2011-09-29 @ 18:50:09 / Vardag

Halloween comming up!

Halloween, en av de bästa högtiderna som finns, är här om en månad! Ikväll blir det halloweenplanering och jag har idag bestämmt mig för vad jag ska klä ut mig till! 

Tänker inte säga det än, men här har ni en ledtråd! Det kanske inte är så jättesvårt, men gissa!

2011-09-28 @ 18:45:12 / Vardag

Before the sun goes dark
Hejsanhoppsan! 

Iväg på en promenad men Jojjo och Carro alldeles strax, sen blir det skoljobb och förhoppningsvis antingen en film eller fixande med bilder. Men ja, vi får se hur kvällen slutar! 

Ha det bra nu peeps, så hörs vi snart! 

2011-09-28 @ 07:50:04 / Vardag

Just another wednesday.

Hej Onsdag! Kul att se dig!

Idag står kort skoldag, sånglektion och körlektion på schemat! 
He bliii bra!2011-09-27 @ 21:29:57 / Vardag

En blogg som är lite sådär som den är.

Jag känner att jag har dålig struktur på min blogg. Blir aldrig nöjd med designen eller någonting. Vill förändra den igen! Hahaha. Dessutom har folk problem att se min blogg och header, så det måste förändras... 

Måste bara bli lite inspirerad så förändringen kan ske!


2011-09-27 @ 14:24:03 / Vardag

Samhällslektion.

Det är inte bra för lärare att ge klassen tillgång till datorer av något slag på lektionstid. Det finns bara ett slut på den lektionen, inget arbete, alla på facebook. Eller som jag, både facebook och bloggar med en flik tillägnad skolarbete som man kan blicka över på då och då. Men shhhh, säg inget till Fredrik!

Dricker halvkallt snabbkaffe i (enligt Julia) en jättemugg och är glad över att solen skiner. Imorse blev det buss för mig och Lisette eftersom att vi blev rädda stromen, men den la sig ironiskt nog direkt vi kom fram till skolan. Så nu blir det en promenad hem!

Känner starkt för att kika in på hemmakväll på hemvägen. Kanske hittar man någon trevlig outlet-film! Igår köpte jag nämligen The hangover, The lovely bones och Get him to the greek!

Men ja, nu måste jag kika in på skoljobbsfliken en stund. Skriver mer senare!


2011-09-26 @ 21:40:43 / Vardag

Det är inte ens kul hur snygg han är!


2011-09-26 @ 08:00:24 / Vardag

Mondäg.

Ny vecka! Lisette väntar på mig ute vid vägen nu så tjoooooo. 

Triplett på cam, I know you love it. 

2011-09-25 @ 14:11:05 / Vardag

Söndag är dagens namn. Del 2.

Så, det var bättre. 

I fredags när vi hade samhälls så kan jag meddela att det blev lite (mycket) facebookkrig mellan de kära klasskamraterna. Spamm kan man också kalla det. Albin och Jessica blev crazy och kickade, men de fick komma tillbaka. Mer än så behöver jag inte säga. 

Det var då på fredagen vi var i fontänen och det, efter att jag blivit genomblöt av de timmarna i fontänen så drog jag mig hemåt. Kära lilla Jojjo bjöd lite snabbt och spontant in till idoltittning hos henne men jag orkar rent ut sagt inte, och dessutom skulle jag upp klockan 5 på morgonen dagen efter för att jobba. Jag han inte ens se idol när jag kom hem, men jag har konstaterat att kära Nicholas inte kom vidare, och det sög ju. 

Och kan någon säga mig VARFÖR jag säger att jag inte ska se idol, men så ser man en halvtimme av en audition här, ser en annan för sällskapets skull en annan dag, sen vill man bara se hur det går för dom, sen tycker man ju att gruppuppträdanderna är himla kul att höra på, och så är man plötsligt fast. Dumma idol. Även om jag inte bryr mig om hur det går i tävlingen så är det ändå kul att se. Damn you TV4. 

I Lördags hade jag det bra. Åkte en snabb sväng till stan med Jessica och hon köpte Dead island-spelet. På kvällen så skulle nämligen jag, Lisette, Jessica och Ida ha en TV-spelskväll och spela "skräckspel". Vi spelade Dead island i kanske 4 timmar och Alice - madness returns i 2. Väldigt roliga spel! Man blir som sugen på att äga ett PS3 när man ser grafiken, men jag rör aldrig mitt PS2 och jag tror det skulle bli samma sak om jag hade ett PS3. 

Vi hade det i alla fall väldigt bra med en massa popcorn, kladdkaka och sånt! Kul att träffa Ida också som jag inte träffat på flera veckor! 

Imorse var det då dags för jobb igen, men bara en halvtimme klockan halv nio så det var lugnt. När jag gick genom längs den ödsliga gågatan och in på torget så möttes jag av bilder, ljus och rosor kring en av de stora gatlyktorna. "Stoppa dödsstraffen i Iran" stod det på lappar, och när jag gick fram läste jag om en kille som varit 17 år och blev hängd som straff för att han dödat en man som ung. Bilderna var hjärtskärande. Tänk vilken värld man lever i. Och tänk så jävla lycklig man är för att man lever i det samhälle vi lever i här i Sverige, som kan se på resten av världen och alltid bli överraskad över att den är så sjuk. 

För efter att jag jobbat min halvtimme, satte jag mig på min cyckel, trampade hemåt, åt en god frukost bestående av gröt, macka och kaffe med skummad lattemjölk. När jag ätit la jag mig i en varm och skön soffa med TVn påslagen och sov ostört i fyra timmar. 

Vilken jävla värld man lever i alltså.

2011-09-25 @ 13:44:44 / Vardag

Söndag är dagens namn.

Okej, vill börja med att förklara länken i inlägget nedanför. Min kära moder har en app som heter Ladida, som gör att när man sjunger in i micken så lägger telefonen sen till bakgrundsmusik och autotunar ens röst! Haha det är väldigt kul! Och just det jag sjöng var bara nåt jag och Jessica fick på hjärnan i fredags. 

Appen finns bara till iPhone och kostar 7 kr! Dessutom kan man köpa till ett rap-packet och ett gitarr-paket för 15 kr st! 

Till något helt annat nu då. 

Jag har varit dålig på att skriva inlägg i bloggen på senaste, det mesta är väl att jag slänger upp nån video eller nån bild. Nu tänkte jag ta mig tid och berätta lite om de senaste dagarna. 

Veckorna känns nästan bara roligare och roligare på skolan, man blir som så glad av klassen. Alla är så fina. 
På teatern gör vi roliga improvisationsövningar och textövningar som blir lite jobbiga när dom handlar om en pojke som dör i en sjukhussäng. Tolv uppsättningar skulle vi hinna göra och spela upp på en timme, så man märker ju att ribban höjs. 

Det har nog inte gått många förbi att vi som går Avancerad teater gjorde en installation i den kända fontänen "Lyftet" på torget på frikvällen. Klockan halv sju, sju och halv åtta satt vi i och på fontänen som olika kända konstverk med en touch av Skellefteå. Tillexempel så var jag Mona Lisa och satt med en AIK-halsduk, och bredvid mig var Elisa som Flickan med pärlörhänget, fast det var ett paltörhänge. Väldigt vackert. 
I lördagens tidning kunde ni även läsa om oss, väldigt fina var vi och Mathilda fick pryda framsidan av del två! 

Det är så fruktansvärt kul att gå teater, och det roligaste är nog att man alltid får göra så annorlunda saker. En vecka dansar jag runt på en scen som Justin Bieber i en musikal och sjunger en fin låt från Billy Elliot, och nästa vecka sitter jag som Mona Lisa i en fontän mitt på torget i 45 minuter. Himla bra liv alltså. 

Jag tänker ofta på hur otroligt annorlunda roller jag har haft, och här ska ni få ett litet smakprov på min lista.

- En död piratmamma, alltså ett spöke.
- En rullstolsburen utstött tjej.
- En äcklig häxa.
- McDuff från McBeth.
- Frollo från ringaren i Notre dame.
- Ankmamma.
- Justin Bieber.
- Mona Lisa (ja hon fick hoppa med i listan på roller).

Nu kom jag inte på så mycket mer, haha. Men kommer nog på nåt senare. 

Men alltså. Nu känner jag för att skriva mer. Och långt. Vi gör så här, jag gör ett till inlägg, he blir bättre!


2011-09-24 @ 15:46:58 / Musik

Min nya hit

Gå in här och lyssna på ett smakprov på en fantastisk låt! (yes, det är jag som sjunger)

http://khu.sh/usersong_4e7d91dda9e15

2011-09-24 @ 11:27:35 / Vardag

Problem med min blogg?

Jag har hört att tre personer har problem med att se min blogg, och jag undrar vad det beror på...

Någon fler som har problem att se min blogg? På vilket sätt?

2011-09-23 @ 14:52:00 / Bara roligt tjoller

Flitig klass.

Samhälls.


2011-09-22 @ 16:26:24 / Vardag

Inte fula!

Åhh..


2011-09-21 @ 13:21:14 / Musik

Dead by april - Incomparable

Idag släpper Dead by april sin nya skiva "Incomparable", och damn it's goood! Love it!2011-09-20 @ 20:15:06 / Vardag

An order comming up

Har precis beställt hem förstoringar på några bilder från Harry Potter premiären, det blir finfint! Halva priset på förstorningar på fujidirekt.se! Skynda fynda! A4-storlek för 5 kr! 40x60cm för 35! Supervärt! 

Sitter och ser på Idol, varför fortsätter jag att se det när jag inte gillar det? haha jobbigt läge. Dricker i alla fall en stor köpp chai latte, så det är bra! 
2011-09-19 @ 00:03:55 / Vardag

Ibland är det jobbigt med Söndagkväll, ibland inte.

En del Söndagkvällar kommer jag på mig själv med att tycka det är jobbigt med skola följande morgon, men så kommer jag på att jag bara har filosofi på förmiddagen och då känns allt bra igen. 

Imorgon tar jag med mig termosmuggen och min nya fina kofta, det blir braa! 2011-09-18 @ 15:23:30 / Vardag

CHAI LATTE I NÖRRLAND

WHY YOU SO DELICIOUS?! Ååååååååååååååååååh så goooooooooooooooooooooooooott! 

Gör såhär:

Koka vattne,
Stopp ner teklämman me chai te i köppen,
Häll på vattne (halva köppen),
Låt he dra.

Värm latte art mjölk (eller vilken du nu vill ha)
Häll upp i en behållare, skumma mjölken me mjölkskummarn, om du ha n'sån.
Annars visparu ba i kastrulln.
Ta bort teklämman.
Sockra lit i köppen om du känn före.
Häll på mjölkn, men du ska ha mest skum. 
Ja bruk ha nästan bara skum, för he e gööött.

Sen så drickru uppe. 2011-09-18 @ 14:59:07 / På scenen

Helg!

Ja nu är det Söndag igen och jag känner att jag inte skrivit nåt i bloggen på länge! 

I fredags så visade vi upp våran musikal på skolan, och det blev näst intill en succé! Skrattet från publiken var minst sagt högt och vi gav järnet! 

Varför var musikalen så rolig då? Kanske för att Jessica plötsligt dök upp såhär.Och så glittrade hon. Alltså, hon var Edward Cullen!

Och sen kom då jag fram, och jag såg ut såhär. Jag spelade den charmiga Justin Bieber. Väldigt fint var det! 


2011-09-17 @ 17:43:50 / Vardag

Tävling!

Jag är med och tävlar om att vinna en supersnygg vit iPhone 4 på Sveriges största gayblogg, www.dennism.se!
Vill du också vara med och tävla? Gå in på hans blogg! 

Tävla om en vit iPhone 4 i Sveriges största gayblogg dennism.se!

2011-09-15 @ 07:12:58 / Videoklipp

Sexyness

Klicka på play här nedanför, om du vill må lite bättre idag. 2011-09-14 @ 15:29:17 / Bara roligt tjoller

Hahaha

Men alltså, va? Hahaha2011-09-13 @ 18:48:14 / Vardag

Att vara avundsjuk.

Kallt och bött. Regn. En halv mils cykeltur. Suck. 

När man har en tung kasse på styret med diverse dyrbara saker (plattång och locktong, hehe), och det regnar rejält, och man måste hålla paraplyet i en hand, man vinglar, har svårt att växla och att starta från stillastående, och man blir blöt och kall av regnet som lyckas komma på armar och ben, så känns tillvaron ganska jobbig.

Sen stannar man i ljuskorsningen, och så ser man en kille man blir så jävla avundsjuk på. Där ligger han, i en lurvig, varm och torr onepiece i en mjuk barnvagn med regnskydd. Tänk så mysigt det måste vara där inne, med regnet smattrandes mot det igenomskinliga regnskyddet. Fan så gött man skulle må. 

Varför kan inte alla åka runt i barnvagnar? Eldrivna som styrs från insidan, typ. Dom behöver inte gå mer än 7 km/h eller så, och man kan ju bara köra dom på cykelvägar. Det vore faktiskt väldigt nice. 

Där har ni en bra affärsidé! 
typ.2011-09-13 @ 18:38:35 / Fotografi

Snyggaste klassen i stan

2011-09-13 @ 08:43:14 / Vardag

Att promenera med vänner


2011-09-11 @ 23:36:24 / Vardag

Jag sa aldrig att det var förlåtligt

Perspektiv.


2011-09-11 @ 21:08:14 / Vardag

Så här kan en Söndag också se ut!

Hejsan hoppsan i bloggelibloggen! Allt bra där ute i internet? Läst nåt intressant? Fått nån rolig kommentar på facebook? Beställt nåt trevligt? 

Jag är glad och nöjd med livet, sovmorgon imorgon som är guld värd, har övningskört från stugan och hem (minus e4-biten), skrivit lite grann, druckit gott kaffe, James Phelps har skrivit till mig på twitter, jag ska koka chai latte (HAR LATTE ART-MJÖLK HEMMA), och snart hoppar Harry Potter upp på TVn! 

Bra Söndag, helt klart! 


2011-09-11 @ 09:52:09 / Vardag

Sunday bloody sundaaay

Härlig dag idag!

Solen skiner och kaffet smakar gott. På väg ut till stugan för att bestämma golv, sen blir det lite bilkörning och när jag kommer hem blir det skoljobb! 


2011-09-10 @ 09:56:11 / Bara roligt tjoller

Det som var vackert då är vackert nu.

George Shannon är en man som undersöker klassiska och dagens filmikoners anatomi och utseende, och skapar dom här fantastiska bilderna. Våra skönhets ideal kanske inte har förändrats så mycket under åren trots allt.
2011-09-09 @ 17:05:37 / Vardag

Dålig bloggvecka.

Ja, alltså... Det är svårt att blogga när man inte har något intressant att skriva om. 

Haft en hyfsat vanligt dag, teater på förmiddagen och samhälls på eftermiddagen. Dessutom hade jag min första sånglektion för i år, och jag fick min sångläxa. En klassisk låt på italienska! Det blir spännande... haha. 

Ikväll blir det att ta det lugnt med Johanna, popcorn och en film. Imorgon ska jag upp och jobba klockan 06:00! 
Men ha en bra helg, kära läsare, så hörs vi senare!

2011-09-08 @ 08:59:48 / Vardag

Idag är jag ett troll.

När håret fått nog, och det valt att gå sin egen väg.2011-09-08 @ 08:57:41 / Vardag

Sovmorgon

Att ha sovmorgon är underbart. Idag börjar jag bara en timme senare än vad jag brukar, men det ger mig tid att inte stressa och att äta en god frukost! Koka det godare kaffet, skumma mjölk till och göra en pressmacka! Mmm! 

Idag har jag bara två teaterlektioner vilka båda består av diskutioner inför hösten och våren! En massa spännande kanske bestäms idag, we'll see! 
random kaffekopp

2011-09-05 @ 07:58:26 / Vardag

En ny måndag!

Och så blev det måndag igen trots allt! Börjar väl veckan som jag gjort några veckor, med en superschnygg webbkamerabild! 

Mina finfina torgvantar fick hänga med! 

Ha en bra vecka nu peeps! Ciaao!

2011-09-04 @ 23:11:55 / Vardag

Flytta ut och brittiska Wallander.

Idag har jag flyttat ut mig ur mitt rum och bosatt mig i övervåningens vardagsrum. Det är changes på gång, nya väggfärger och en massa fint! Blir nog hur bra som helst. 

Idag har jag även klippt gräsmattan och räffsat gården, och nu sitter jag och tittar på den brittiska versionen av Wallander. Älskar allt svenskt som är med, och hur dom uttalar "Kalle", "Skåne" och "Ystad", haha. Lite roligt att jag aldrig sett svenska Wallander (eller Beck heller) men att jag nu sitter och ser på detta. Jag är inget jättefan av remakes men ändå. 

Nu snart börjar en dokumentär som heter Verklighetens Rainman, verkar spännande. En man som är ett geni inom 15 olika ämnen, har läst 10.000 böcker och minns varenda stavelse. Han är samtidigt "gravt efterbliven", som TVguiden kallar det. 

Ha det bra nu läsare ute i cyberrymden, så hörs vi senare!

2011-09-04 @ 21:25:00 / Vardag

Sådär jättejätteglaad!

IGÅR FICK JAG MITT POTTERMORE MAIL FÖRRESTEN! 

Åååååååh så magiskt fiiiiint alltiiiiiing äääääääääär! Ni mååååste bli medlemmar när sidan släpps för alla i Oktober! Alla av er! 

JK Rowling har skrivit ner fakta hon själv gått och burit på i tretton år, som historierna och Petunia och Vernons förflutna, McGonagalls hela liv och allt! Hur fantastiskt som helst att läsa. Dessutom får man sin egen trollstav och så blir man indelad i elevhem. Man tar ett test som JK Rowling själv konstruerat, och frågorna är inte särskillt självklara. Till exempel så är en fråga "Left or Right?". Och frågorna slumpas så man inte kan komma ihåg svaren och på så sätt försöka fuska sig till att hamna i ett visst elevhem. 

Jag har blivit sorterad, och jag bleeev... GRYFFINDOR! 
Känns asbra, har alltid velat vara en Gryffindor, men det hade varit kul att hamna i Hufflepuff eller Rawenclaw, så man skulle få reda på mer om dom. Man vet ju redan mest om Gryffindor, såklart! 
Men jag är heeeeelt klart nöjd, känns bra att JK Rowling tycker jag är Gryffindorare! Hade det blivit nåt annat hade jag börjat fundera på vem jag egentligen är, hahaha. 

Som Evanna Lynch (hon som spelar Luna Lovegood, Rawenclaw) skrev på twitter efter att ha blivit placerad i Gryffindor: "It feels like JK Rowling just told me I was a man!"


2011-09-04 @ 11:44:07 / Vardag

Teaparty with the girls
2011-09-02 @ 13:29:26 / Vardag

Teparty

Snart kommer några fina tjejer hem till mig för teparty! Blir nog väldigt mysigt! :) 

Ja, jag vet ni älskar webbcamerabilder!


2011-09-01 @ 17:35:57 / Vardag

20 years ago today!

Idag är det tjugo år sedan Harry Potter åkte med tåget till Hogwarts för första gången!