2012-04-29 @ 17:00:58 / Vardag

Och mitt liv, är bara miiiiiiitt

Hej i stugan!

Solen skiner och livet är härligt! 

FANTASTISK klassfest i fredags, bara för att jag gillar alla så mycket så var det fantastiskt. Vi dansade, sjöng, umgicks och hade det fint! Vi var även sju stycken som även sov över till nästa dag, åt rostade mackor, lyssnade på vinylskivor och hängde i soffan. Fint ju! Så glad att man har fina vänner. 

När jag kom hem vid 12 så somnade jag direkt, vaknade vid fyra och då var det bara att byta om, fixa till gårdagens smink, sätta upp håret och bege sig till Carro som bjöd på hemmagjord pizza i deras nya, fina kök! Vi fick fin efterrätt och vi satt och pratade länge och väl! Jag säger det ingen, så fina vänner jag har! Blir så glad! 

När jag kommit hem gick jag nästan direkt och sov. Idag har däremot varit en rätt produktiv dag! Har beställt en studentklänning (!), hittat mina solglasögon (!), rensat upp, tittat bland gamla foton och hittat bilden jag ska ha på studentskylten! 

Känns sjukt att studenten kommer så fort. Vad hände liksom. 
Men det blir nog bra ändå. 2012-04-25 @ 14:33:54 / På scenen

Vackert

Jag vet att jag tjatar, men det gör man när man är lyckligBilder tagna av mig, Stina och kanske någon av Lisette, vet inte riktigt.
2012-04-24 @ 23:34:50 / På scenen

Städar vi ur vår själ

Med tomma hjärtan städar vi ur vår själ
Lämnar allt som vi visste var bra

Riv bort det liv vi älskar
Och stå ensamma och tomma kvar

Men hur kan ett hjärta så tomt,
så stucket, skuret och ömt
Ja hur kan ett hjärta så tomt,
Känna kärlek så stark som idag


Det känns typ så.
Uhuuu.


2012-04-24 @ 23:24:23 / På scenen

Jag känner mig odödlig doktorn, men inte levande.

Kära vänner. Nu är föreställningarna i Skellefteå över. 

Det känns så sorgligt, vi har haft det så förbannat bra tillsammans. Vi har bott på Nordanåteatern och bara haft varandra där. När man kom dit på morgonen kokade kaffet, någon åt frukost, någon stod i duschen, någon kom för sent till mötet, precis som det ska vara. Middagarna som åts vid bordet framför Family guy... Snyft! Det känns som att allt är över nu.

Men nej! Så ska jag inte tänka, för att det är inte ens sant. På fredag skuttar vi dit igen och repeterar ännu en gång, inför Luleå! Det kommer bli så bra så. 

Jag måste ju såklart också prata om hur fantastiskt duktiga alla är. Herregud alltså! Som alla har jobbat och slitit och tvingat sig dit trots sjukdomar och annat, bara för att kunna prestera sitt bästa för att vinna över publiken. Och det lyckades vi med. Vi har spelat för över 1200 personer, och vi har blivit så hyllade så. Fantastisk publik må jag säga! Underbart! Vi fick testa på att spela för både en engagerad publik som gav oss massor av energi, och en intesåvärst-engagerad publik som vi gav energi till för att vinna över dom! Men oj så kul det har varit.

Iiiiiih. Kan inte riktigt tänka, och inlägget blir slarvigt, men så får det vara. Tänker på hur bra jag trivs på teatern. På självaste scenen och logerna och allting. Ensam på en nedsläkt scen med tomma publikplatser är det bästa stället att stå och tänka på, jag lovar.
"Jag älskar det här stället, man kan vara precis vem man vill"

Det sägs mycket klokt i den där pjäsen. 
Nej men hörrni. Virrigare inlägg får man leta efter.

Nu ska jag bara lägga mig och sova, skatta mig lycklig, vakna utvilad, dricka en kopp te, åka till skolan och skriva något fantastiskt, trivas bra och fortsätta dagen. 

God natt på er alla.2012-04-23 @ 00:03:22 / På scenen

Så fantastisktttt

Teatrare, jag är så stolt! Så fruktansvärt stolt att jag bara vill... Ååhh!

Premiären var alltså ikväll, och jieses så bra alla är! Fantastisk publik också, och allt gick bara som smooort!

Och jag är så slut på, men så lycklig. Jag tycker min kommentar till Mathildas blogg summerar min känsla rätt bra.


"Åh alltså hur kan man befinna sig i en sån salighet som jag känner mig i?! Finaste personerna i världen som skapar något magiskt genom att arbeta sina asses off! Helt totalförstörd av stress, onda axlar, onda fötter, trötthet och diverse men ändå vill jag komma till nordanå så tidigt som möjligt imorgon och dricka den där tekoppen med allihopa! "

Precis så känns det.
Nu ska jag sova så att morgondagen kan närma sig fortare.2012-04-19 @ 22:14:25 / På scenen

När man har ont men är lycklig

Åh klassen, varför är ni så bäst?

Alla kämpar med repliker och jobbiga scener, tolv timmars pass, korta pauser, och alla är fortfarande så fina och härliga att vara kring!

Ksenia fyller 19 idag (hurra!) och hennes mamma hade bakat ryska piroger till oss alla! Jättegulligt! Och goda var dom!

Nu ska jag ta en tidig kväll för att orka med morgondagens tolv timmar på teatern. Tänk att man kan vara så slut, så trött, man har en skön säng i ett tyst rum att gå till, men ändå längtar man tillbaka till teatern.
Klass, ni är bäst!2012-04-16 @ 08:08:25 / Vardag

If I can't have you the way I want you, I don't want you at all

Hej där! 

FÖRLÅT. Jag är sämst på att blogga nowadays. 
Men jag kan berätta att nu är det jävlart dags med teatern här! Vi har premiär om mindre än en vecka och nu är det fulltidsrepetitioner! ALL IN är det som gäller! 

Förutom att veckan säkert kommer bestå av stora slängar panikattacker över att saker inte är klara, folk som inte dyker upp, och liknande, så tror jag det kommer bli förjävla kul! Vi flyttar ju nämligen in på Nordanåteatern! 

Men nu måste jag dra mig till skolan! 
Och ett tips, vill ni följa mitt liv ytterligare ett steg förutom blogg, facebook, twitter, tumblr och gudvetvad (haha åh så deprimerande...) så har jag ju självklart Instagram! 

Almalindstrom1, heäjade! Följ och beundra vackra bilder vetja! 
2012-04-12 @ 15:21:47 / Resor

Very long time since I spoke to your pretty face
Nu är jag hemma och i ordning och allt sånt! 

Efter en helg full av skoterkörning, kortspelande, gottätande, hungerspelsläsande och tåfrysande så sitter jag nu vid datorn och kikar runt! Jag kan börja med att be om ursäkt för att jag inte bloggat tidigare, kom ju trots allt hem i Måndags (hehe). 

Men i fjällen var det bra i alla fall. Hade svinont i huvudet en dag, läste halva dagen därpå, men fick köra skoter flera timmar per dag så det kändes bra! Försökte även slå mitt hastighetsrekord men he gick inte... Men dayum så kul det är när det går fort! haha. Det är verkligen skillnad på att köra 100 km/h i bil och på skoter. Tänk på cykel då! Eller... eh... skateboard! 
Haha SAK SAMMA. 

Är inte riktigt inne i bloggandet eller ordformuleringen så förlåt för osammanhängande inlägg! 

Nu ska jag fortsätta glida runt på intranätet. Vi hörs alldeles snart! 2012-04-05 @ 08:59:10 / På scenen

God morgon, god morgon!

God morgon världen! Vilken fin dag! 


Sitter nu och dricker te, Skellefteå AIK-te! Väldigt gott! Det är tillockmed fina små guldkulor i det! 

Igårkväll såg jag föreställningen Järnnatt med klassen. Huvva så bra. Den gjorde ont på en massa sätt och berörde hela tiden. Den handlar om Leo som går sista året på gymnasiet, och han syns inte. Han är bara osynlig för alla. Sen träffar han en kvinna och börjar umgås med henne, och hon har varit med om en hel del. Iihhshshhchh så bra den var! Den får mig att själv vilja stå på scenen och bara spy ut ett budskap till en publik så att dom vrider sig i stolarna av obekvämlighet! ACSHCH. 

MEN. Nog om det. Nu ska jag ju snart till skolan och öva själv! Scen tolv. Massa repliker och sånt, blir så fint så! 

Och om ni inte har insett det än, så ska ni veta att våran premiär är om TVÅ VECKOR. TVÅ FREAKING VECKOR. 
Ni ska komma och se den, allihop! 

22 april kl 19:00 på Nordanåteatern, biljettlös. 
Just sayin.

2012-04-05 @ 08:45:41 / Vardag

Mycket har hänt sedan vi sist la ögonen på varandra.

Hej kära bloggen och bloggläsare! 

Jag skäms nästan, har inte bloggat sen förra lördagen! Vad hände liksom? Haha. 
Jag har helt enkelt varit upptagen, inte vetat vad jag ska skriva om, osv, men nu kan jag köra en liten snabb resume! 

I fredags var jag hos Carro med några tjejor, planen var att kanske se någon film, men istället blev det big brother och en massa prat. Jag passade på att fråga ut dom om lite saker som hänt under veckorna och så. Vi hade i alla fall en väldigt trevlig kväll! 

På Lördagen kom då systern hem! (Se förra inlägget) Vi gick en sväng på stan, åt lunch himla länge och hade det bra! Hon är ju fortfarande här, och ska stanna här till efter våran premiär! Wiho! 

På lördagskvällen drog jag mig till Ida Maria! Egentligen var det fest på schemat men när vi bara var tre stycken som kunde så struntade vi i det och hade filmkväll istället! Vi såg filmen "In time" med Justin Timberlake och Amanda Seyfried, och den var bra! Inte så jättespeciell, varken helt underbart bra eller jättedålig, utan bara.. bra! 

Efter filmen var slut stod klockan på elva, och då sattes det igång. Vi började prata och prata om allt från himmel och jord. Vi gick igenom ämnen som vad händer efter döden, tror vi på gud, och så vidare. Vi satt där tills klockan var halv fem på morgonen. 

Dagen efter det fick vi besök av min morbror som bor i frankrike. Jag och min syster spelade spel med kusinen som också var med, och på kvällen var det dags för hockey. 

Nu måste jag nog avslutta detta långa inlägg. Men tack för att du läst!