2011-11-29 @ 20:14:39 / Fotografi

Favorier i repris
2011-11-28 @ 17:22:47 / Musik

More talent to go around


2011-11-28 @ 12:22:04 / Musik

Oooooh helga natt!

Tretimmars hål. Datasal. Högtalare. Plåga stackars tvåor med att dundra Tommy Körberg ur högtalarna.

Ja!2011-11-28 @ 08:05:51 / Musik

Måndagspeppning!


2011-11-27 @ 23:13:51 / Vardag

Looks like we made it
Bild från fjällen för några år sedan


Vilken härlig Söndag jag haft! Fick sova ut enda till halv tolv, sen åt jag en långsam frukost med det första adventsljuset tänt. Efter det hade jag två timmar på mig att göra mig klar innan Lisa kom körandes med sin bil och vi åkte in till stan! Det var nämligen skyltsöndag idag!

Och visst är skyltsöndag bara förhimla mysigt? Tända ljusslingor, en massa folk, doften av glögg, en varm lappkåta, renar på torget, och julkänslan praktiskt tagit slår en i ansiktet! 

När jag sen kom hem till det varma huset åt jag tacos till middag, gick en timmes promenad i snön som föll så vackert från himlen med bästa spellistan på spotify i öronen ("Vacker julmusik"), och sen så körde jag runtrunt i bilen och övade på att backa runt hörn. 

Livet känns väldigt bra just nu. Hoppas ni alla också har det bra i varma stugor med fin musik och goda tekoppar! 2011-11-26 @ 11:14:17 / Fotografi

Movie night with myself (oredigerat)
2011-11-25 @ 20:34:44 / Musik

This Friday night2011-11-23 @ 18:21:52 / Vardag

Onsdag sprängd med teater, som vanligt
Idag har jag regisserat uppsättningen vi håller på med på Scenisk produktion, haft svenskalektion där jag strötittat på en dokumentär om JK Rowling (vi ska arbeta med författare, big surprise att jag valde henne va? haha) och sen hade jag sånglektion. Jazzlåten gick finfint trots att den bytte mellan tretakt och fyrtakt lite här och där. 

Sen hade jag Avancerad teater där kostymen stod i fokus och den blev riktigt bra! Vi hann även repetera utan manus, trots att det var lite flummigt! Men det har varit en fin dag i alla fall. 

Nu ska jag bege mig ut på vägarna i mörkret, take care! 2011-11-23 @ 10:54:10 / Vardag

Skopunkten till Skellefteå!

Dagens största nyheter! Skopunkten till Skellefteå! På solbacken i och för sig, men ändå! Dessutom kommer Waynes dit och även Dressman!

Ser ni fram emot dessa nyheter? :)


2011-11-23 @ 08:02:32 / Vardag

Nu är det plötsligt Onsdag vecka 47

Kom vi inte nyss från sommarlovet? Veckor, TA DET LUGNT, hinner ju inte med!

Nu är det Onsdag vilket innebär manusmanusmanus, sånglektion och svenska! Känns väldigt lugnt och bra ändå. Här kommer en liten ginger jag glömde i förra inlägget, förlåt Mathilda!


2011-11-22 @ 07:58:24 / Bara roligt tjoller

A whole lot of gingers


2011-11-21 @ 07:49:04 / Vardag

Måndagsbloggningen
Då var det ny vecka och dags för morgonbloggning. Dricker kaffe och har risigt hår som ni ser på bilderna ovan. 

Dagen känns inte så där jättejobbig, känns nästan lite skönt att dra dit efter min otroligt tråkiga gårdag, hehe. Dessutom är jag glad över snön, känner mig taggad på de produktioner som är på gång, och så läääängtar jag till julafton! 

Nu måste jag gå och göra mig klar för att fara, ha det bra! 2011-11-20 @ 19:05:34 / Vardag

Första snön, åh vad jag har väntat på dig.

Den 20 november var det sagt att du skulle komma. Hela dagen har jag gått och väntat på dig, tittat ut igenom fönstret varje halvtimme, men när klockan hade blivit halv sju tog jag förgivet att du tänkte vänta ännu längre. 

Sen, helt från ingenstans, kom du och lös upp den mörka höstnatten och vi gled in i vintern. Nu sitter jag och fryser på min balkong med tända ljus och julmusik, och bara tittar på dig. Du har varit saknad sen stunden jag visste du skulle bli sen. 

Men tack, tack snön. Tack för att du äntligen kom. Tack för att du ger mig värme, trots att jag fryser mer än jag gjort på flera månader. 2011-11-20 @ 16:18:26 / Vardag

Man gör ingenting när det inte finns någonting att göra
Såhär kan man se ut om man har massa smink och en lampa till vänster.


Idag har varit en av de drygaste dagarna på länge. Vaknade vid åtta för att fara och jobba och kom hem efter en kvart. När jag ätit frukost och min pappa åkt iväg till Ramsele för att hämta min mamma så la jag mig framför TVn. Nu är klockan kvart över fyra och jag har ännu inte gjort någonting vettigt. Målat en tavla, sett lite på TV, gått runt, städat lite, osv. 

Jag vettetusan vad jag ska göra alltså. Just nu känns skola imorgon rätt skönt, då har man iaf någonting att göra. Vad har ni hittat på idag då? Har ni något tips på vad man kan göra när man har tråkigt? 2011-11-19 @ 18:45:43 / Vardag

En Lördag. En Lördag. En Lördag. En Lördag.Om 20 minuter drar jag mig hem till Jessica och ser Pocahontas som spelfilm! Ser fram emot att träffa tjejerna igen. 

Måste kanske också berätta att våran blåa Toyota is no more. Eller ja, nog finns den, men långsidan är kvaddad så det blir nog att skaffa en ny bil snart! Det som hände var helt enkelt en incident som innehöll is, skog och en sten. Men bara lugn, de två som var i bilen är okej! 

Nu ska jag börja poppa popcorn och bubbla lite vatten så jag har något att ta med mig till Jessica, ha en trevlig kväll! 2011-11-19 @ 15:28:30 / Vardag

Öppet hus

Idag har vi haft öppet hus på Anderstorpsskolan! Då skulle vi sitta och skissa på kostymer, men det blev inte så mycket av det! Satt istället och lyssnade på musik, ritade lite Voldemort och annat! Trots att vi var tvugna att dra till skolan en Lördag så hade vi det faktiskt trevligt! 

Ikväll blir det filmtittning hos Jessica med brudarna! Blir bra! Vad är era planer för helgen? :) 2011-11-17 @ 14:42:37 / Vardag

För jag tar snaaart studenten
Studentmössan är beställd! Gick nyss in och ändrade två små saker, gjorde insidan svart och tog bort den nedre guldkanten, och att den blev snyyyygg? Nu längtar vi tills vi får stå på skrindan och skrika! Woho! 2011-11-17 @ 08:57:42 / Vardag

Lights are on but nobody's home

Dagens låt, fersureTom Rosenthal sjunger denna vackra låt vid namn "Lights are on but nobody's home. Idag är det förövrig torsdag, och vi vet alla vad det betyder! Teaterdag! Bara teater på schemat, och det kommer bli kul! Problemet är bara att jag inte hittar mina mjukbyxor och har bara ett par leggings rena, MEN, dom är inte rena längre. Here's the story why.

Igår var jag på hockey med Ida Maria, Antonia och Jessica. När matchen var slut skulle jag och Jessica gå hem, men det tog några timmar. Först stannade vi och pratade med Ida i typ en timme, sen när vi skulle gå svängde vi fel och lyckades hamna mitt i skogen. När vi kommit fram till vanliga vägen igen så tog det inte många meter innan vi var under bilbroarna vid psykiatrin. Då började vi prata om hur man brukade försöka klättra upp för stenplattorna som är lutade under (det är ju fan brant!) och att ingen av oss brukade klara att klättra hela vägen upp. Men självklart skulle jag ju försöka mig på det nu, ca 10 år senare. Och hör på maken, jag klarade det! Win!

MEN, det är ju inte särskillt rent på dom där stenplattorna, och nu kom frågan, hur skulle jag ta mig ner? Ville inte glida ner eller försöka klättra tillbaka, så det sättet jag valde var att flytta mig i sidled bort till gräset på sidan. Det var bara en sisådär 5 meter, som jag drog mig längsmed. När jag väl var ute kände jag mig friare än vad jag gjort på ett bra tag! 

Så det är därför mina byxor är smutsiga idag. Nu vet ni.


2011-11-16 @ 13:39:27 / Musik

Bästa Lonely islandlåten


2011-11-15 @ 21:58:34 / Vardag

För idag är en jättebra daaaag!

FICK HARRY POTTER-BOXEN IDAG.

NU SKA JAG SITTA OCH SE. HEJDÅ

2011-11-14 @ 08:09:46 / Vardag

Och så började den nya veckan

Måndag morgon, den stunden på veckan de flesta avskyr mest. Själv tycker jag den är ganska okej. Börjar min dag med filosofi i två och en halv timme, men just idag ska vi arbeta enskilt så lite jobbigt känns det. Man borde egentligen få jobba hemma...

MEN men, vad gör man inte för skolan? 
Kan berätta att rollfördelningen i fredags gick bra, är väldigt nöjd med rollen jag fick! 

Oj, klockan går på ser jag, måste bege mig ut till cykeln! Här får ni lite random cambilder från tidigare mornar, eftersom ni älskar att se på de så mycket! 2011-11-13 @ 12:39:19 / Vardag

Sunny Sunday
Idag skiner solen och jag sitter och är sliten vid datorskärmen och gör skolarbete! Klassisk Söndag! 
Vad håller ni på med en dag som denna?

2011-11-12 @ 20:36:49 / Vardag

Efterrättstips!

Eftersom jag nu har ett löfte då jag inte äter något socker alls, så improviserade jag och min kära mamma fram ett gott efterrättsrecept helt utan socker! Väldigt gott blev det, så jag tänkte jag skulle dela med mig det till er! 
Ursäkta bildkvaliten för övrigt, tagen med mobilkameran! 

Lägg frusna jordgubbar och lite björnbär i en skål (eller vilka bär man nu vill ha, tips är att inte ta för sura bär, utan gärna med sötare smak eftersom man inte har något socker i)
Skiva en banan!
Undertiden låter du skålarna snurra i micron i kanske en minut, så de tinar lite!
Lägg i bananskivorna!
Ta några klickar naturell kesella
Klicka i skålarna!
Ställ in i ugnen, max värme och grillinställningen (eller vad man nu kallar det)
Du behöver inte vänta tills ugnen blivit så varm den kan bli, utan du måste bara stå och hålla koll så ytan blir fin!

Färdigt och fint! (Jajaja, jag vet jag brände men det kändes iaf inte på smaken!)
2011-11-12 @ 10:34:45 / Bara roligt tjoller

Haha alltså


2011-11-11 @ 11:11:45 / Vardag

11-11-11-11-11

Historisk dag mina vänner!

Inte bara för att det är en himla massa ettor, utan också för att vi får veta våra roller till slutproduktionen! Spännandespännande!

Dessutom så ska jag till vårdcentralen och kolla upp min käke i eftermiddag, hoppas på att slippa operation, hehe.


2011-11-10 @ 22:27:51 / Videoklipp

Boys of Fashion Week


Varsågoda, en liten film med killarna av Fashion week som mimar och dansar till lite Elvis! 2011-11-10 @ 09:00:23 / Vardag

Jag har världens finaste katt.
Jag är så lycklig som har en sån fantastisk katt som Siri. Hon blir så glad när jag kommer hem, stryker sig kring mina ben, kurrar och slutar inte för än jag tar upp henne och kramar henne. Hon blir orolig när jag går hemifrån och vill följa med så långt hon kan, även om det innebär att hon går utanför hennes vanliga kvarter. 

Hon kommer alltid fram och vill kela, krypa ner i mitt knä, bli kliad eller likande. Nu medans jag skriver stryker hon sig kring mina fingrar och lägger sig vid sidan av datorn och vilar huvudet på tangentbordet. 

Hon är så fantastiskt fin och jag älskar henne så mycket, och det mysigaste är nog när hon kommer och lägger sig vid mitt huvud på kvällen för att sova. 

Hon är bara så himla fin. 


2011-11-09 @ 16:35:09 / Införskaffat

It's gonna be okay darling, it will be fine.
Jag sitter och tittar på "Don't tell the bride", ett program då mannen ska planera hela brölloppet och bruden får inte veta någonting, brittiska versionen! Det är så fint med de gamla kyrkorna, gröna naturen och självklart den underbara accenten! Dricker samtidigt ett gott te med min finfina tekanna! Bra eftermiddag helt klart! 


2011-11-09 @ 15:36:45 / Införskaffat

Äntligen inköpt!Nu har jag äntligen köpt mig en alldeles underbar mobilväska! 
Wera - 149:- från Åhléns! 


2011-11-08 @ 08:02:13 / Vardag

Tisdag 8/11

Godmorgon! 

Sitter här och lyssnar på lugn countrymusik av Conway Twitty med min filtallrik. Idag är det skola som vanligt, sen ikväll ska vi arbeta med regissören inför våran föreställning som troligen visas vecka 47. Kom till Västerbottensteatern då om ni vill ha något trevligt att titta på medans ni fikar något gott i kafeet!  

Nu ska jag skynda mig lite, hörs senare! 


Idag har jag mitt "nya" örhänge och kramas med min inte särskillt nya katt! 
Ha deeet!

2011-11-07 @ 21:09:23 / Vardag

Nya designen är här!

TADA!

Fungerar den bra för alla? Ser någonting konstigt ut? 

Kika runt lite och säg vad ni tycker!

2011-11-03 @ 14:36:17 / Vardag

Grand re-opening!

Bloggen renoveras just nu, som ni säkert märkt i den fina headern, och jag är taggad över hur det börjar se ut! Nu ska jag bara fixa en hyffsad header och sen blir det en re-opening med den nya, snygga designen! 

Eftersom ni inte ser någon förändring i den här bloggen så kanske ni fattar att jag ändrar designen i en annan tillfällig blogg. 

Men aja, nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och vänta på att Jojjo ska ringa, idag ska vi plugga körkortsteori!


Bildförklaring: 

1. Massa körskoleböcker!
2. Klunkklunk
3. Bilden försöker visa att jag färgat håret, dvs ingen utväxt!
4. Lilla Remus var ju tvungen att komma med!

2011-11-02 @ 18:07:36 / Bara roligt tjoller

Än rikti litn norrlänning!

Hahaha vilken dialekt alltså!