2014-05-02 @ 13:11:00 / Fotografi

Kroatien / Dubrovnik - del 3Vi promenerade till en fin strand och såg ubåten som Elina och pappa åkte med, de gick upp på taket (?) och vinkade! Hej hej! 
 


Sen gick vi runt mer inne i staden, och här var vi på ett gammalt apotek-museum. Man fick inte fota där inne, men utanför fanns den här otroligt fina innergården med citronträd!Här är då själva entrén till the Old town, här spelade de in scenerna där Jeoffrey får typ hästskit kastat på sig i säsong 2 (?). Vi tog bussen till nya delen av staden och hittade den här pizzerian, Mamma mia! Det kändes nästan som att man var hemma i Skellefteå, haha. Vi promenerade bort till den här gömda skatten, restaurang More! Byggd inne i en grotta och med platser utomhus med havsvy. Vi satte oss vid vattnet, såklart. Apelsinträd och bussen vi åkte med 
(hah /tölv)Den här lilla mysproppen satt vid busshållplatsen, och stackars liten hade bara ett öga. Ville ta hem honom och älska honom för alltid. Tillbaka i the Old town köpte vi varsinn pizzaslice, min var med paprika och majs, så gott! Senare blev det också glass såklart!Middag på en restaurang med värmelampor, så hela världen kändes röd. Men gott var det! En kvällspromenad men en massa fina utsikter och miljöer, muuums! 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: