2014-05-12 @ 22:43:20 / Fotografi

Kroatien / Dubrovnik - del 4

Här kommer sista svängen med bilder från Kroatien! 
Sista dagens frukost bestod av en stor fin kaffe, juice och färskt bröd, muuums! Vi strosade väl mest runt det här dagen med, och såg en svensk liten bok i ett skyltfönstret, hejhej! Vi gick in i bokaffären och möttes av en himla massa fina masker, och fotovänliga var de dessutom!Det var påsktider och det stod ett bord uppradat där dessa finklädda människorna målade ägg! Det gick en linbana upp till det här berget som jag var peppad på att åka, men nu när det var sista dagen för oss i den här fina staden så var det dimmigt uppe på berget så banan var stängd, typiskt liksom. Där det en gång varit en imponerande vallgrav låg nu en smäckfull parkering. Deprimerade kanske, men också ett fint möte av gammalt och nytt. Det blev en sista glass på glassbaren "Gossip", men för vissa var det för kallt och de tog en croissant istället, det går det med! Skellefteå AIK spelade den tredje finalmatchen medans vi var här borta, så hockeytröjan var med och förevigades på huvudgatan! Nu var vi inne på sista dagen och precis när vi skulle gå tillbaka för att hämta väskorna vid lägenheterna så öppnade himlen sig helt sinnessjukt mycket. Här ser ni hur vattnet bara väller ned för trapporna som vi skulle gå upp för.. (Jag hade ju vänt på bilden, varför blir den åt fel håll ändå?????) 

 
Sen var det bara att bege sig till flygplatsen, hoppa på planet och titta på de fina molnen en stund innan vi landade i Stockholm. 
 
Och jag måste säga att jag hade en himla fin weekend. Skönt att komma iväg en stund, otroligt fin stad, fint att kunna träffa familjen i så många dagar trots att vi bor på olika orter allihop (ja inte mina föräldrar men ni fattar), och himla skönt att åka iväg till en stad som inte var packad med turister, att det inte var tusen saker vi ville hinna med utan vi bara promenerade runt och hade det fint. Sen så var det också skönt att komma hem till Stockholm och verkligheten, även om jag absolut inte ville åka därifrån. 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: