2010-01-13 @ 23:41:52 / Vardag

I'll follow you until you love me, like a paparazzi.

Vi har en jättejobbig uppgift på ESVn. Vi ska göra en rörelsekarta i par. Det går till så att (ni kommer inte fatta nåt) en börjar på punkt 1 i rummet och den andra börjar på 5. 1an ska göra ljud, och 5an ska visa en känsla. Sen ska man släppa det och gå rakt till en annan punkt i rummet vilket för 1an är station 2 och för 5an är det station 4. Där ska båda göra rörelser som ska vara inövade i olika tempo, nivåer och.. nåt mer. Sen ska man vara klara samtidigt och gå rakt till bådas punkt 3. Där ska man göra en spegelövning och det ska inte synas vem det är som styr. Sen ska man ta sig på ett annorlunda sätt till sin nästa punkt, den som började på 1an är nu på 4an och den andra är på 2an, sen ska man göra rörelsemönstret igen. Efter det springer man till sin sista punkt och då blir det tvärtom så den som gjorde ljud i början ska nu visa en känsla och den andra ska göra ljud. Man får inte improvisera någonting eftersom vi ska visa upp det två gånger. Punkterna man går/springer till ska vara utbestämda och man får inte bara gå nånstans. 

Vi hade alltså en halvtimme på oss att komma på allt, och den här uppgiften är till för att höja betygen, men alla måste göra den. Det ska visas upp i en danssal där våra två lärare tittar på.

Hur kul som helst!
Eller? Nej.

Kom precis på mina rörelser nu ikväll, och ja, det är ju inte MVG-nivå precis, hehe. Jag gjorde bara nånting.
Dessutom ska jag stå rakt uppochner och skrika och stampa och slå i golvet utan att meddela en känsla med kroppen när jag är på punkt 1. Kuuul...




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: