och guuud så bra den var! Vilka duktiga tjejer! Nu längtar jag verkligen tills nästa år då man själv ska stå där. 

Och så en sak till...
Varför måste Peace & love vara samtidigt som stadsfesten?! Åhååå skulle verkligen vilja åka dit. Bob Dylan ska dit för faaaaaan. 30 seconds to mars också. Uhuu... Men däremot så får jag ju se Robyn (hur det nu ska kunna vägas upp mot Dylan...) och så får jag träffa allt trevligt folk! Det kommer bli bra det med! 

Nu ska jag ut och gå med lilla Remus Lupin och lyssna på härlig musik. Det är trevligt det med.

2011-05-02 @ 21:56:45 / Vardag

Monday

Sitter med skolpapper och en tekopp och ser på hockeyn. Jag måste se till att lyckas slita blicken från TVn till papprerna... Inte det lättaste! 

Imorgon ska vi se teatertreornas uppsättning av Gökboet, kommer bli för himla kul! 


2011-05-02 @ 18:28:06 / Vardag

Hagelstorm

Idag när skolan slutat så överraskades jag, Lisette och Jessica av en hagelstorm. I ren panik sprang vi med cyklarna till närmsta tak, och där fick vi träffa en minst sagt annorlunda person. En mörkhyad kille (man?) som pratade nåt språk som nästan lät som franska kom fram till oss och tog Jessicas hand och började sjunga en låt som innehöll meningen "Come with me to afgahnistan". 

Redan här håller vi på att skratta ihjäl oss, och han skrattar också och är väldigt glad. Sen när han frågar efter Jessicas namn på engelska så hör inte Jessica vad han säger, och Lisette säger "Han vill veta vad du heter", och då säger mannen "Bara så ni vet så pratar jag svenska!" Så skrattar han och springer iväg! 

Hahaha gissa om vi skrattade mycket! Och tror ni inte sen att han kommer tillbaka? Då lägger han armen om Jessica, pratar om att Lisette ser fransk ut, att Jessica ser ut som en norsk och att jag bara ser svensk ut. Sen ber han om en kyss av Jessica, men hon säger att hon nog är för ung. Då skrattar killen högt och säger "Tycker du jag är gammal?!" 

Sen så skrattar vi väldigt mycket, han går, och vi skrattar ännu mer! Efter det gav jag mig iväg på cykeln medans Jessica och Lisette bestämt sig för att trotsa haglet med bussen. 

Jag trotsade haglet med Lady Gaga-utstyrseln, tada!


2011-05-02 @ 07:53:58 / Vardag

Trögaste dagen på veckor...

Uuuuh... Har bara sovit tre timmar i natt, och känner inte för skola på något sätt. Hur sliten som helst, så idag kör jag på uppsatt hår (för första gången!) 

Helst av allt vill jag bara sitta tyst i ett hörn med mina solglasögon, men tror inte det kommer bli så. När jag ändå kör på att göra nåt nytt idag så kan jag väl gå hela vägen, med en cambild! Kaffekoppen var nästan ett måste på den här bilden. Gosh vad jag behöver mycket kaffe idag.

2011-05-01 @ 16:19:22 / Vardag

1 eller 2?


2011-05-01 @ 15:30:38 / Vardag

Actors I love to love

Benedict Cumberbatch
Andrew GarfieldKlicka här för att höra han sjunga Bed intruder song! (Inbäddning gick inte...)

http://www.youtube.com/watch?v=JuY92Jwrppg

2011-05-01 @ 13:44:18 / Vardag

Valborg 2k11

Igår firades valborg på rovön med härligt folk! Vi grillade, skrattade, smällde smällare, lekte det årliga "1, 2, 3, ost" och lite annat! När det började bli kallt och sent så drog vi oss hem till Jessica och såg på Coraline, och efter ungefär hälften av filmen fick jag så sannslöst ont i huvudet att jag knappt kunde förstå det! Så ont har jag bara haft en gång tidigare. Varje gång jag vred på huvudet så sved det till så fruktansvärt. 

När jag lyckats få mig hem efter filmen och skulle låsa upp dörren hade jag så ont att jag skakade och kunde knappt tänka. Jag bara slängde av mig ytterkläderna, tog en ibumetin och gick direkt och la mig för att sova. Tur nog så vaknade jag upp helt utan huvudvärk! Lovely! :) 

Trots kriget i mitt skallben så hade jag en otroligt rolig kväll! Tack till allihopa! 
2011-05-01 @ 13:13:04 / Vardag

Give me!