2012-07-31 @ 00:12:09 / Vardag

I lived life your way, til the day I said no.

Sitter och tänker på framtiden. 
 
Så mycket framtid man har framför sig.
 
Och så lite som är förbestämt. 
 
 

2012-07-30 @ 13:37:56 / Vardag

Te, sång och fina vänner

Hade en fantastiskt fin kväll igår! 
 
Jag, Elisa och Stina träffades hos Mathilda (eller ja, i Mias lägenhet, men aja) och drack te och pratade! 
Det var så fint att se de igen, har saknat de så! Tänk att det var tre månader sedan vi träffade klassen sist, galet. Saknar klassen men inte skolan, precis som det ska vara! Är väldigt teaterabstinent också, men men... 
 
Jag hade tänkt vända tillbaka dygnen nu, men jag fick mig inte hem från Mathilda för än kl 4, så jag vaknade vid 11 ändå... suck. Idag har jag tänkt fortsätta på rensningen i mitt rum som jag påbörjade i Lördags, bli nog bra! 
 
Hoppas ni har en bra dag! 
 
 
 
Åh, teatern.. 
 

2012-07-27 @ 15:08:04 / Fotografi

Bilder på Johanna av mig

Här kommer några bilder jag fotograferade av Johanna! Enjoy! 
 
Kom ihåg att hon sytt kläderna själv! (förutom den vita skjortan men den har hon pimpat till)
 
 

2012-07-27 @ 00:58:02 / Fotografi

Bilder från dagens fotografering hos Johanna

Här kommer några bilder från dagens fotografering med Johanna! Varsågoda! 


 
 

2012-07-26 @ 22:20:25 / Fotografi

En dag bestående av fotografi

Idag har jag spenderat dagen hos Johanna i solen, och vi har fotograferat varandra i flera timmar! 
Hon har sytt en massa kläder som hon ville jag skulle fota åt henne, så då gjorde vi dagen till en liten photoshoot-dag! Vi smetade på smink och letade skuggor i ungefär fyra timmar. 
 
Vi gick även till Ica och köpte varsinn sallad som vi åt i solen! Härlig värre! 
Bilderna vi tog på varandra ska redigeras och rensas, så dom får ni se senare!
 
 


2012-07-22 @ 15:07:01 / Vardag

En söndag

Sen dag idag igen, har ställt om dygnet alldeles för mycket. 
 
Igårkväll var jag hos Carro med Jojjo och Lisette, och vi såg Batman the dark knight! Längesedan jag såg den så det var kul. Vill se den nya Batman också! Kanske på bio? Det vore nåt!
 
Och så vill jag se The amazing spider-man! Och Abraham Lincoln, the vampire hunter! Hahah! Vill på bio i alla fall... 
 
ÅH måste hitta på nåt snart. 
Kanske ska jag gå och göra det.
Låter bra.

Tjooooflöjt
 
 

2012-07-21 @ 14:52:14 / På scenen

Årets trästocks

Trästocks var då över för min del! 
 
Började med att åka dit i Torsdags och såg Lilla sällskapet först. Dom var ju jättebra! Har bara hört typ tre låtar av dem, men de var i alla fall vääldigt bra! 
 
Sen blev klockan halv tolv och MASKINEN kom! WOHO, fantastiskt! Hoppade och dansade och var så glad! Kunde alla låtar utom typ två och kände mig stolt! Ahh, så bra! 
 
Igår (fredag) så drog vi oss dit igen för att se Linnea Henriksson, och jieses! Hon levererade verkligen! Underbart bra! Vilken energi! Haha! Hon har jättebra låtar, hon sjunger jättebra, hon har fantastisk utstrålning, och det kunde knappt bli bättre! Såg att folkbladet (?) hade gett henne 4 av 5, och det förtjänade hon! Det var en riktig överraskning att hon skulle vara så bra! 
 
Det var bara Linnea vi såg på ordentligt igår, annars gick vi mest runt och såg lite låtar här och där av olika band. Det var trevligt i alla fall men nu känner jag mig mätt på trästocks för i år! 

Bästa låtarna jag bevittnat under trästocks:
Lilla sällskapet - 120 nätter i berlin
Lilla sällskapet - Jag vill ut
Lilla sällskapet - Om vingarna bär
Maskinen - Segertåget
Maskinen - Du suger
Maskinen - Liv och död
Maskinen - Alla som inte dansar
Maskinen - Krossa alla fönster
Linnea Henriksson - Jag vet nåt som inte du vet 
Linnea Henriksson - Dansa med mig
Linnea Henriksson - Lyckligare nu
 
"Jag vet nåt som inte du vet, träna att du hör det.
Du ser ner på nån som jag
Jag vet nåt som inte du vet, tror du sitter säkert
Du försvinner jag finns kvar"
Linnea Henriksson - Jag vet nåt som inte du vet

2012-07-19 @ 18:56:39 / Vardag

Kärlek vid sista ögonkastet

Haaaaallå igen! 
 
Solen är här, den kära vännen. Kul att vi får ses ett tag i sommar också! Dessa soliga dagar har jag spenderat i min fina stuga. Först med de fina vännerna Johanna, Lisa, Carro och Lisette! Vi solade, panikade för getingar, spelade massa sporter/spel, såg på tv, och hade det fint! Sen var jag så pass smart att jag glömde min neccessär där, så jag fick slänga mig in i bilen dagen efter och åka ut dit själv! Sov över en natt, och nu är jag här!
 
Hemma och taggar trästocks. Varför? Jo, MASKINEN. YEAH! 
Åh så bra ju! 
 
Äter nudlar också, och det är gott. 
Ha det bra! 
 
 

2012-07-15 @ 18:15:39 / Vardag

Hej i hatten!

God dag på er! Hoppas att allt är väl!
 
Ursäktar lite för mitt långa seriösa inlägg jag skrev i natt, det kom lite från ingenstans, haha! 
Nu tänkte jag dock skriva så som jag brukar, nämligen berätta om vad som hänt. 
 
Igårkväll körde jag och Johanna iväg till Bureå där det vankades filmkväll hos Lisette! Vi såg den väääldigt bra filmen Chronicle som jag sett förr (se den!) och en härlig film som hette Our idiot brother. Det var fint att ses och vi hade en bra kväll, vi såg också på roliga videor på youtube, roliga bilder och skrattade väldigt mycket! 
När klockan var över två så drog vi oss mot bilen och körde tillbaka in till stan. 
 
Trots att jag inte somnade för än vid fyra så vaknade jag av mig själv vid elva idag, och jag har haft en känsla hela dagen av att jag vill ut och göra någonting, men klockan blev mer och mer och när det vad dags att tvätta insåg jag att de rena kläderna jag har nu är pyjamasbyxor och hockeytröja, så det blev inte att hitta på så mycket. Däremot ska jag snart gå en promenad med Lisette nu när solen tittar fram! Det blir finfint det! 
 
Ha en bra Söndag! 
 
 
 
 

2012-07-15 @ 03:00:48 / Tankar

Det här med intressant blogg..

Att försöka skriva en blogg som är intressant för andra att läsa är inte det lättaste. Antingen måste man ha ett intressant vardagsliv, man måste bo på ett intressant ställe, ha en snygg klädstil, lägga ut snygga/roliga/viktiga bilder, skriva intressanta texter, reflektera och diskutera över viktiga ämnen, vara rolig, eller bara skriva om vardagshändelser som ens nära och kära tycker är kul att läsa om. 
 
Men när man, som jag, bara mest använder bloggen som ett sätt att berätta saker på, så är det inte säkert att det blir så intressant. Man använder bloggen mest för att det är sitt eget utrymme, man hoppas att någon bryr sig om ens vardag, att någon vill hänga med om hur jag mår och hur min vardag ser ut. Det handlar inte om att man vill att alla ska veta vad jag åt för frukost eller vad jag köpte på stan, det handlar om att ha en gnutta uppmärksamhet och ett ställe att visa upp sig på. Vad skulle det annars vara till för liksom? 
 
Jag själv tycker det är intressant och kul att läsa om vad mina vänner gör, hur deras vardag ser ut och vilket liv de verkar leva nu. Även bloggar av människor som bor på ovanliga ställen tycker jag är intressanta, och folk som lever annorlunda liv. Men frågan är hur man själv kan skriva en intressant blogg utan att ha något som gör att ens blogg "står ut i mängden". 
 
Nu menar jag inte som i att man vill ha en känd blogg, bara intressant. Jag undrar mycket över hur de som faktiskt läser min blogg tänker, om de bara kollar in för att se om jag lagt upp något speciellt och sen bläddrar förbi eller om de faktiskt är intresserade. 
 
Kommentarer har mycket med det att göra. Man får ju aldrig kommentarer som: "Åh vad kul att du fick sova ut! Jag gillar att höra sånt här! Hoppas du fick en fin kväll trots regnet!" 
Haha hur skulle det se ut om alla skrev sånt? Nu är det ju så att jag inte tycker man ska klaga på att man får för lite kommentarer, men på samma sätt som man själv står i rampljuset i sin blogg och lägger ner tid och möda på att hålla den intressant så vill man ha feedback så klart. Skulle man uppträda på scen flera gånger i veckan och aldrig få applåder, kommentarer, kritik eller någon reaktion så skulle man börja undra över varför gör jag det här? Är det uppskattat?
 
Det är ju faktiskt allt handlar om egentligen. Man vill stå i rampljuset, av någon anledning, och man vill veta vad läsarna tycker. Om man bara vill "skriva av sig" så finns det massor av dagböcker att köpa på närmaste Bokia. 
 
Och jag tycker även att jag är dålig på att kommentera. Jag borde göra det mycket mer! Speciellt på bloggar som tillhör de jag känner, de måste ju få feedback av mig! 
 
Nä men hörrni, nu har jag skrivit ett långt inlägg om just att blogga. Kanske är det dags att sova, klockan börjar bli mycket. Ha det gott! 
 

2012-07-14 @ 16:59:34 / Vardag

Jag saknar er mer och mer

Nejmen hallå där! 
 
Finns det någonting svårare just nu i mitt liv än att blogga? Tveksamt, haha. 
Jag jobbade min sista jobbdag igår! Det känns suuuveränt ska ni veta! Officiellt ledig nu! Wooo! Jag inledde min ledighet med att åka till Johanna och se på Fantastic 4 och Dum och dummare! Hahaha alltså älskar Dum och dummare, fantastisk film! Säg vad ni vill om Jim Carrey, men han är ett geni! 
 
Idag tyckte jag det skulle kännas skönt att sova ut, så jag drog ner rullgardinen till max och stängde av ljudet på mobilen. Det resulterade i att jag sov till klockan två. Jippie. Hela dagen borta! Tur att jag har något trevligt att se fram emot ikväll då! Ska nämligen hämta upp Johanna och köra ut till Bureå där Lisette finns, så ska vi äta mat tillsammans och se bra filmer! 
 
Måste också berätta om anledningen till min fina rubrik (haha). Jag drömde nämligen att sommaren var slut och folk skulle flytta iväg till Sveriges alla hörn, och då träffades min fina klass en sista gång och vi styrde klassfest. Så fint det var! Saknar alla så! 
Dessutom lyssnar jag på Melissa Horn och skäms, och jag ändrade lite så det passade in på detta fina inlägg! 
 
Jag kan inte lova att jag kommer bli bättre på att blogga, det är svårt när man inte gör mycket spännande och man inte får feedback från kommentarer och så. Men jag är dålig på att kommentera jag med så jag klagar inte! Haha

NÄ, nu ska jag lägga av! Ha en fin Lördag alla där ute! Och här kommer en liten påminnelse till alla tumblr-hipsers!


 

2012-07-14 @ 15:10:04 / Fotografi

Från instagram

 


2012-07-10 @ 12:52:47 /

Guten morgen!

Äntligen funkar min blogg.se-app! Wohoo! Haha vad sämst jag är på att blogga, inte uppdaterat på jättelänge. Jag jobbar ju som bara på vardagarna och i helgen har mina föräldrar varit i Ryssland och då åkte jag till Mathildas stuga ett dygn! Hade det jättefint, vi fiskade stora aborrar och envisa gäddor till halv ett på natten, såg Harry Potter och fången från Azkaban på VHS och hade det bra! Nu är det Tisdag och jag är tillbaka på jobbet. Det här är min sista jobbvecka och sen är jag leeeediiiiig! Känns fantastiskt! Ha det bra allihop!


2012-07-03 @ 09:40:58 / Vardag

I am missing you more than yesterday

God morgon alla glada! 
 
Då var man uppe och redo för dagen som heter Tisdag! Idag står tandläkarbesök och jobb på schemat, trots att jag är trööööött som bara den! Kom inte hem för än vid tre i natt då vi firat Johanna! Vi åt glass och jordgubbar, lekte roliga lekar och spelade charader hela natten! (charader är ju bara för kul!)
 
Dessutom fick vi konstiga ord och meningar som "rumpomröstning" och "racerbabyn"! Men svårast var nog när jag fick Waka waka och skulle försöka visa att det var en låt jag sökte, att det var samma ord två gånger och självklart att det var självaste waka waka! Kunde som mest bara stå där och röra på höfterna, hahaha. 
 
MEN nu ser jag att klockan springer iväg och jag måste skynda mig! Ska försöka blogga mer snart! 
Tjoflööööjt! 
 
 
 

2012-07-02 @ 18:19:50 / På scenen

Åhh vilken helg!

Alltså åh, Dead by april i Lördags och jag är fortfarande i extas! Börjat lyssna på dom igen, mycket! Såg tourdiaries med Jojjo och har också (ÄNTLIGEN) beställt Incomparable special edition! 

Jag har hamnat i DBA-träsket, så som jag alltid gör direkt efter jag sett dom live, haha! Åh dom är bara såååå braaaa! 

Nu till Lördagen.
Jag var då med mina trogna kamrater på Stadsfesten redan vid klockan åtta. Kamraterna var Jojjo, Lisette, Jessica och Lisa och vi tillbringade början av kvällen i öltält med musik, dans och folk! Strax före tolv tog vi plats framför scenen och jag ställde mig längst fram (förutom en snubbe som var framför, men iaf) och trodde jag skulle få stå själv, men så kom Oscar och var snäll och stod med mig! Woho! 

Dom började spela kvart över tolv, och det var så gaaalet bra! Headbangade så att jag fortfarande har ont i nacken, skallade någon som stod bakom mig (förlåt för det, hehe) och hoppade och skrek och åååh! ÅHH! SÅ BRAA... 
När dom var klara så träffade jag upp dom andra som stod längre bak och vi ställde oss i kön till signeringen! (Jag visste ju att det skulle vara en eftersom jag skrivit med Jimmie och frågat det dagen innan, hehe) och vi fick vänta ett tag och sen var det då våran tur! Jag var så glad, fick äntligen krama Pontus och Alex (och dom andra då men dom har jag kramat förr, haha) jag fick deras autografer, och när jag kramade Jimmie så sa han att han kände igen mig från facebook! (koolgirl99 här alltså! hahaha!) (och nej, jag är inte tretton om någon trodde det..) Det var i alla fall jättekul alltihop och så fick jag mig en bild med Alex och Jimmie! 

Nu är jag bara glad och lever i lycka och längtar tills Luleåkalaset! Måste ju bara åka dit, tänk att se DBA två gånger samma sommar! Haha! 

Nä nu ska jag snart åka till Jojjo som fyller 19 hela år idag! Hurrahurra! 
Här kommer två bilder från i Lördags och så hörs vi sen! 
 

vet att jag blev ful men kolla Alex och Jimmie, sötingarna! 
 
Där ser ni en suddig bild på mig som Zandro tog från scenen! Wooo!